Buffon
|
 |
« : 02 Декабрь 2007, 20:00:25 » |
|
давайце, калі два ці тры чалавекі зацеялі спрэчку(не па тэме), і замест таго, каб пісаць у ЛС, яны засіраюць паліт-хатку, то няхай яны пераходзяць сюды, і тут спрачаюцца. Проста тое, што зарас пішуць у "Б-Ч-Б сцяг" - гэта самае тое флудзерства, якое можна ўбачыць, хаця б таму, што тэма засіраецца!
|
|
|
|
|
|
|
|
Buffon
|
 |
« Ответ #2 : 02 Декабрь 2007, 20:02:33 » |
|
да-да і тошык разам з стопмай... змогуць набіваць тут свае пасты
|
|
|
|
|
|
|
toshie
Гость
|
 |
« Ответ #3 : 02 Декабрь 2007, 20:22:36 » |
|
[:llll:] был уже тема споры и разногласия в Полит-Избе
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Ответ #4 : 02 Декабрь 2007, 20:37:45 » |
|
Проста тое, што зарас пішуць у "Б-Ч-Б сцяг" - гэта самае тое флудзерства, якое можна ўбачыць, хаця б таму, што тэма засіраецца! Картинки зататуированного человека небеларуса в теме "Свастика - беларуский символ" - очень замечательно и по теме  Вообще, суть этого явления очень не хочется расписывать... не хочется и не буду. Ясно одно - хватит заниматся херн..й по органичениям в полит-избе, ибо баланс не сохранится при таком подходе.
|
|
« Последнее редактирование: 02 Декабрь 2007, 20:38:27 от www »
|
|
Няхай жыве магутны, сьмелы Наш беларускі вольны дух. Штандар наш бел-чырвоны-белы, Пакрый сабой народны рух.
На бой! За шчасьце і за волю Народу слаўнага свайго! Браты, цярпелі мы даволі, На бой усе да аднаго!
|
|
|
toshie
Гость
|
 |
« Ответ #5 : 02 Декабрь 2007, 21:07:20 » |
|
просто давайте так. удалять все темы, на которые не отвечают более 2х месяцев.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Ответ #8 : 02 Декабрь 2007, 21:25:04 » |
|
просто давайте так. удалять все темы, на которые не отвечают более 2х месяцев. Все свои темы, в которые угрохано столько старания, буду "апать" каждую неделю 
|
|
|
|
Няхай жыве магутны, сьмелы Наш беларускі вольны дух. Штандар наш бел-чырвоны-белы, Пакрый сабой народны рух.
На бой! За шчасьце і за волю Народу слаўнага свайго! Браты, цярпелі мы даволі, На бой усе да аднаго!
|
|
|
SAnt
|
 |
« Ответ #9 : 02 Декабрь 2007, 22:39:17 » |
|
спрэчкі у паліт-хатцы павінны быць. Але гэта спрэчкі могуць быць, на маю думку: а)ідэалагічнымі; б)паліталагічнымі;в)адносіны да таго ці іншага палітычнага працэса (падзеі) альбо дзейнасці палітычнай сілы (партыі) ці палітыка (асобы). Усё астатняе - эмоцыі албо флуд. 
|
|
|
|
|
|
|
toshie
Гость
|
жуй. вот это.
|
|
|
|
|
|
|
Stop_My_Cop
|
Кто набивает посты? Нет ну бля пакажи мне пост где я Пишу не по теме? Нет бля пакажи!!! да-да і тошык разам з стопмай... змогуць набіваць тут свае пасты Вот кто набивает!!!
|
|
|
|
|
|
|
Adimiron
|
Спрэчки - дело интересное. но вот мат-перемат... я и сам могу сорваться, но, местами, некоторые, не многие, а некоторые, самые умные, самые правые...  Матюгаются! Бяки!
|
|
|
|
Format c: Enter!
|
|
|
v1as
|
ну что даваёте что ли разборку устроим... а то по теме странички никто не пишет...
|
|
|
|
я не то, что вы считаете нормальным человеком
|
|
|
Stop_My_Cop
|
ну что даваёте что ли разборку устроим... а то по теме странички никто не пишет... А табе што вельми тяжка пiсаць на беларускай мове?
|
|
|
|
|
|
|
toshie
Гость
|
А ты грамотно не умеешь, так что лучше не пиши, мyдило!
|
|
|
|
|
|
|
Buffon
|
S†op_My_Cop™ Corporation і Тоши ужо мала па-малу разганяюцца. А па тэме тут пішуць. калі ўжо дасканальна глядзець, гэтая тэма - маленькі астравок флэйма, які збірае ў сябе ўсякае Г, якое магло быць раскідана па іншым тэмам.
|
|
|
|
|
|
|
Stop_My_Cop
|
S†op_My_Cop™ Corporation і Тоши ужо мала па-малу разганяюцца. А па тэме тут пішуць. калі ўжо дасканальна глядзець, гэтая тэма - маленькі астравок флэйма, які збірае ў сябе ўсякае[highlight] Г[/highlight], якое магло быць раскідана па іншым тэмам. Опять себя одной буквой написал!!!
|
|
|
|
|
|
|
toshie
Гость
|
:-?
|
|
|
|
|
|
|
|
v1as
|
буффон жду!!!
|
|
|
|
я не то, что вы считаете нормальным человеком
|
|
|
Buffon
|
гэта я цябе чакаю, выдзяляй рускамоўныя словы з маіх пастоў (якія не выкарыстоўваюцца ў гутарковай мове) і даказывай, што я знявечыў родную мову.
|
|
« Последнее редактирование: 26 Декабрь 2007, 05:08:26 от Buffon »
|
|
|
|
|
|
гэта я цябе чакаю, [highlight]выдзяляй[/highlight] рускамоўныя словы з маіх пастоў (якія не выкарыстоўваюцца ў гутарковай мове) і даказывай, што я знявечыў родную мову. Вылучай 
|
|
|
|
|
|
|
Buffon
|
 ну, так, у данным моманце правільна будзе вылучай Хаця, у падручніку пішуць "выдзяляй". Я не кажу, што падручнік добры, але ўсе ж я да яго прыслухоўваюся. Таму твой вяселы смайлік не мае сэнсу 
|
|
« Последнее редактирование: 31 Декабрь 2007, 17:10:56 от Buffon »
|
|
|
|
|
|
|
Хаця, у падручніку пішуць "выдзяляй". Я не кажу, што падручнік добры, але ўсе ж я да яго прыслухоўваюся. Таму твой вяселы смайлік не мае сэнсу Загляни в словарь, если смысл предложения понять не можешь, раздяляльщег блин 
|
|
|
|
|
|
|
Stop_My_Cop
|
Некто нехочет поспорить со мной. ужос!
|
|
|
|
|
|
|
Buffon
|
[/quote]Загляни в словарь[/quote] Ты без сваіх даведак і ў прыбіральню схадзіць не можаш.
|
|
« Последнее редактирование: 07 Январь 2008, 01:30:04 от Buffon »
|
|
|
|
|
|
|
Ты без сваіх даведак і ў прыбіральню схадзіць не можаш. Я и без словаря хорошо владею беларуским языком в письменном виде. Хотя ж я совсем забыл. Ты у нас типа демократ, по-настоящему во всём и везде! Нах правила, нах устои, я прыдумау як писаць правильна, пачэснаму!  Зачем Власу тебе в таком случае что-то доказывать? Я бы даже за него провёл анализ десятка твоих сообщений, но есть ли смысл? Неа, нету.
|
|
« Последнее редактирование: 07 Январь 2008, 17:02:14 от www »
|
|
|
|
|
|