Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Вам не пришло письмо с кодом активации?
Гродненский Форум
10 Август 2025, 20:48:27
Новости, реклама:
   Главная   Новости Гродно Помощь Игры Календарь Войти Регистрация   Меню
Гродненский Форум > Клубы по интересам > Полит-изба
(Модератор: ParanoЯ) > Тема:

Вольский & Co + Пролесковский = [ch9829]

Страниц  :   Вниз
  Печать  
Автор Тема: Вольский & Co + Пролесковский = [ch9829]  (Прочитано 4336 раз)
Тоширский
Почетный гродненец

поставь мне +1

Просмотр профиля
« : 24 Ноябрь 2007, 15:36:04 »

люстра дзён
Праляскоўскі абяцае зьняць забарону з NRM, «Крамы» i «Neuro Dubel»-ю
Абноўлена, дадаліся камэнтары музыкаў, камэнтар Барыса Тумара

Аляксандар Кульлінковіч

Кіраўнік ідэалягічнага ўпраўленьня Адміністрацыі прэзыдэнта Алег Праляскоўскі заігрывае зь лідэрамі N.R.M., Neuro Dubel, «Палацу» і «Крамы». Музыкі схільныя заплюшчыць вочы.

У Адміністрацыі прэзыдэнта Беларусі адбылася сустрэча беларускіх рок[ch8209]музыкаў з чыноўнікамі. Кіраўнік ідэалягічнага ўпраўленьня Адміністрацыі прэзыдэнта Алег Праляскоўскі ў размове зь лідэрамі гуртоў N.R.M., Neuro Dubel, «Палац» і «Крама» прызнаў наяўнасьць ранейшых забаронаў на творчасьць гэтых гуртоў і прапанаваў жыць па[ch8209]сяброўску.

«Вазэліну нам не прапаноўвалі», — паведаміў пасьля сустрэчы лідэр Neuro Dubel Аляксандар Кульлінковіч.

Алег Праляскоўскі падаўся музыканту «чалавекам абаяльным і адэкватным». Кульлінковіч адзначыў, што тэма размовы фактычна супала з тым, што ён пісаў у артыкуле для Тузіна Гітоў.

Са словаў Кульлінковіча, усе ўдзельнікі сустрэчы пагадзіліся, што музыкантам ня варта сьпяваць пад любымі сцягамі — бел[ch8209]чырвона[ch8209]белымі ці чырвона[ch8209]зялёнымі — няважна.

Пры гэтым была адкінута прапанова Праляскоўскага — зрабіць маштабны канцэрт пад назвай «Рок за Беларусь».

«Прыдумайце назву, якую самі хочаце», — прапанаваў у адказ ідэолаг.

На думку Ігара Варашкевіча, «размова вялася досыць канструктыўна і мы сапраўды паразумеліся». «Мы выклалі сваю пазіцыю і нас не прасілі пакаяцца, ці нешта яшчэ. Наадварот — абяцалі не перашкаджаць», — падкрэсьліў ён.

Паводле музыкаў, Праляскоўскі паабяцаў спрыяць у далейшай канцэртнай дзейнасьці гуртоў N.R.M., Neuro Dubel, «Палац» і «Крама».

Што да апошняй забароны канцэрту гурту Neuro Dubel, то Алег Праляскоўскі назваў гэта «перагібам на месцах».

Буг; паводле Радыё Рацыя

ПАД ЯКІМІ СЬЦЯГАМІ ЗАЙГРАЮЦЬ РОК[ch8209]МУЗЫКІ

На сёньняшняй сустрэчы зь лідэрамі гуртоў N.R.M., Neuro Dubel, «Палац» і «Крама» кіраўнік ідэалагічнага ўпраўлення Адміністрацыі прэзідэнта Алег Праляскоўскі папрасіў музыкаў больш не выступаць на акцыях апазіцыі. Тыя з гэтым пагадзіліся.

Але ці гэта значыць, што музыкі самі цяпер будуць прасіць слухачоў згортваць сцягі на канцэртах? Лідэр N.R.M. Лявон Вольскі сказаў Рацыі, што ён асабіста да гэтага заклікаць не будзе.

[ch8209] Калі[ch8209]небудзь пад гэтымі сцягамі мы будзем не толькі выступаць, але і жыць.

Аднак прапанова Алега Праляскоўскага наконт буйнога канцэрта пад назвай «Рок за Беларусь» была адкінутая. «Прыдумайце назву, якую самі хочаце», — сказаў тады ён і паабяцаў тэлеэфір беларускаму року. Лідэр «Палацу» Алег Хаменка адразу ж прапанаваў назваць такі фэст «Рок для Беларусі».

НУ ПОСТАВЬ МНЕ +1 !!!

Тоширский
Почетный гродненец

поставь мне +1

Просмотр профиля
« Ответ #1 : 24 Ноябрь 2007, 15:38:23 »

Лявон Вольскі: «Ніхто з тых музыкаў на гандаль ня пойдзе»

«Калі меркаваць па некаторых каментарах у Інтэрнэце, то можна падумаць, што здарылася нейкая трагедыя! – камэнтуе лідэр NRM учорашні візыт да Праляскоўскага. — Насамрэч, нічога незвычайнага не адбылося. І такая бурлівая рэакцыя проста паказвае, што ў нас наагул нічога не адбываецца, што ў нас не хапае падзей. Ну, што за падзея: некалькі музыкаў схадзілі да чыноўніка, хай сабе і досыць высокага рангу. Мне так было проста цікава схадзіць у Адміністрацыю прэзыдэнта. Я там ніколі ня быў і, можа, ніколі, больш не пабываю. Цікава было паглядзець, што там і як. Думаў, пасяджу, памаўчу. Памаўчаць не удалося.

«Наша Ніва»: Гэта была нечаканая сустрэча, ці яна рыхтавалася?

Лявон Вольскі: Размовы пра сустрэчу вяліся даўно, яна адкладалася, пераносілася. Нарэшце нам патэлефанавалі, у вельмі карэктнай форме прапанавалі прыйсьці ў пэўны час. Так што сустрэча адбылася па ініцыятыве музыкаў.

«НН»: Пра што ішла гаворка?

ЛВ: Музыкі наперабой выказвалі свае крыўды, якія накапіліся. Сп. Праляскоўскі нас уважліва выслухаў. Па сваім досьведзе кантактаў з чыноўнікамі ведаю, што сярод іх ёсьць абсалютна неадэкватныя, непрабівальныя для лёгікі людзі. Гэты чалавек не такі, ён адэкватны, можа, гэта і дрэнна.

«НН: Вы маеце на ўвазе, што лепш бы ён ня быў такім разумным?

ЛВ: Гэтага я не камэнтую.

«НН»: Вам нешта прапаноўвалі?

ЛВ: Быў дыялёг, з боку музыкаў досыць эмацыйны. Хаменка трымаў вялікую прамову, мусіць, загадзя падрыхтаваную. Ён жа найбольш пацярпеў, працаваў у дзяржаўнай установе і страціў працу. Ніхто нічога нікому не абяцаў, ні з аднаго боку, ні з другога. Была парада, якую мы выслухалі. Не было ніякага гандлю. Гандаль — гэта непрымальна для творцы, і ніхто з тых музыкаў, што прымалі ўдзел у сустрэчы, на гандаль ня пойдзе.

Самае галоўнае, прагучала, што забароны на канцэрты — гэта дзіка, і такога не павінна быць і ня будзе. Калі сапраўды так, то магчымасьць вольна даваць канцэрты на працягу году, двух — для нас сапраўдны прарыў. А тое, што нас не пускалі на тэле- і радыёканалы — гэта, калі шчыра, ня вельмі мяне і абыходзіла. Гэта справа саміх каналаў. Мяне, скажам, узровень Беларускага тэлебачаньня не задавальняе, і тут трэба яшчэ добра падумаць, ці варта пагаджацца, каб твая песьня гучала побач зь нейкай адыёзнай перадачай. Гэта можа дрэнна адбіцца на рэпутацыі.

«НН»: Але гэта дало б магчымасьць дайсьці да большай колькасьці слухачоў, а высновы наконт якасьці той ці іншай перадачы яны і так робяць. Дык па выніках размовы можна сказаць, што хутка вашыя галасы будуць гучаць па радыё і тэлебачаньні?

ЛВ: Гаварыць пра гэта рана.

«НН»: Ці заходзіла гаворка пра ваш удзел у перадачах «Белсату»?

ЛВ: Не, ні словам, хаця, шчыра кажучы, я чакаў гэтага. Але ў гэтым выпадку размова стала б вельмі цяжкай, і для мяне прыкмета адэкватнасьці якраз у тым, што гэтай тэмы не закраналі. Ня ведаю, як яны будуць рэагаваць на наш удзел у «Белсаце», думаю, што ніяк.

«НН»: У вас склалася ўражаньне, што нешта мяняецца ў стаўленьні дзяржавы да альтэрнатыўнай музыкі?

ЛВ: Магчыма, паглядзім.

«НН»: Вам падалося, што гэта вынік нейкай зьмены ў агульнай сытуацыі?

ЛВ: Мне цяжка меркаваць, я не экспэрт.

«НН»: Значыць, вы будзеце працягваць сьпяваць свае непадцэнзурныя песьні, рабіць тое, што рабілі?

ЛВ: Слухайце, я ужо сталы, складзены чалавек, які займаецца сваёй справай ня першы год і нават ня першае дзесяцігодзьдзе. Сьмешна было б, калі б я раптам адмяніўся і перакінуўся на нешта іншае. Зь цягам часу чалавек мяняецца, але не ад таго, што ідзе на прыём да Праляскоўскага.

«НН»: Не крыўдуйце! Проста агучваю пытаньне, якое задаюць вашыя слухачы, якія вас вельмі любяць... Ну, а як яно там, усярэдзіне Адміністрацыі прэзыдэнта?

ЛВ: Падобна, як заходзіш у амбасаду. Мэталашукач на ўваходзе... А ўсярэдзіне — бы ў нейкім выканкаме. Дывановыя дарожкі, кветкі ў вазонах.

«НН»: Учора і сёньня у вас канцэрты. Дзе? Што ў бліжэйшых плянах?

ЛВ: Учора гэта была штогадовая традыцыйная вечарына бровару «Сябар», сёньня — выступ у клюбе «Графіці». Вялікіх канцэртаў на Радзіме бліжчым часам не плянуецца. А 10 сьнежня N.R.M. выступіць у Варшаве.

Кулiнковiч

«За гэтыя два дні на нас вылілі вядро г…а, прычым рабілі гэта людзі, якія яшчэ ўчора нібыта зьяўляліся нашымі адданымі фанатамі. Я і сёньня скажу, што Праляскоўскі цалкам адэкватны чалавек, а ня нейкі там чорт з рагамі. Няхай на мяне і крыўдзяцца за гэтыя словы. Мы перамаглі, бо дыялёг прапанавалі менавіта ўлады, а ня мы прыпаўзьлі да іх на каленях. Сустрэча адбывалася з асабістай ініцыятывы Лукашэнкі. Мы адразу сказалі, што нічога пад іхным сьцягам рабіць ня будзем, бо наш сьцяг — бел[ch8209]чырвона[ch8209]белы. Перад сустрэчай я стаяў каля ўваходу ў сядзібу пад бел[ch8209]чырвона[ch8209]белым сьцягам і адчуваў рэальны гонар за краіну. І нават той факт, што я сёньня прыйшоў да вас сьведчыць, што мы нікому не прадаліся», — сказаў А.Кульлінковіч.

http://nn.by/index.php?c=ar&i=13183
http://nn.by/index.php?c=ar&i=13214
http://nn.by/index.php?c=ar&i=13202

НУ ПОСТАВЬ МНЕ +1 !!!

Капялюш
Почетный гродненец

Просмотр профиля Email
« Ответ #2 : 24 Ноябрь 2007, 16:01:32 »

Усим фтыкаць белбарахолку

1. Что произошло.
Состоялась встреча замглавы Администрации президента по идеологии Олега Пролесковского с лидерами групп «Крама», «N.R.M», «Палац» и «Нейро Дюбель». Данная встреча состоялась по инициативе музыкантов, о чем прямо говорит Лявон Вольский: « …встреча состоялась по инициативе музыкантов». Лоббистами организовывавшими встречу были: Олег Климов, шеф-редактор "Музыкальной газеты", Олег Сильванович (директор клуба «Гудвин», один из его совладельцев) и Анатолий Вечер. Они действовали с согласия музыкантов.
В ходе встречи Пролесковский пообещал не чинить преграды творчеству означенных выше групп, в случае деполитизации творчества команд: «Ребята, не лезьте в политику».
Музыканты согласились «не лезть в политику», за это Пролесковский обещал вычеркнуть их из «запретных» списков, не чинить препон при организации концертов, снять проблемы с КГБ, и даже предоставить эфир, но с оговоркой, что это произойдет через несколько месяцев. Следует также отметить, что на предложение встретиться Пролесковский ответил с задержкой в несколько месяцев, и провел её на своей территории.

2. Какова реакция публики и в чем причины.
После оглашения результатов встречи публика сорвалась. Более двух сотен комментариев только к статьям пресловутой Хартии, которая впрочем, является неплохим индикатором настроения толпы. Несколько сотен комментариев в ЖЖ/форумах, и десятки созданных для обсуждения данного вопроса тем. Суммарное количество прореагировавших за день оценю в тысячу человек.
Мнения категорически полярны. Одна часть относится к поступку музыкантов сугубо отрицательно, называя музыкантов предателями. Вторая часть оправдывает действия встречавшихся, радуясь возможности в будущем ротироваться в эфире и организовывать концерты на территории Белоруссии. НО следует отметить один важный момент. Защитой музыкантов занимается как правило поколение тридцатилених, в то время как поколение двадцатилетних обвиняет в измене. В чем причина возрастной дифференциации?

Пять граммов истории
Весь рок на просторах нынешнего СНГ по понятным причинам вышел из одной шинели имя которой - советский рок. Далее пути музыкальных течений разошлись. Самая мощная ветвь произрастает в России, и огульно зовется русским роком, куда формально зачисляется и советский рок (ИМХО по банально языковому признаку). Своим путем пошли и украинское и белорусское течения. Однако после бурного взлета в конце 80хх и первой половины 90хх развитие белорусского рока приостановилось. К власти в Белоруссии пришел А.Г.Лукашенко, опиравшийся на массы не разделявших идеалы и эстетику рока.
Через некоторое время в рок сообществе стала все более усиливаться идеологическая компонента, противостоящая и противопоставляющая себя проводимой А.Г.Лукашенко линии. Во второй половине 90хх годов белорусский рок начал политизироваться. Власть, взявшая под полный контроль к концу 90хх СМИ применяла контрмеры, отказывая ставшим в оппозицию рок группам в доступе к медиаресурсам.
Следует отметить при этом и экономическую подоплеку. Республика далеко не богата. Цивилизованного шоу-бизнеса не сложилось до сих пор. Шоу-бизнес в настоящий момент подменяет собой Балито, этакая смесь прикормленных звезд уровня эстрадных исполнителей эпохи Брежнева, и поющих сосок, живущих и «творящих» на деньги содержателей/покровителей. Отлучение от медаресурсов самым негативным образом сказалось на положении рок сообщества. С одной стороны оно еще более утвердилось в своей оппозиционности, с другой стороны произошла консервация позиции. Если русский рок, пройдя бунтарский период конца 80хх и «национальный» взлет начала 90хх естественным путем деполитизировался и приобрел респектабельный лоск, трансформировавшись в рокопопс, но приучивший попсу к гитарным запилам, то белорусский фактически «застыл» в идеологически-протестном образе конца 90хх почти на целое десятилетие. Музыканты, сами, добровольно взяли в руку политические "винтовки" и встрали в ряды идеологических бойцов поставив себя в оппозицию власти. Через определнный момент времени протестная компонента в творчетсве гру постепенно стала вытеснять собственно музыкальную.
В итоге предлагаю рассматривать три этапа белорусского рока: бунтарское десятилетие до конца 80хх годов, националистическое десятилетие – конец 80хх – конец 90хх, и идеологически-протестное десятилетие – конец 90хх по наши дни.
Stop_My_Cop
Мэр города

Просмотр профиля WWW
« Ответ #3 : 24 Ноябрь 2007, 16:02:22 »

Букавак многа!!! но я прочитал!!! но непонял что хотел сказать автор!
Капялюш
Почетный гродненец

Просмотр профиля Email
« Ответ #4 : 24 Ноябрь 2007, 16:03:46 »

Jedem das Seine
Теперь давайте проведем просто наложение.
30 летний житель Белоруссии рос и эволюционировал с белорусским роком. Он успел захватить залихватское бунтарское, и вволю веселился под национальный СКА-панк-рок и крымские «вина» и «ликеры» которые делались из разведенного спирта Рояль и Цевиты (вы еще помните этот чудо-порошок? =) а Юппи? =) ). К моменту политизации рока, 30 летний уже начал активно работать, и студенческо-молодежные загулы под «Краму», «Палац» и «Нейро Дюбель» остались теплым для него этапом жизни и они с некоторой толикой истерии защищают свои образы прошлого и воспоминания.
20 летний житель республики, являющийся сейчас студентом, тоесть весьма политизированной группой населения, наблюдает белорусский рок ТОЛЬКО в рамках идеологически-протестного контекста. Он не упивался портвейном под ранние хиты, он пьет «клинское» и машет БЧБ флагом под «Минск и Менск», он живет на «бел-чвона-белой подводной лодке». Для него это в первую и фактически единственную очередь музыка протеста. Протеста мировоззренческого, а значит и политического, так как политическое противостояние в республике идет по линиям мировоззренческой конфронтации. Молодежь судит музыкантов за их дела сегодняшние, а не за прошлые заслуги
В качестве более абстрактной модели вспомним судьбу Эрнесто Гевары. Он был сыном, школьником, дипломированным врачом, путешественником, авантюристом, солдатом. На борт Гранмы он попал скорее авантюрист, выполняя в экспедиции роль ВРАЧА. Во время высадки отряда перевозимого на борту Гранмы, войска Батисты атаковали повстанцев, и перед Че встала дилемма что взять винтовку или медицинскую сумку. По легенде Че выбрал винтовку. С этого момента, для всех участников экспедиции он стал СОЛДАТОМ и оставался им все время, иных его ипостасей они не знали.
А теперь представим, что война в горах Сьерра-Маэстра затянулась, все устали, штурма Гаваны не случилось и Че начал искать диалога с Батистой, добился своего и сказал всем: «Ебесь она конем ваша революция, я врач, я должен лечить людей, любых, а не убивать их». Батиста ничего не имеет против врача-Гевары, так как он боролся против революционера Че. Барбудос скажут что Че предатель. Родители Гевары скажут о том, что это закончился этап в жизни Эрнесто.

Вывод
Идеологически-протестный период белорусского рока закончен. «Крама», «N.R.M», «Палац» и «Нейро Дюбель» - первые колаборанты, за ними потянутся другие. Несмотря на, наличие права на эволюцию, моральное право на критику положения в Белоруссии они и их последователи потеряли. В этом я полностью согласен с Максимом Жбанковым (и вот тут). Слова Куллинковича о том что выступать на концерте «Рок за Беларусь!» он не будет, сути происходящего не меняет. Выступит на концерте «Рок за независимую Беларусь!» Впрочем, каждому свое. Они выбрали респектабельный рокопос. Имеют право. Но не меньше права плюнуть в них имеют воспринимающие их бойцами идеологического фронта. Взявший в руки винтовку, а они ее брали, уже не может утверждать, что он никогда не был солдатом, сложивший оружие до конца войны не отмоется от печати дезертира. Мировоззренческая война не закончена. Не осуждаю, но констатирую.

3. Что день грядущий нам несет?
На радостях некоторые провозглашают дрейф власти в сторону либеральных ценностей и т.д. Мол и диалог с оппозицией ведется (так по крайней мере считают Ухналев, Лебедька и Ивашкевич которые провернули два отчетных перед спонсорами марша и их не били), и музыкантов вот пустят в эфир.
С какой стати? Козулин в тюрьме, Климов в тюрьме, молодофронтовцы в тюрьме. Музыкантам сначала сделали плохо, а потом вернули как было, они и рады как дети.
Власть не идет на уступки, власть учится управлять. Белорусская власть не может формировать направление движения оппозиции (ума и креатива маловато), но уже пытается корректировать курс. Барин Пролесковский принимает в своей усадьбе скоморохов и разрешает им играть, но только если девок портить не будут. Пролесковскому уже крепкая тройка, даже четверка с минусом. Власть беднеет, ресурсная база становится все уже, а глушить созданный «Голос Америки» стоит дорого. Дешевле не допустить его создания. Мы лицезреем создание сертифицированной Пролесковским площадки для выпуска пара по китайскому образцу. Пропаганда дешевле войны. Власть просто экономит деньги используя более мягкие, но в первую очередь более дешевые методы. Короткая беседа и вопрос закрыт.
Власть взяла измором. Появятся новые коллаборанты. "Положительный" опыт будет развиваться. Готовимся к новым расколам.

http://belbaraxolka.livejournal.com/89388.html#cutid1
Тоширский
Почетный гродненец

поставь мне +1

Просмотр профиля
« Ответ #5 : 24 Ноябрь 2007, 16:36:30 »

Ок. А теперь посмотрим на это по-другому.

Каждый раз, добиваясь концерта в том или ином населённом пункте нашей Родины, все они так или иначе встречаются с местными чиновниками.

Эта встреча просто заменила те многие, которые бы им предстояли.

И еще - останутся те поклонники, которые слушали NRM ради музыки а не ради политики.

ps. искренне считаю долбоё6ами тех, кто развернул БЧБ на концерте Океан Эльзы.

НУ ПОСТАВЬ МНЕ +1 !!!

Капялюш
Почетный гродненец

Просмотр профиля Email
« Ответ #6 : 24 Ноябрь 2007, 16:47:13 »

И еще - останутся те поклонники, которые слушали NRM ради музыки а не ради политики.
З музыкі тэкстаў ня выкінеш Подмигивающий

Усё залежыць ад сытуацыі. Калі б БЧБ было б пораўну з украінскімі сьцягамі, гэта выглядала б зусім па іншаму і мела б іншы сэнс Подмигивающий
Тоширский
Почетный гродненец

поставь мне +1

Просмотр профиля
« Ответ #7 : 24 Ноябрь 2007, 16:58:44 »

З музыкі тэкстаў ня выкінеш Подмигивающий

Я имел в виду песни(музыку + тексты) - у них есть много песен, которые не имеют к политике, по крайней мере к политике в РБ такого отношения. Последний альбом - гавно редкостное. Такое надо называть - Milinkevich-Pop-Rock. Я слушал НРМ не потому что они - апазицыя и сьпяваюць па-беларуску, ходзяць пад нашым сьцьягам и проциу луки, а потому что нравилось Улыбка

Усё залежыць ад сытуацыі. Калі б БЧБ было б пораўну з украінскімі сьцягамі, гэта выглядала б зусім па іншаму і мела б іншы сэнс Подмигивающий

Украинский был один + у меня была косынка Ющенко-ТАК!

НУ ПОСТАВЬ МНЕ +1 !!!

Почетный гродненец

Пачынаю, пакуль зрэдку, пісаць на беларускай мове

Просмотр профиля
« Ответ #8 : 24 Ноябрь 2007, 17:11:53 »

http://kostas14.livejournal.com/82622.html Улыбка

Няхай жыве магутны, сьмелы
Наш беларускі вольны дух.
Штандар наш бел-чырвоны-белы,
Пакрый сабой народны рух.

На бой! За шчасьце і за волю
Народу слаўнага свайго!
Браты, цярпелі мы даволі,
На бой усе да аднаго!
Капялюш
Почетный гродненец

Просмотр профиля Email
« Ответ #9 : 24 Ноябрь 2007, 17:12:06 »

Я имел в виду песни(музыку + тексты) - у них есть много песен, которые не имеют к политике, по крайней мере к политике в РБ такого отношения.
Проста палітызаванасьць можа быць рознай. Можа быць схаванай - як у "Белыя лебедзі", а можа быць адкрытай - як у "Падводная лодка"... другі варыянт мне адназначна не падабаецца  Подмигивающий

Тоширский
Почетный гродненец

поставь мне +1

Просмотр профиля
« Ответ #10 : 24 Ноябрь 2007, 17:21:19 »

Ну так для товарищей из БТ не всё скрытое достижимо Улыбка

НУ ПОСТАВЬ МНЕ +1 !!!

Тоширский
Почетный гродненец

поставь мне +1

Просмотр профиля
« Ответ #11 : 24 Ноябрь 2007, 17:22:42 »

[ch9829]

НУ ПОСТАВЬ МНЕ +1 !!!

Почетный гродненец

Просмотр профиля
« Ответ #12 : 24 Ноябрь 2007, 18:00:48 »

Размовы пра сустрэчу вяліся даўно, яна адкладалася, пераносілася. [highlight]Нарэшце нам патэлефанавалі, у вельмі карэктнай форме прапанавалі прыйсьці ў пэўны час.[/highlight] Так што сустрэча адбылася па ініцыятыве музыкаў.
Как из выделенного вытекает последнее предложение? Ой, эта ж*дафильская НН  Смеющийся

Першы раз з прапановай сустрэцца з намесникам кіраўніка Адміністрацыі прэзідэнта Алегам Праляскоўскім Ігару Варашкевічу, Лявону Вольскаму, Алегу Хаменку і Аляксандру Кулінковічу патэлефанавалі прыблізна месяц таму. І музыкі адказалі згодай. Ім паабяцалі патэлефанаваць яшчэ раз, каб удакладніць тэрміны і…. змоўклі на месяц. Паўторнае тэлефанаванне было ўчора. Лідэрам “Крамы”, “N.R.M.”, “Палаца” і “Нейра Дзюбеля” паведамілі, што на Карла Маркса, 38 іх чакаюць сёння ў 14.20.

- совсем другое, правда?  Веселый
« Последнее редактирование: 24 Ноябрь 2007, 18:03:44 от www » Записан

Народу слаўнага свайго!
На бой усе да аднаго!
Почетный гродненец

Просмотр профиля
« Ответ #13 : 24 Ноябрь 2007, 18:07:20 »

В ходе встречи Пролесковский пообещал не чинить преграды творчеству означенных выше групп, в случае деполитизации творчества команд: «Ребята, не лезьте в политику».

“Нам было ясна сказана: “Хлопцы, не грайце больш, калі ласка, на апазіцыйных мітынгах". Мы сказалі, што не будзем. Прычым усе, і абсалютна шчыра”, -- заявіў Кулінковіч.

Лідэр “Дзюбялёў” расказаў, што зрабіў гэта нягледзячы на тое, што не любіць існуючую ўладу. Пра што шчыра і паведаміў намесніку кіраўніка прэзідэнцкай адміністрацыі.

Я и не сомневался, что Дзюбли не поддерживают "апазыцыйных вячорак-милинкевичей"  Смеющийся

Народу слаўнага свайго!
На бой усе да аднаго!
Почетный гродненец

Просмотр профиля
« Ответ #14 : 24 Ноябрь 2007, 18:30:35 »

Сутнасьць сустрэчы тлумачыць лідэр гурта “NRM” Лявон Вольскі:
Аніякіх канкрэтных абяцаньняў не было. Нам параілі ня браць удзелу ў апазыцыйных акцыях у складзе гуртоў.

Лідэр гурту “Крама” Ігар Варашкевіч кажа:
Мы нічога не абяцалі. Ніхто не адмаўляўся ні ад бел-чырвона-белага сьцягу, ні ад “Пагоні”. Ніхто не зьбіраецца выступаць пад чырвона-зялёнымі сьцягамі.

Улыбка

Народу слаўнага свайго!
На бой усе да аднаго!
Почетный гродненец

Просмотр профиля
« Ответ #15 : 24 Ноябрь 2007, 22:24:18 »

Как отметил гитарист N. R. M., замглавы администрации президента признался, что встреча была организовала по просьбе главы государства.
© tut.bу  Смеющийся Улыбка

Народу слаўнага свайго!
На бой усе да аднаго!
Капялюш
Почетный гродненец

Просмотр профиля Email
« Ответ #16 : 25 Ноябрь 2007, 00:27:09 »

Хто хоча прызнацца Лявончэгу ў каханьні - сюды:
http://lvolski.livejournal.com/11632.html

Целующий Целующий Целующий
ΞΞΞΞΞΞΞΞΞ
Гродненец
**

Просмотр профиля
« Ответ #17 : 25 Ноябрь 2007, 00:32:39 »

Сразу видно, что ты слушал  NRM только исходя из политических соображений, не задумываясь о творчестве...

Капялюш
Почетный гродненец

Просмотр профиля Email
« Ответ #18 : 25 Ноябрь 2007, 00:55:34 »

Харэ разважаць стэрыятыпамі Подмигивающий
televital
Почетный гродненец

Я люблю этот Форум!

Просмотр профиля
« Ответ #19 : 25 Ноябрь 2007, 02:14:18 »

Ну што, стварылася сытуацыя, калі сучасная моладзь можа вылучыць на пазыцыю духоўных правадыроў кого-небудзь са сваіх радоў. Паглядзім што ў іх з гэтага выйдзе, лажаць бацькоў прасьцей. А тое сапраўды нешта цяжка ўзгадаць асобаў маштабу вышэйузгаданых "здраднікаў".
Страниц  :   Вверх
  Печать  

Перейти в:  

Войти
Войдите, чтобы добавить комментарий

Войдите через социальную сеть

Имя пользователя:
Пароль:
Продолжительность сессии (в минутах):
Запомнить:
Забыли пароль?

Контакт