Konrad
|
 |
« : 05 Декабрь 2007, 16:25:09 » |
|
Чытайце штотыднёвае абнаўленне на сайце: http://www.t-styl.info пішыце свае каментары, пра тое, што вы хочаце пачуць і прачытаць тут і на гродзенскіх блогах!
|
|
|
|
grodno.en.cx Товарищь верь пройдёт она и демократия, и гласность: и вот тогда госбезопастность припомнит ваши имена. 
|
|
|
nadzeyka
Новенький
Всем романтикам respect!!!!
|
 |
« Ответ #1 : 05 Декабрь 2007, 16:50:08 » |
|
газета "Твой Стыль", што за фота тыдня! Колькі яно можа вісець! І увогуле, мала інфы! Няўжо за тыдзень нельга "пачасацца" і напісаць хоць адзін матэрыял! У горадзе столькі здараецца!
|
|
|
|
не первый год замужем...
|
|
|
Konrad
|
 |
« Ответ #2 : 06 Декабрь 2007, 13:05:12 » |
|
яно дык здараецца. але маладыя журналісты наколькі я разумею за ўсім проста не паспяваюць!
|
|
|
|
grodno.en.cx Товарищь верь пройдёт она и демократия, и гласность: и вот тогда госбезопастность припомнит ваши имена. 
|
|
|
.:кнопыч:.
|
 |
« Ответ #3 : 06 Декабрь 2007, 19:16:37 » |
|
так им могут помочь старшие коллеги. не так ли конрад?  а вапсче мне нравиццо. иногда дажа послушать есть что интересного
|
|
|
|
© данное мнение одобрено капитанскими погонами Миксона
|
|
|
Konrad
|
 |
« Ответ #4 : 07 Декабрь 2007, 14:07:40 » |
|
Сёння абнаўленнні на і-нэт газэце Твой стыль http://www.t-styl.info/Знойдзіце шмат цікавага!
|
|
|
|
|
|
|
nadzeyka
Новенький
|
 |
« Ответ #5 : 07 Декабрь 2007, 16:50:02 » |
|
Мала часу ў карэспандэнтаў, а ў рэдактара яго заваліся! З кожным дамовіцца, праверыць, запісаць і зміксаваць. тут ўся справа больш у асабістай матывацыі: хобі гэта ці будучая праца. Хаця апошнім часам газета таўсцее! Так прыемна! І спрабуе пісаць пра агульнагарадзенскія падзеі!
|
|
|
|
не первый год замужем...
|
|
|
Lastik
Молодой Гродненец
Я люблю Гродненский форум!
|
 |
« Ответ #6 : 08 Декабрь 2007, 00:55:47 » |
|
Вы малайцы, хлопцы і дзяўчаткі! Прабівайцеся, рэкламуйце сябе больш актыўна. БОльш навінаў - аператыўных і розных! Посьпехаў!
|
|
|
|
|
|
|
pelengas
Молодой Гродненец
Клюёт всегда!
|
 |
« Ответ #7 : 08 Декабрь 2007, 01:44:03 » |
|
Наконец-то!!!!!Видел ваш сайт,приятно читатть,развивайтесь.,
|
|
|
|
Рыбалка без девок-сила!!!
|
|
|
Konrad
|
 |
« Ответ #8 : 10 Декабрь 2007, 19:22:45 » |
|
развіваюцца і кожны месяц дадаюцца новыя людзі:)
|
|
|
|
|
|
|
Stop_My_Cop
|
 |
« Ответ #9 : 10 Декабрь 2007, 23:25:54 » |
|
Есле честно то особого развития не вижу но всеравно молодцы! Так держатЬ!
|
|
|
|
|
|
|
Konrad
|
Есле честно то особого развития не вижу но всеравно молодцы! Так держатЬ! Людзі развіваюцца - гэта бачна па матэр'ялах, што з'яўляюцца у выданнях! а калі пачынаць пісаць з нуля - гэта добры пачатак, бо гэтым выданні ў першую чаргу праца маладых журналістаў. А старыя - толькі дапамагаюць:)
|
|
|
|
|
|
|
Konrad
|
Новы выпуск ад твайго стылю: - "ГАРАДЗЕНКІ СТЫЛЬ КАЛЯДНЫХ РАСПРОДАЖАЎ" - пра распродажы і зніжкі у Гродна, - прэзэнтацыя кніжкі Сяргея Токця у артыкуле "ТУТ АЖЫВАЕ ГІСТОРЫЯ". А таксама шмат чаго новага чытайце у і-нэт газэце "Твой стыль": http://www.t-styl.info/
|
|
« Последнее редактирование: 17 Декабрь 2007, 18:00:20 от Konrad »
|
|
|
|
|
West
Новенький
|
:-?Любопытный сайт - весьма организованный. Только если это газета - мало новостей. А если журнал - то где аналитика. В общем, что к чему не совсем ясно, но почитать есть что.
|
|
|
|
|
|
|
Konrad
|
Зазірайце апасьля Новага Году! будзе шмат зьменаў і новых аўтараў:)
|
|
|
|
|
|
|
sandra
Новенький
|
Спадзяюся, газэта і радыё сапраўды будуць разьвівацца і па Новым годзе парадуюць і аператыўнымі навінамі і іншымі цікавымі праектамі.
|
|
|
|
|
|
|
sandra
Новенький
|
Chytau aposhni vypusk. Josc cikavyja teksty (u tym liku kantraversijny tekst pra skinou). A kali uzho radyjo budze?
|
|
|
|
|
|
|
Konrad
|
Новы выпуск з 17-ці новых матэр'ялаў на http://www.t-styl.info/
|
|
|
|
|
|
|
sandra
Новенький
|
Chytala novy vypusk - velmi viasioly i iliustravany!
|
|
|
|
|
|
|
Konrad
|
рыхтуецца новы выпуск: зьбіраем інфармацыю пра стыльныя месцы нашага гораду! падкажыце, пра што б вы хацелі прачытаць!
|
|
|
|
|
|
|
Stop_My_Cop
|
Людзі развіваюцца - гэта бачна па матэр'ялах, што з'яўляюцца у выданнях! а калі пачынаць пісаць з нуля - гэта добры пачатак, бо гэтым выданні ў першую чаргу праца маладых журналістаў. А старыя - толькі дапамагаюць Конрад в любом случае ты четко и конкретно отстаиваешь свою Точку зрения! Приятно общаться с тобой!
|
|
|
|
|
|
|
Konrad
|
дзякуй! усім хто дапамагае! і не перашкаджае нам працаваць:) Таму трымайце новы выпуск апасля Новага 2008-га году:) http://www.t-styl.info/
|
|
|
|
|
|
|
Егорка
Новенький
Да Здравствует корпорация [ЯВЛЯ]!!!
|
Конрад, я таки прапаную зрабіць нармалёвую сталую рубрыку "Фота тыдня"! А то вісіць самотная фотка па колькі тыдняў і толькі вочы мозоліць
|
|
|
|
У вас лица, как гороховый суп У вас жизни, как промасленная бумага У вас мечты, как выстиранные пододеяльники У вас мир как противогаз
|
|
|
Викторович
|
Мне кажется то что сейчас гордо именуют " интернет радио" .. больше похоже на короткую сводку о "боевых действиях".... уж простите но это я интернет радиом назвать не могу 
|
|
|
|
|
|
|
Konrad
|
паглядзіце што змянілася на сайце і як вам падабаецца лента навінаў? напішыце калі ласка.. і прашу вас прагаласаваць:)
|
|
« Последнее редактирование: 18 Январь 2008, 16:31:31 от Konrad »
|
|
|
|
|
nadzeyka
Новенький
|
Стыль змяняецца! І становіцца лепей! Гэта ж, блін, крута таварышчы! Мы цяжка, але паступова вылазім з "междусобойчіка"! Нас хоць хтосьці чытае! З наступнага тыдня чакайце яшчэ зменаў! P.S. Можа звонку змены неяскравыя. Але бачылі б вы народ: колькі новага ўсе (нават ветэраны) зараз пазнаюць, ведаюць. Горы інфы кожны дзень. Асабістыя, унутраныя змены афігенныя. Адпавядае вуччэбнай канцэпцыі.
|
|
|
|
не первый год замужем...
|
|
|
Konrad
|
з пятніцы- штодзённые абнаўленьні на сайце:)!
|
|
|
|
|
|
|
Konrad
|
Юзербар для тых хто слухае "Твой Стыль" 
|
|
|
|
|
|
|
MShmel
|
Йе! У правай калонцы зьявіліся падкасты 
|
|
|
|
|
|
|
Konrad
|
да на с13.ру з'явіўся артыкул пра "Твой стыль!:)
|
|
|
|
|
|
|
Konrad
|
чытайце стыль і галасуйце на форуме:) Стыль фармуецца па вашых адказах:)
|
|
|
|
|
|
|
|