tyteishi
|
 |
« : 29 Октябрь 2007, 17:56:23 » |
|
Аўтаспын - гэта стыль жыцця. Калі едзеш куды ты павінен быць падрыхтаваны да ў сяго, а самае галоўнае да ўспрыняцця новых мясцін. Давайце будзем дзяліцца сваім досведам падарожжа па дарогах Беларусі і Свету...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Толег
|
 |
« Ответ #3 : 30 Октябрь 2007, 00:52:11 » |
|
толькі у гэтым годзе упершыню давялося спынам паехаць  спадабалася
|
|
|
|
|
|
|
Семёркин
|
 |
« Ответ #4 : 30 Октябрь 2007, 00:59:34 » |
|
фак.. как не пытаюсь, но не могу я к этому слову привыкнуть и нормально относиться :-/
а в общем к сабжу отношусь положительно)) наавтостопил нормально)))) и не собираюсь останавливатсо))
|
|
|
|
|
|
|
tyteishi
|
 |
« Ответ #5 : 01 Декабрь 2007, 17:18:20 » |
|
...штосьці тэмка памерла........
|
|
|
|
|
|
|
Finesse
Молодой Гродненец
Чмафф! <3
|
 |
« Ответ #6 : 01 Декабрь 2007, 21:49:14 » |
|
Это же опасно! :-?
|
|
|
|
|
|
|
Клевый у меня ник?
|
 |
« Ответ #7 : 02 Декабрь 2007, 00:59:47 » |
|
я ездил как-то, но это скорее на хобби, а жизненная необходимость была......
|
|
|
|
|
|
|
phyZick
Гость
|
 |
« Ответ #8 : 02 Декабрь 2007, 02:58:01 » |
|
Интересно... ну и немного опасно! А вообще -- вполне замечательно!
|
|
|
|
|
|
|
Клевый у меня ник?
|
 |
« Ответ #9 : 02 Декабрь 2007, 03:30:27 » |
|
Интересно... ну и немного опасно! А вообще -- вполне замечательно! опасно это да. хотя как где еще. Помню с практики я ездил на мазах, которые постоянно на карьер ездили.....да и на грузовых вообще, мне кажется не так опасно. а вот легковушки это да, не когда не знаешь что у них на уме, кто едит. Хотя у нас еще так, ерунда.... а вот как к анс родственники приезжали с России так всегда удивлялись как много у нас людей ездят автостопом, и не бояться....
|
|
|
|
|
|
|
Викторович
|
сам пару раз ездил только на маленькие расстояния (30-40) км! Если сам за рулём, всегда беру попутчиков
|
|
|
|
|
|
|
tyteishi
|
...адна з небяспек, і самая напэўна рэальная, гэта патрапіць у аварыю... А аварыі здараюцца не так ўжо і часта, то і падарожжа ў большасці бяспечнае мерапрыемства...
|
|
|
|
|
|
|
tyteishi
|
А хто любіць зімовы спын.... Выходзіш на трасу, а наўкол падае снег...
|
|
|
|
|
|
|
Azra
|
....... да особенно когда на трассе стоишь, мороз ветер блин со всех сторон и ХОТЬ БЫ КТО остановился!!!
|
|
|
|
парам-пам-пам
|
|
|
tyteishi
|
...калі не спыняюцца, значыць ты не там стаіш... ды ўвогул, у зімку даецца яшчэ адзін фактар чаму цябе могуць узяць... таму што кіроўцу можа стаць цябе шкада... па гэтай прычыне нас узялі ўначы пашля 14-і кіламетровага шпацыру...
|
|
|
|
|
|
|
tyteishi
|
...ды ўвогуле, цябе ніхто не цягнуў на вялікую дарогу, таму можаш злаваць толькі сам на сябе...
|
|
|
|
|
|
|
Azra
|
... хе-хе-хе.... ну да никто не заставлял, так - жизненная необходимость... но только вот после этой поездки я и подсела на "стоп"... а давить на жалость конечно можно, иногда даже получалось....)) особенно когда у водителя настроение хорошее...
|
|
|
|
парам-пам-пам
|
|
|
tyteishi
|
...якім чынам... Неяк дрэнна ўяляю... калі ён імчыцца з хуткасцю 100км\у гадзіну... за гэтыя некалькі секунд, калі ён на цябе звярнуў увагу...
|
|
|
|
|
|
|
Azra
|
.... )))))))))))) я имела ввиду уже когда в солоне сидишь.... а на трассе, ну это нереально, если только на колени стать...  )))))))))))
|
|
|
|
парам-пам-пам
|
|
|
kiryk
Гродненец
|
ненавіджу і люблю наш аўтаспын кажуць адрозніваецца ад замежжа (ніколі не ездзіў) напрыклад я пастаянна адчуваю сябе няўтульна ад таго што не ведаю даваць грошы ці не гэта неяк цісне здаецца калі не дасі то ён прынізіць цябе заўжды таму апошні часам натрэніраваўшыся прапаню грошы - адмаўляецца мала, бо лічыці гэта нармальным зімой сапраўды бяруць ахвотней
|
|
|
|
Там на самом на краю земли
|
|
|
tyteishi
|
...ууу... Ёсць і такая праблема... У большасці выпадкаў яны не пытаюць, ды ім яны і не патрэбны, а ёсць такія ўто толькі за грошай бяруць, пры гэтым 50 адсоткаў пра гэта кажуць адразу, а астатнія - пасля... Таму і здараюцца не прыемныя моманты, кшталту: -Большой спасібо!!! -Спасібо - это слішком много... На гэты выпадак, лепей мець добязь у кармане. каб можна было адразу аддаць... Даць ці не, звычайна ўзнікае, калі ездзіш на невялікія адлегласці і па справах... А калі, куды глабальней, гэтта не павінна быць перашкодай... ... 
|
|
|
|
|
|
|
Azra
|
хех. вообще-то "классический" автостоп не подразумевает под собой оплату. и обычно стопщик (я говорю про себя) не заинтересован в оплате, поэтому у меня такая метода - либо договариваемся сразу (инициатором выступает водитель) либо едем тихо себе и о деньгах ни слова. в моей практике всегда так получалось. обычно водитель сам сразу предупреждает что он подвезет только за деньги, а раз не предупреждает, так что звиняйте хлопцы, только деньги иногда выступают некой гарантией что довезут нормально. но это гарантия больше как чувство уверенности чем по факту
|
|
|
|
парам-пам-пам
|
|
|
grrrl
|
езжу часто много впечатлений от общения, иногда очень крутые люди попадались пару раз ездила одна, страшно пипец, но мне пока везло)
|
|
|
|
|
|
|
|
kiryk
Гродненец
|
хех. вообще-то "классический" автостоп не подразумевает под собой оплату. и обычно стопщик (я говорю про себя) не заинтересован в оплате, поэтому у меня такая метода - либо договариваемся сразу (инициатором выступает водитель) либо едем тихо себе и о деньгах ни слова. в моей практике всегда так получалось. обычно водитель сам сразу предупреждает что он подвезет только за деньги, а раз не предупреждает, так что звиняйте хлопцы, только деньги иногда выступают некой гарантией что довезут нормально. но это гарантия больше как чувство уверенности чем по факту абсалютна згодзен але ці не ўзнікала калі адчування маўчыць і цісне: кашляе там крэкча нейкія намёкі, пагэтаму лепей адразу казаць пра аплату толькі сапраўды гэтаму трэба вучыцца
|
|
|
|
Там на самом на краю земли
|
|
|
Dementia
|
автостоп действительно стиль жизни...это и доверие это и вера..и всегда надо быть готовым к приключением....хм..но и про опастности не забывать особенно мне как девушке
|
|
|
|
|
|
|
Stop_My_Cop
|
НУ незнаю незнаю... стиль не стиль но тупости порядочная... хотя прикольно... вод... а вот еще один аспектиГ плата за проезд тоже бывает разной...
|
|
|
|
|
|
|
Dementia
|
это точно...но я и вправду везучая .....я так как-тов деревню к се доехала.....хех...а вообще веселей с кем-то и безопастней если этот кто-то парень
|
|
|
|
|
|
|
tyteishi
|
... лепшы варыянт, калі едзеш з дзеўчынай ў пары, і весялей і паразмаўляць ёсць з кім... ...але іншы бок, у цябе з'яўляецца адказнасць за чалавека... Але ў абодвух выпадках класна... 
|
|
|
|
|
|
|
Dementia
|
ой как я согласна....это интересно и порой бывает что помимо цели поездки ты бываешь еще много где
|
|
|
|
|
|
|
|