Hertz с вами!
Гость
|
Байкотам можна кансалідаваць нацыю. Калі ён стане сапраўдна ўсеагульным (пажадана адсоткаў 90), то можна будзе выйсці на плошчу. 1 раз.
А против чего,простите,БАЙКОТ? 
|
|
|
|
|
|
|
Бывший
|
Байкотам можна кансалідаваць нацыю. Калі ён стане сапраўдна ўсеагульным (пажадана адсоткаў 90), то можна будзе выйсці на плошчу. 1 раз.
Хэд, вы по-прежнему скрываете цель вашей революции от народа и уходите от ответа ? Зачем вам консолидация ? Вы хотите использовать народ для захвата власти, умалчивая о вашей РЕАЛЬНОЙ цели ?
|
|
|
|
Всё в прошлом.
|
|
|
Head
Гость
|
Ваузброены пераварот плянуецца ци тарнэтауски? Пераварот ужо адбыўся ў 1996 годзе. А против чего,простите,БАЙКОТ? Супраць рэжыма. Выбары фальшывыя- таму байкот. Хэд, вы по-прежнему скрываете цель вашей революции от народа и уходите от ответа ? Зачем вам консолидация ? Вы хотите использовать народ для захвата власти, умалчивая о вашей РЕАЛЬНОЙ цели ?  Мае асабістыя мэты?? Такіх у мяне няма. І наогул нейкае незразумелае пытанне- якая мэта... Нядаўна самі ж пісалі, што вось, як дрэнна, аппазіцыя нічога не робіць, а калі я напісаў, што ўсё робіцца, то пачынаюцца нападкі на гэтае. Вызначыцеся самі, для пачатку.
|
|
|
|
|
|
|
Russy
|
Але, каб адбыуся 1 рас, трэба не па елках лазаць и па–замэжных рыстарацыях. Вось напрыклад, хоць, папрысутничаць на Алимпияцких гульнях и тым самым падтрымаць ачэчаствянных шпортлерау.
|
|
|
|
|
|
|
Бывший
|
Мае асабістыя мэты?? Такіх у мяне няма. І наогул нейкае незразумелае пытанне- якая мэта... Нядаўна самі ж пісалі, што вось, як дрэнна, аппазіцыя нічога не робіць, а калі я напісаў, што ўсё робіцца, то пачынаюцца нападкі на гэтае. Вызначыцеся самі, для пачатку. Хэд ! Не прикидывайтесь дураком и не делайте из меня дурака! Думаю, что вы как разумный человек прекрасно понимаете, что нельзя действовать без цели ! А раз вы ее скрываете от людей, то можно сделать вывод, что ваша цель далека от ожиданий народа.
|
|
|
|
Всё в прошлом.
|
|
|
Head
Гость
|
А якая яшчэ можа быць мэта?? Мэта любой рэвалюцыі- захоп ўлады народам. Народ дзейнічае праз сваю эліту. Нацыянальныя сілы да ўлады. Каб Беларусь была беларускай.
|
|
|
|
|
|
|
Бывший
|
А якая яшчэ можа быць мэта?? Мэта любой рэвалюцыі- захоп ўлады народам. Народ дзейнічае праз сваю эліту. Нацыянальныя сілы да ўлады. Каб Беларусь была беларускай.
Хэд, кого вы называете элитой ? И что вы будете делать, если получите власть ? Что вы можете предложить народу ? Вам известны его потребности ?
|
|
|
|
Всё в прошлом.
|
|
|
Head
Гость
|
Усіх, хто актыўна дзейнічае на карысць нацыі. Вяртанне к карэнням. А мабыць вы ведаеце?  Ах, да, прабачце ж, ведаеце- "чарка ды шкварка". 
|
|
|
|
|
|
|
Hertz с вами!
Гость
|
[quote А против чего,простите,БАЙКОТ? Супраць рэжыма. Выбары фальшывыя- таму байкот. [quote Объясните мне,тупоголовому,зачем свергать режим? ???Как же без режима жить? Дай народу волю,они же НЕ НАЧНУТ СВОБОДНО СОВОКУПЛЯТЬСЯ!А СТАНУТ Е..АТЬ ДРУГ ДРУГА.© Я,например, не хочу,что бы "освобождённое"быдло бегало с топорами,факелами и вилами за моими детьми.Мои прадеды уже проходили это лет сто назад. Зачем выпускать наружу внутренне несвободных людей?Или может тебе надо это для достижения собственных меркантильных целей? Добавлено: 30 Июль 2012, 17:30:46
Усіх, хто актыўна дзейнічае на карысць нацыі.
А по каким критериям вэ определяете"карыснасць для нацыи"? 
|
|
« Последнее редактирование: 30 Июль 2012, 17:30:46 от Hertz с вами! »
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
Объясните мне,тупоголовому,зачем свергать режим? Как же без режима жить? Дай народу волю,они же НЕ НАЧНУТ СВОБОДНО СОВОКУПЛЯТЬСЯ!А СТАНУТ Е..АТЬ ДРУГ ДРУГА.© Я,например, не хочу,что бы "освобождённое"быдло бегало с топорами,факелами и вилами за моими детьми.Мои прадеды уже проходили это лет сто назад. Г.з. вы лічыце народ быдлам?? І што было 100 лет назад? Заснаванне БНР?? Ніякай рэвалюцыі ня было- была гвалтоўная акупацыя камуністычным рэжымам. Пры чым тут я наогул? Выратаваць нацыю можна толькі знішчыўшы рэжым. Зачем выпускать наружу внутренне несвободных людей?Или может тебе надо это для достижения собственных меркантильных целей? Крыўдна, канечне, такія пытанні выслухваць, але адкажу так: Эх, мілы край адвечнай мукі! Пракляты будзьце, вусны, рукі, Што на цябе ланцуг кавалі І ў твар зняважліва плявалі! Няхай агонь і жар пакуты Навекі спаліць здзек той люты, Які спрадвеку там пануе, Над тым, хто родны скарб шануе І хто ўсім сэрцам і душою Астацца хоча сам сабою. Жыві ж, наш край! Няхай надзея Гарыць у сэрцы і мацнее, Што хоць не мы, дык нашы дзеці Убачаць цэльным цябе ў свеце! © Якуб Колас "Новая зямля" Але, каб адбыуся 1 рас, трэба не па елках лазаць и па–замэжных рыстарацыях. Вось напрыклад, хоць, папрысутничаць на Алимпияцких гульнях и тым самым падтрымаць ачэчаствянных шпортлерау.
А якая табе справа хто і па якіх рэстарацыях "ходзіць"??  А по каким критериям вэ определяете"карыснасць для нацыи"? Для нацыі карысна барацьба з рэжымам і прыход да ўлады нацыянальных сіл.
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
Вы про это? Скрытый текст (нажмите, чтобы показать/спрятать)
И давайте не про "любую революцию", а конкретно про вашу, которую вы с любовью готовите вот уже 18 лет А гэта ня было рэвалюцыяй. Гэта пераварот. Ну, этим можно мотивировать только феерических долб романтиков. Лучше поясните, что будет с арендой, налогами и проверками? Усё страўнікам думаеце?  Короче, никаких планов - "Что делать после прихода к власти" у вас нет. Из этого можно сделать вывод, что народ на такую замануху не клюнет... Усё ёсць. Добавлено: 30 Июль 2012, 17:52:44
Чем полезна? Вы скромно игнорируете этот вопрос Рэжым антыбеларускі. Знішчае мову, культуру, эканоміку. Калі канкрэтна, вось, разгортваецца кітайскае нашэсце на Беларусь.
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
Ну не всех ведь до сих пор мама кормит)) У многих бизнес, и не хочется терять его... А мяне корміць?? Бізнэс беларусы губляюць адзін за адным ужо даўно. Бізнэс.  Які тут бізнэс?? Душаць прадпрымальнікаў як могуць. Памаўчаў бы лепш. Хотя вам (бнф) это, судя по истории Беларуси, и не нужно Ну, вядома, лукашысты ж "савецкія людзі" і Беларусь для іх чужая. Вяртанне сымбалаў, мовы. Пакаранні рэжымных злачынцаў. Адраджэнне беларушчыны. Эканамічныя рэформы і прыватызацыя. Ўтварэнне парляманцкай рэспублікі. Развіцце балта-чарнаморскага супрацоўніцтва. Спраў "па горла".
|
|
|
|
|
|
|
|
Бывший
|
Усіх, хто актыўна дзейнічае на карысць нацыі. Вяртанне к карэнням. А мабыць вы ведаеце?  Ах, да, прабачце ж, ведаеце- "чарка ды шкварка".  Хэд, вы меня разочаровали. Я думал, вы на самом деле разумный человек, с которым можно пообщаться конструктивно. А вы скатились к пропагандистским шаблонам и снова строите из себя дурака. Судя по всему, так оно и есть. Вы мне больше не интересны. Желаю вам неудачи в ваших судорожных мероприятиях !
|
|
|
|
Всё в прошлом.
|
|
|
Head
Гость
|
На мове и сейчас никто не запрещает говорить. Вот, даже вы - если бы не затроллил пару месяцев назад, то до сих пор писали бы на вражеском языке А пры чым тут ты?? Я, дарэчы, ўжо даўно пачаў рухацца ў гэтым накірунку (ў кампутары ўсё, што мог перавёў на беларускую мову). Наказания "врагов народа" мы уже проходили лет 70 назад "Ворагамі народа" лічылісь ніякія не памешчыкі... ў нас імі менавіта лічылісь тыя, хто мёў прабеларускі пункт погляду. Напрыклад, пачуўшы мову НКВД ужо магло ўзяць чалавека ў "распрацоўку". Дарэчы, нават нашага Купалу забілі. І зараз тое самае працягваецца. Так мы менавіта гэтых катаў і пакараем. Хэд, вы меня разочаровали. Я думал, вы на самом деле разумный человек, с которым можно пообщаться конструктивно. А вы скатились к пропагандистским шаблонам и снова строите из себя дурака. Судя по всему, так оно и есть. Вы мне больше не интересны. Желаю вам неудачи в ваших судорожных мероприятиях ! Вы думаеце вы мне цікавы?? Навошта мне адказваць на пытанні, калі вы ўсё роўна не разумееце і ня хочаце разумець?? У вас накірунак прарасейскі. Калі вы згаджаецеся з паглынаннем Беларусі Расеяй мне ўвогуле з вамі не аб чым размаўляць. Калі ваша радзіма ўжо Расея- дык і сядзіце там. Дарэчы, я думаў адказаць на гэтыя пытанні, але потым здалося, што вы ня то, што пытаецеся, а хочаце самі гэтамі пытаннямі нешта даказаць. Маўляў, хаціце ўлады, а нічога не ведаце, што народу патрэбна і інш.)) Народу патрэбна как беларусь была беларускай. І вам няўдачы ў вашых спробах даказаць невядома што)) Возрождение чего именно? Ответ "всего и сразу" не катит Мова, культура і інш. Калі ты ня ведаеш, што такое "беларушчына", то што тут казаць)) Реформы - любимый инструмент популистов. Вроде бы что-то сказал, но это без конкретики ничего не значит. Просто слова Перш за ўсё- прыватызацыя і забяспячэнне права ўласнасці. Русским (и белорусам) нужна сильная рука. Драки в парламенте страну к успеху не приведут Парлямант на то і парлямант, што там праводзяцца палітычныя баталіі. Калі гэтага няма- адзначае тое, што нікога лёс краіны не цікавіць, а вырашаюцца толькі асабістыя пытанні. І, дарэчы, ў Беларусі парламентарызм пачаў развівацца вельмі рана. Ў ВКЛ заўсёды сойм меў рэальную моц. Беларусь и так успешно сотрудничает с Прибалтикой и Украиной, да ещё с положительным сальдо. Даже несмотря на санкции ЕС. Ўсяго гэтага недастаткова. Параўнай тавараабарот з Расеяй.
|
|
|
|
|
|
|
Скрытый пас
Гродненец
Offline Предупреждения: 7
|
снова строите из себя дурака хэд я польщён! Из уст дурака прозвучало что ты дурак. Это высшая похвала и явный признак того, что ты умный человек!
|
|
|
|
Фуфлыжное, обиженное на Родину ЧМО: Беларусь - позорнейшая страна в Мире!!! Мы выступаем в качестве клоунов в Европе. Над нами уже соседи ржут как кони.
|
|
|
fireatwill
|
На мове и сейчас никто не запрещает говорить. попробуй поговорить с ментами или чиновниками.
|
|
|
|
Если ты споришь с идиотом,вероятно то же самое делает и он. Мне всегда немного грустно, когда красноречиво, изящно и тонко оскорбляешь человека, а он слишком глуп, чтобы это понять.
|
|
|
Head
Гость
|
Скрытый пас, 
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
Сення 25 жніўня- дзень, калі акту аб незалежнасці надалі канстытуцыйную сілу!
Усіх са святам!!!
Зянон ПАЗЬНЯК: СЛАВА АЙЧЫНЕ! ДЗЕНЬ НЕЗАЛЕЖНАСЬЦІ РЭСПУБЛІКІ БЕЛАРУСЬ
З усіх нацыянальных сьвятаў сьвята дзяржаўнай незалежнасьці – найвялікшае. Незалежнасьць – гэта свабода нацыі. Калі свабода страчана, народ пакутуе, бо чыніцца гвалт над яго мовай, сумленьнем, культурай і працай. Гонар таму народу і людзям, якія змагаюцца за свабоду і незалежнасьць Айчыны.
Адразу пасьля нашай дзяржаўнай катастрофы ў канцы ХVIII стагоддзя, калі эўра-азіяцкія імпэрыі (а дакладней, немцы і расейцы) разарвалі Рэч Паспалітую і Вялікае Княства Літоўскае, адразу нашыя продкі сталі змагацца за вызваленьне і ўзначалілі супольную беларуска-польскую барацьбу. Імёны герояў Андрэя-Тадэвуша Касьцюшкі, Якуба Ясінскага, Кастуся Каліноўскага шмат гавораць нам аб змаганьні за волю. Сваім прыкладам ды ідэямі яны падрыхтавалі далейшы вызвольны шлях.
25 Сакавіка 1918 года была аб’яўлена незалежнасьць Беларускай Народнай Рэспублікі. Але тады нашыя продкі не пасьпелі збудаваць моцную беларускую незалежную дзяржаву, бо яна была прадэкляравана пад нямецкай акупацыяй і неўзабаве сталася акупаваная расейскімі бальшавікамі. БНР была зьнішчана расейцамі, але тактычна акупанты вымушаныя былі, у піку БНР, даць дазвол на стварэньне калябаранцкай Беларускай савецкай дзяржавы, якая была аб’яўлена камуністамі ва ўсходняй сталіцы Беларусі – Смаленску. БССР праіснавала як нацыянальна-адміністрацыйная структура СССР да жніўня 1991 года.
25 Жніўня 1991 года, дзякуючы гераічным стараньням і барацьбе Народнага Фронту і найперш дэпутацкай Апазыцыі БНФ у Вярхоўным Савеце, была аб’яўлена незалежнасьць Беларусі шляхам наданьня Дэклярацыі аб Незалежнасьці моцы Канстытуцыйнага закону. Пачалося рэальнае будаўніцтва рэальнай незалежнай Беларускай дзяржавы з усімі атрыбутамі незалежнасьці. Такі быў доўгі шлях змаганьня за незалежную Беларускую дзяржаву і волю, які расьцягнуўся на 200 гадоў гісторыі.
Цяпер, азіраючыся на гэты шлях у час, калі з-за дзяржаўных пераваротаў і ўнутранай акупацыі краіны антыбеларускім рэжымам незалежнасьць знаходзіцца пад пагрозай, мы зь вялікім шанаваньнем павінны памятаць і адзначаць усе падзеі, зьвязаныя са змаганьнем і сцьвярджэньнем нашае дзяржаўнае незалежнасьці. Гэта найперш 25 Сакавіка 1918 года, сьвята, якое мы адзначаем як Дзень Волі і аб’яўленьне незалежнасьці БНР. Гэта 27 ліпеня 1990 года – дзень аб’яўленьня Дэклярацыі аб незалежнасьці БССР, якая была прынятая Вярхоўным Саветам у выніку ўдалага выкарыстаньня гарбачоўскай палітыкі і дзякуючы найперш рацыянальнай і ахвярнай барацьбе дэпутатаў Апазыцыі БНФ у Вярхоўным Савеце. Гэта нарэшце — вянец усіх падзей – дасягненьне рэальнай незалежнасьці Беларусі 25 Жніўня 1991 года. Ад гэтага часу вось ужо 21 год Беларусь існуе ў сьвеце як раўнапраўная незалежная дзяржава, прызнаная ўсёй міжнароднай супольнасьцю.
Такім чынам, гістарычна адбыліся тры падзеі, тры этапы беларускай незалежнасьці: 25 Сакавіка, 27 Ліпеня і 25 Жніўня. Пры цяперашнім антыбеларускім рэжыме ніводная з гэтых датаў не адзначаецца як афіцыйнае дзяржаўнае сьвята. Больш таго, сьвяткаваньне іх, фактычна, забаронена. А спробы грамадзкасьці адзначыць гэтыя сьвяты выклікаюць супроцьдзеяньне і рэпрэсіі з боку антыбеларускай улады.
У 1990-м годзе, пасьля прыняцьця 27 ліпеня Дэклярацыі аб Незалежнасьці, намэнклятура ў Вярхоўным Савеце і камуністычная партыя БССР пагадзіліся аб адзначэньні 27 ліпеня як дзяржаўнага сьвята — Дзень Незалежнасьці,– успрымаючы гэта як выгадную для іх прапагандысцкую фармальнасьць (бо ніякай незалежнасьці рэальна не было, існаваў СССР). Пасьля дасягненьня сапраўднай незалежнасьці краіны ў жніўні 1991 года дзень 27 ліпеня заставаўся дзяржаўным сьвятам яшчэ на працягу пяці гадоў. Потым яно было адменена антыбеларускім рэжымам.
Пасьля ліквідацыі антыбеларускага рэжыма (а ён будзе ліквідаваны) даты, зьвязаныя з гэтымі трыма вялікімі падзеямі Незалежнасьці, будуць аб’яўлены (у гэтым я не сумняваюся) дзяржаўнымі сьвятамі Беларусі. Прытым 25-ы Сакавік і 25-ы Жнівень як даты этапныя, паваротныя і гістарычныя будуць адзначаныя (у гэтым я таксама не сумняваюся) чырвоным колерам календара як непрацоўныя выходныя сьвяточныя дні.
Цяпер беларусы вымушаныя адзначаць свае нацыянальныя сьвяты і ўздымаць сьвятыя нацыянальныя сымвалы, фактычна, нелегальна, дзейнічаць падпольна. Але цемра ня вечная гэтак жа, як і гэбісцкая імпэрыя на ўсходзе, якой бы дзікай і жорсткай яна ні была і як бы ні падтрымлівала яна антыбеларускі рэжым. Прыйдзе, настане сьветлы час разумных, культурных, выхаваных, ветлівых людзей, адыйдзе хамства, нянавісьць, дурнота і злосьць. Сьветлыя ўсьмешлівыя беларусы запоўняць нашыя гарады, вуліцы, экран і эфір. Уся краіна будзе сьвяткаваць свой Дзень Воль і Дзень Незалежнасьці. Беларусь вернецца. Беларусь пераменіцца. Беларусь адродзіцца. Памятайма і сьвяткуйма! Надыходзіць 25-ы Жнівень. Віншую ўсіх беларусаў зь вялікім сьвятам Днём Незалежнасьці Рэспублікі Беларусь! Слава Айчыне!
24 жніўня 2012 г. Зянон ПАЗЬНЯК
|
|
|
|
|
|
|
Mr.Punk
|
|
|