мяне цікавіць наступнае пытанне. што ж будзе пасля звяржэння сучаснага рэжыму??? тут я магу прапанаваць некалькі варыянтаў:
1) АГЛ атрымае "элегантную перамогу" і на наступных выбарах. але пры такім рэжыме не ўдасца яшчэ 5 год скрываць ад народа праўду. усе, што есць на бумазе, але няма ў жыцці ўсплыве ў вялікіх маштабах. рэспубліку ахопіць баязлівасць, бо жыць стане горш, але пры рэжыме казаць будзе нельга. нацыя, народ, краіна будуць скалечаны. хутчэй за ўсе Беларуская зямля ўстане з кален, але падымацца будзе не проста... Праз мнагалікія пакуты Беларусь будзе адроджана, але на гэта пойдзе недзе 10-15 год.
2) на наступных выбарах АГЛ не пераможа, на змену прыйдзе некі містэр
Х (ікс, магчыма і містэр
Z 
) але сістэму так проста не ўдасца пабароць. будзе шіат звальненняў, шмат цяжкіх рэформаў, шмат перамен. У першыя 2-4 гады жыць будзе цяжка, і тут два варыянты:
а) народ вытрымае, і будзе тое ж самае, што і ў пункце 1)
б) АГЛ, або яго прыемнік саздасць нейкі свой блок і паспяшыць абвінаваціць новую ўладу ў знявечанні РБ. Старыя людзі(большасць), дрэнна асведамленная моладзь і СтопМай... будуць прыхільнікамі такой думкі. Новая ўлада будзе звергнута, і ўсе будзе як зарас.
магчыма ў вас есць свой варыянт будучага развіцця, я не магу прадугледзіць усе? выкладывайце свае думкі, кажыце, што вы думаеце аб будучым.
і яшчэ, аднойчы адзін алімпіяднік па геаграфіі сказаў мне з чым у Эўропе параўновываюць Беларусь. дык вось, ен казаў так: "Буларусь - гэта чалавек, і баліць гэтаму чалавеку заб, калі ен начынае моцна балець, мы прымаем абязболіваючае ( выбіраем АГЛ на выбарах), зуб баліць далей, проста слабей , ен не лечыцца, проста мы не думам аб гэтым і пускаем усе на самацек. Эурапейцы лічаць, што такому чалавеку пара да зубнога (пара выбраць нешта новае), спачатку будзе вельмі балюча, але затое потым усе будзе добра, назаўжды! " Ад сябе хочацца дабавіць, канешне можна і далей прымаць абязболіваючае, але зуб та выпадзе

, і ўставіць новы будзе цяжка!