CoolRiP™
|
 |
« : 06 Декабрь 2012, 15:20:40 » |
|
Быў у мяне на старым кампутары неяк невялічкі архіў беларускамоўных выканаўцаў, але з цягам часу ён згубіўся  Вось зараз вырашыў сабраць максімальна вялікі архіў у добрай якасці для асабістага праслухоўвання. Уж вельмі мне падабаецца наша мова  Можа ў каго ёсць якія запісы? Цікавяць абсалютна ўсе выканаўцы!! Адзінае пажаданне - якасць трэку не меньш за 256 KbТаксама складаем спіс выканаўцаў, трэкаў на беларускай мове! Спіс (з пазнакай, што ёсць)Akute (ёсць усё )Amaroka (ёсць)As sure as gun - пустое месца, хопiць Arcanum - Таямнiца часу Avias (ёсць)Bez bileta (ёсць усё)B.N. (ёсць)Divina Enema - Праз цемру ў свет (ёсць)Euphoria - Новая земля Exist-M (ёсць альбом)Garadzkija (ёсць Garadzkija 2003)Green Pills HandMade (ёсць)Indiga (ёсць)Ili-ili (ёсць)IQ48 (ёсць усё)J:mopc (ёсць афіцыйная і неафіцыйная дыскаграфія)Kriwi і Вераніка Круглова Krok (ёсць)Mister-X (ёсць)Monkey Bite (ёсць)Naka (ёсць)N.R.M. (ёсць усё)Recha Rahis (ёсць альбом)Re1ikt (ёсць усё)PetePaff Sciana (ёсць усё)tav.Mauzer (ёсць 2 альбомы)Tim Taler - Саша, сыходзь Vodar Susviet (ёсць усё песні з Вк)The Stokes - Пад купалам блакітных нябёс TLUSTA LUSTA (ёсць альбом)UltraВожык Ulis Unia (ёсць усё)Vicious Crusade - Айчына (ёсць усё)Vincent Yellow Brick Road - Нулявыя Yellow power (Сам-насам single 2012 ёсць) ZET ZnaRock Znich Абшар Адыс Абеба Альтанка Алесь Камоцкi Аляксандра i Канстанцiн Босае сонца (ЕР 2012 Золатам)Валік Грышко Відчуття.Тиші (ua) - Алеся Воплі Відопляса (ua) - Краіна мрой Выдуманы мір (ёсць усе)Гаротніца Глюкі Голая манашка Город 321 (ru) - Вясна Далі ДзеціДзяцей Жнюв Здань Зьміцер Вайцюшкевіч Кальян Крама Крамбабуля Лявон Вольскі Ляпіс Трубецкой МутнаеВока (ёсць усё)[ МясцовыЯ ] Нейра Дзюбель Нельга забыць Нестандарный вариант - Паветраны шар Нестандарный вариант - У неба (ёсць)Палац Песняры Помидор'OFF (ёсць усё)Разбітае сэрца пацана Рокаш Саша і Сірожа Стары Ольса Сябры Троіца (ёсць усё)Хуткі Смоўж У нескладовае Чырвоным па беламу Юр'я P.S. Можа каму яшчэ цікава - з радасцю падзялюся 
|
|
« Последнее редактирование: 18 Декабрь 2012, 11:45:56 от CoolRiP™ »
|
|
|
|
|
Rosald
Гродненец
|
 |
« Ответ #1 : 06 Декабрь 2012, 15:45:55 » |
|
Я так понял ты там дома у себя собираешь коллекцию в мп3 формате? 
|
|
|
|
"кароче в инете расизм нацизм фашизм ананизм дибилизм...кругом холодные петушиные бои...Скоро война))" ©
|
|
|
CoolRiP™
|
 |
« Ответ #2 : 06 Декабрь 2012, 15:53:46 » |
|
калі ёсць варыянты ліцэнзіі - чакаю прапаноў  проста ў нас я іх не бачыў у магазінах ды і мала, хто ўвогуле выпускае на CD. час зараз такі 
|
|
|
|
|
|
|
|
раманычъ
|
 |
« Ответ #4 : 06 Декабрь 2012, 16:18:33 » |
|
твид и мистер икс на роднай мове поютъ?
|
|
|
|
metal doesn't rattle, metal kills! ©
|
|
|
CoolRiP™
|
 |
« Ответ #5 : 06 Декабрь 2012, 16:26:05 » |
|
Pashick S., дзякуй. дадаў у спіс - потым буду пампаваць раманычъ, дакладна. У mister-X ёсць трэкі па-беларуску: гарадскія партызаны, ACAB і г.д. У TWEED таксама ёсць. Спампую - пакажу
|
|
|
|
|
|
|
Rosald
Гродненец
|
 |
« Ответ #6 : 06 Декабрь 2012, 16:32:30 » |
|
У TWEED таксама ёсць да? И какие например? Можно названия. Я не говорю про ссылки. У Реликта тоже есть песни на бел языке, у них есть и на русском языке, у них есть и на английском языке  короче ты там в теме и напиши: собираю наших исполнителей поющих на РОДНОМ языке ИЛИ собираю НАШИХ исполнителей вне зависимости от языка, а то какая-то сумятица 
|
|
|
|
"кароче в инете расизм нацизм фашизм ананизм дибилизм...кругом холодные петушиные бои...Скоро война))" ©
|
|
|
CoolRiP™
|
 |
« Ответ #7 : 06 Декабрь 2012, 16:53:45 » |
|
Rosald, можа і няма - я памыліўся. P.S. Вам паспаміць захацелася? Напісана - шукаю беларускамоўныя кампазіцыі. Кропка!!
|
|
|
|
|
|
|
PashickЪ
|
 |
« Ответ #8 : 06 Декабрь 2012, 16:55:36 » |
|
Дарэчы, нейкi юзер Sh_Holmеs з Менску на rutracker зрабiў i падтрымлiвае праект «Беларусь на rutracker.org». Там шмат самай разнастайнай музыкi. Приветствую вас на моём проекте «Беларусь на rutracker.org». Давно стал воспринимать портал, как дело уже не просто русское, а международное (наверное, после того, как увидел, что “Музыку Беларуси XVIII столетия” у меня качал японец, а дальше были шведы, финны, португальцы, американцы…). Поэтому для меня стало очевидно, что Беларусь здесь должна присутствовать наравне с остальными странами, а где-то их и обгонять  Как? Естественно, здесь должны быть белорусские раздачи  Чему я и посвятил своё свободное время. Результат перед вами, удачного вам путешествия! http://rutracker.org/forum/tracker.php?rid=10433424Зайдя по этой ссылке, Вы попадёте в страну Беларусь… Музыка и фильмы, предложенные Вашему вниманию, приоткроют завесу неизвестности над нашей культурой и историей.
|
|
|
|
|
|
|
CoolRiP™
|
 |
« Ответ #9 : 06 Декабрь 2012, 16:57:39 » |
|
Pashick S., ведаю. Адтуль па большасці і пампую. Але там ёсць далека не ўсё.
|
|
|
|
|
|
|
Rosald
Гродненец
|
Вам паспаміць захацелася? у тебя с восприятием всё в порядке? я тебе адекватно написал! В перечисленных тобой командах дофига тех ребят кто поёт и на других языках, а есть и те, кто В ОСНОВНОМ поёт не на белорусском языке 
|
|
|
|
|
|
|
раманычъ
|
У mister-X ёсць трэкі па-беларуску: гарадскія партызаны, ACAB і г.д. У TWEED таксама ёсць. Спампую - пакажу
не утруждайся, я просто уточнил для сведения.
|
|
|
|
metal doesn't rattle, metal kills! ©
|
|
|
CoolRiP™
|
Вам паспаміць захацелася? у тебя с восприятием всё в порядке? я тебе адекватно написал! В перечисленных тобой командах дофига тех ребят кто поёт и на других языках, а есть и те, кто В ОСНОВНОМ поёт не на белорусском языке  Толькі беларускія творы!! Калі гурт спявае на іншай мове, але ў яго ёсць хоць адзін трэк на беларускай, то кідайце назву гурта і дакладны трэк. У першым паведамленні, калі ты ўважліва чытаў, ёсць нават і ўкраінскія, і расейскія выканаўцы, але там напісаны толькі адзін іх трэк.
|
|
|
|
|
|
|
PNP
|
Улис забыл. У меня на виниле даже есть.
|
|
|
|
|
|
|
Aleks527
|
а якая розн1ца на якой мове спяваюць?
|
|
|
|
|
|
|
-MASTER-
|
Лявон Вольскi. Заснавальне Вiльнi
|
|
|
|
|
|
|
CoolRiP™
|
PNP, як бы можна было бы ўзяць паслухаць? Aleks527, розніца ў тым, што я збіраю менавіта беларускамоўнае выкананне. -MASTER-, Вольскага я збіраю агульна, а не па асобку  P.S. Архіў па ціху папашняецца 
|
|
|
|
|
|
|
PNP
|
PNP, як бы можна было бы ўзяць паслухаць? Есть на чем слушать винил? Могу дать, напишите в ЛС.
|
|
|
|
|
|
|
CoolRiP™
|
PNP, як бы можна было бы ўзяць паслухаць? Есть на чем слушать винил? Могу дать, напишите в ЛС. Для такой справы здайду 
|
|
|
|
|
|
|
A1gerd
Гродненец
авантурыст
|
На тэму патрафiу выпадкова....Маю пэуную колькасьць цiкавячай вас музыкi, яшчэ з студэнскага пратэстнага майго часу  , пiшыце у прыват!
|
|
« Последнее редактирование: 11 Апрель 2013, 23:41:20 от A1gerd »
|
|
|
|
|
Darkconsciousness
Гость
|
|
|
|
|
|
|
|
Стерильный Убийца
Гродненец
|
KAMAEDZITCA (Менск)
|
|
|
|
вы смеетесь над такими же нормальными как вы. Jackson DXMG
|
|
|
Rosald
Гродненец
|
KAMAEDZITCA (Менск) Таксама Молат (бывшая Apraxia, г. Орша). Альбом 2012го года неимоверно крут! Всем любителям фольк-рока/металла советую  честно говоря будучи в Орше был СИЛЬНО удивлён что такая команда оттуда Weeping Twilight (2009) folk/pagan-metal. Пярэварацень (Piarevaracien) pagan-metal. ps - так-же КулРип есть возможность заказать диски этих команд, если интересует пиши в лс.
|
|
« Последнее редактирование: 10 Апрель 2013, 15:03:05 от Rosald »
|
|
|
|
|
A1gerd
Гродненец
авантурыст
|
Як казала мая бабця. "Не насяру, не дзякуй" (с)
|
|
|
|
|
|
|
|
|