Revolution
Молодой Гродненец
Я люблю Гродненский форум!
|
 |
« : 22 Декабрь 2007, 20:26:59 » |
|
Шаноўныя Гарадзенцы! Хачу спытаць - Ці ведае хтось, дзе можна ў Гародні атрымаць значкі ''За Свабоду!'' і іншую сімволіку. Пішыце тут ці ў прыват. Буду вельмі ўдзячны! 
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Ответ #1 : 22 Декабрь 2007, 20:32:08 » |
|
Лучше бы автомат купил [smiley=wall.gif]
|
|
|
|
Няхай жыве магутны, сьмелы Наш беларускі вольны дух. Штандар наш бел-чырвоны-белы, Пакрый сабой народны рух.
На бой! За шчасьце і за волю Народу слаўнага свайго! Браты, цярпелі мы даволі, На бой усе да аднаго!
|
|
|
Revolution
Молодой Гродненец
|
 |
« Ответ #2 : 22 Декабрь 2007, 20:38:26 » |
|
З прыхільнікамі нацыянал - сацыялістычных ідэй не размаўляю. 
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Ответ #3 : 22 Декабрь 2007, 20:43:53 » |
|
Вау, кто уже накапал на мозги? Спасибо, что хоть не "с проклятыми нациками"  Ну да ладно, не разговаривай, этим ты нации лучше не сделаешь. Купи значок и побеждай "диктатуру", клоун 
|
|
« Последнее редактирование: 22 Декабрь 2007, 20:46:06 от www »
|
|
Няхай жыве магутны, сьмелы Наш беларускі вольны дух. Штандар наш бел-чырвоны-белы, Пакрый сабой народны рух.
На бой! За шчасьце і за волю Народу слаўнага свайго! Браты, цярпелі мы даволі, На бой усе да аднаго!
|
|
|
Revolution
Молодой Гродненец
|
 |
« Ответ #4 : 22 Декабрь 2007, 21:43:12 » |
|
Шаноўныя Гарадзенцы! Хачу спытаць - Ці ведае хтось, дзе можна ў Гародні атрымаць значкі ''За Свабоду!'' і іншую сімволіку. Пішыце тут ці ў прыват. Буду вельмі ўдзячны!  Ты же и так знаешь где. У командира своего спроси. Только не надо оправдываться что зарегистрировался на форуме исключительно чтобы спросить "где найти значки". Приказано создать тему "о свободе" (глазами svoboda.org) вот и создал под предлогом значков Молодец - тебе 20 бонус значков ''За Свабоду!" и бонус вагон "iншай сiмволiкi" Хлусьня! Ў якога ''камандзіра''? Лепш параіў бы штось...
|
|
|
|
|
|
|
Revolution
Молодой Гродненец
|
 |
« Ответ #5 : 22 Декабрь 2007, 21:44:51 » |
|
Вау, кто уже накапал на мозги? Спасибо, что хоть не "с проклятыми нациками"  Ну да ладно, не разговаривай, этим ты нации лучше не сделаешь. Купи значок и побеждай "диктатуру", клоун  А хто ж ты? Чым па твойму можна дапамагчы нацыі?
|
|
|
|
|
|
|
Капялюш
|
 |
« Ответ #6 : 22 Декабрь 2007, 22:18:39 » |
|
З прыхільнікамі нацыянал - сацыялістычных ідэй не размаўляю. Вышэйшая праява інтэрнэт-піз*абольнасьці  А што здарыцца ад таго, што ты будзеш зь імі размаўляць? Фошысцкая нечість прабярэцца ў мазгі?  Чым па твойму можна дапамагчы нацыі? Нацыі можна дапамагчы носячы сімволіку, а таксама ўдзельнічая ў підарскіх акцыях. Яшчэ вельмі пажадана лічыць сабе мэгаультрасупэрзмагаром  Болей ўсяго зараз вітаецца вось такі стылёвы і нацыянальны значак: 
|
|
|
|
|
|
|
Revolution
Молодой Гродненец
|
 |
« Ответ #7 : 22 Декабрь 2007, 22:22:38 » |
|
Мдааа.... Ўзровень культуры адразу бачу... ты пра акія акцыі казаў? І што значыць дата 1768?
|
|
|
|
|
|
|
Revolution
Молодой Гродненец
|
 |
« Ответ #8 : 22 Декабрь 2007, 22:24:18 » |
|
[/quote] У "свабоднага" и "дэмакратычнага" - "вызвалiцеля нацыi".
Иди на Хартии спроси - там таких "вызвалiцеляу" многа[/quote] Ты што, лукашыст?
|
|
|
|
|
|
|
Revolution
Молодой Гродненец
|
 |
« Ответ #9 : 22 Декабрь 2007, 22:27:20 » |
|
Патрыёт пад чырвона зялёным сцягам?
|
|
|
|
|
|
|
Revolution
Молодой Гродненец
|
Патрыёт пад чырвона зялёным сцягам? Пад звёздна-паласатым  Iдзi на х... назад на сваю Хартыю. Не твая справа куды мне йсці! Дарэчы спадар, что значыць х....? Я ня вельмі добра разумею шыфроўкі...
|
|
|
|
|
|
|
Капялюш
|
Мдааа.... Ўзровень культуры адразу бачу... ты пра акія акцыі казаў? І што значыць дата 1768? Акцыі: Эўрапейскі Марш, Сацыяльны Марш, тое, ва што пераўтварылі Дзень Волі і Чарнобыльскі Шлях, Дзень Абвяшчэньня Сувэрэнітэту.... працягваць? І што значыць дата 1768? Оооо, змагар-неафіт не ў курсах? Глядзі сайт Мілінкевіча. Патрыёт пад чырвона зялёным сцягам? Ты што, лічыш што існуе толькі два варыянты: дэмсілы альбо Лука? 
|
|
« Последнее редактирование: 22 Декабрь 2007, 22:34:14 от Kapialush »
|
|
|
|
|
Revolution
Молодой Гродненец
|
ПТы што, лічыш што існуе толькі два варыянты: дэмсілы альбо Лука?  Так!
|
|
|
|
|
|
|
SAnt
|
З прыхільнікамі нацыянал - сацыялістычных ідэй не размаўляю. Вышэйшая праява інтэрнэт-піз*абольнасьці  А што здарыцца ад таго, што ты будзеш зь імі размаўляць? Фошысцкая нечість прабярэцца ў мазгі?  Чым па твойму можна дапамагчы нацыі? Нацыі можна дапамагчы носячы сімволіку, а таксама ўдзельнічая ў підарскіх акцыях. Яшчэ вельмі пажадана лічыць сабе мэгаультрасупэрзмагаром  Болей ўсяго зараз вітаецца вось такі стылёвы і нацыянальны значак:  А што гэта за жыд на фота? Мабыць Беларус?   Адсюль. http://by.milinkevich.org/news/data/ic_77/2460/На фотке Юрась Губарэвіч
|
|
|
|
|
|
|
Buffon
|
kefirov і Revolution, адкуль вы, мля ўзяліся? На мой погляд, дык, вы абодва, ходзьце нах 
|
|
|
|
|
|
|
Revolution
Молодой Гродненец
|
kefirov і Revolution, адкуль вы, мля ўзяліся? На мой погляд, дык, вы абодва, ходзьце нах  А я чаму?
|
|
|
|
|
|
|
|
Revolution
Молодой Гродненец
|
Ад такога ж чую! Дарэчы, ў беларускай мове матаў няма! (Павал Севярынец)
|
|
|
|
|
|
|
Капялюш
|
Па першае: Ня "матаў", а "лаянкі". Па другое: Ня Павал Севярынец, а Зянон Пазьняк Па трэцяе: Такіх як ты цяжка ахарактэрызаваць беларускай моваю 
|
|
|
|
|
|
|
Buffon
|
Блін, засталося тэму саздаць:"Дзе купіць трусікі ўгарошак" Капялюш, +1 R evolution - дыбіл.
|
|
|
|
|
|
|
toshie
Гость
|
Есть значки с Tokio Hotel. подойдут?
|
|
|
|
|
|
|
|
Два новых фейка, всё ясно 
|
|
|
|
|
|
|
toshie
Гость
|
 ну или так.
|
|
|
|
|
|
|
Buffon
|
Трэба на іх паляванне аб'явіць. У тэме Б-Ч-Б па ходу самы высокаінтэлектуальны з іх засеў. 
|
|
|
|
|
|
|
|