dимкаs
|
 |
« : 20 Март 2005, 10:24:08 » |
|
Господа что-то я не вижу афиш ?! ГДЕ они ?! неужели не будет ?!
|
|
« Последнее редактирование: 03 Май 2005, 17:31:50 от Dimka »
|
|
|
|
|
litwin
|
У Н.Р.М. "прыпынілі" ліцэнзію на канцэртную дзейнасьць!!!! Перад гэтым яны 22 лютага пасьпелі даць канцэрт у "Рэактаре" Ня ведаю, што будзе далей???!!!
|
|
|
|
Не пакідайце ж мовы нашай беларускай, каб не ўмёрлі..!! © Ф.Багушэвіч
|
|
|
Dеnis
|
У Н.Р.М. "прыпынілі" ліцэнзію на канцэртную дзейнасьць!!!!
Вот уроды...  А я уже тоже искал информацию ою приезде НРМ в Гродно...
|
|
|
|
|
|
|
|
Dеnis
|
А за что прыпынiлi та, А?  Видимо за выступление в Минске перед оппозицией в день референдума...
|
|
|
|
|
|
|
_Troy_
|
Не будет.Возможно крамбамбуля приедет! А закрыли за тематику группы,ее ж можно и аппазiцыйнай назвать
|
|
|
|
|
|
|
RILLey_ELf
Гость
|
жаль - уже который год посетить не могу 
|
|
|
|
|
|
|
fray
|
лявон же говорил на старом форуме что в ближайшее время концерта в гродно не будет
|
|
|
|
|
|
|
Dmitrij
|
Вот, блин. Всегда так, хочешь что-то сделать, а ничего не получается.
|
|
|
|
One more beer and heavy metal And I'm just fine
|
|
|
Dеnis
|
Ничего, будем ждать... когда-нибудь все-таки же приедут еще... 
|
|
|
|
|
|
|
krambambulcy
Молодой Гродненец
служба добрага настрою
|
Хлопцы, які сакавіцкі канцэрт??? Я да пачатку красавіка ў Амэрыцы! А тое, што прыпынілі гастрольную дзейнасьць, дык гэта дакладна сказаць не магчыма, таму што мы ў апошні час не спрабавалі рабіць канцэрты па-за межамі сталіцы. Можа і атрымаецца. На конт Крамбамбулі перамовы з клюбам вядуцца.
P.S. Нешта глючыць усё ў вас на гэтым форуме. Зайсьці нерэальна. Зарэгістравацца нармальна таксама немагчыма - адно нейкія памылкі выбівае. Ці гэта толькі на маё імя такая рэакцыя?
|
|
|
|
|
|
|
Arseniy
|
wow аккие люди на нашем форуме=)) o_O
|
|
|
|
-строительство срубов, бань, беседок -мебель из массива -устройство кровель из любого покрытия -отделка вагонкой, блокхаусом
+37544 5656056
|
|
|
dимкаs
|
няужо гэта Лявон ?!
|
|
|
|
|
|
|
krambambulcy
Молодой Гродненец
служба добрага настрою
|
Часам не, а часам і я. Але гэта ўжо не навіна. Я заходзіў яшчэ й на стары форум. Дарэчы, пасьля таго, пра што мне паведамілі ўчора ўвечары, я і сам стаў усур'ёз задумвацца пра рознага кшталту забароны й прыпыненьне гастролнае дзейнасьці. Забаранілі першакрасавіцкі канцэрт Нейра Дзюбеля ў Менску. Пры гэтым гастролька была выдадзена. Такія вось справы. Пераходзім да кватэрнікаў й падпольных імпрэзаў...
|
|
|
|
|
|
|
лоМастер
|
Хм, наша хата всегда готова предоставить место под квартирник, благо не впервой....
|
|
« Последнее редактирование: 30 Март 2005, 00:07:55 от klaster »
|
|
Нам 3.14здец - это ГИТЛЕР!
|
|
|
|
dимкаs
|
калi ж вы прыедзеце у Гародню вядзеццф лi праца над новым альбомам 
|
|
|
|
|
|
|
krambambulcy
Молодой Гродненец
служба добрага настрою
|
У Гародні НРМ зьявіцца ня хутка. Праца вядзецца, зроблена і ўжо нават запісана яшчэ адна новая песьня, якая будзе прэзэнтаваная на бліжэйшым менскім канцэрце.
|
|
|
|
|
|
|
|
litwin
|
Мяркую новы альбом будзе такім жа цікавым і меладычным як і астатнія
|
|
|
|
|
|
|
dимкаs
|
мне б хацелася убачыть там што-небудзь хуткае (аля ODZIRYDZIDZINA , Jura***Kolia)
|
|
|
|
|
|
|
krambambulcy
Молодой Гродненец
служба добрага настрою
|
Dimas, усё будзе! Як і заўсёды:) Сёньня прыехалі з Польшчы, запісалі песьню. У Менску канцэрт ізноў забаранілі:(
|
|
|
|
|
|
|
litwin
|
а мне б хацелася ўбачыць што-небудзь самотнае, аля "Бывай", "Худсавет" Ну й хацелася б трохі рамантыкі
|
|
|
|
|
|
|
dимкаs
|
гэта таксама было б добра. усяго памаленьку
|
|
|
|
|
|
|
|
krambambulcy
Молодой Гродненец
служба добрага настрою
|
А што гэта за гурт? Ваш гарадзенскі?
|
|
|
|
|
|
|
dимкаs
|
Якi гарадзенскi гурт  "Кальян" цi што 
|
|
|
|
|
|
|
lenin
Гость
|
а мне больш за усе падабаецца альбом 3 чарапахи... а песня - паветраны шар. и яшчэ я личу, што у справаздачы павинны были быць зусим иншыя песьни.
|
|
|
|
|
|
|
krambambulcy
Молодой Гродненец
служба добрага настрою
|
У "Справаздачу" увайшло тое, за што галасавалі. Гэта меркаваньне не супала з нашым, таму праз пэўны час мы выдадзем сваю складанку, са сваімі ўлюбёнымі песьнямі. Дярэчы, новая песьня НРМ завецца "Усё роўна мы пераможам". Такі а-ля панк, накшталт "Одзірыдзідзіны". Кажуць, што атрымаўся хіт. Паглядзім...
|
|
|
|
|
|
|
dимкаs
|
у справаздачы усё добра але некаторыя песьнi мне не падабаюцца зусiм (2-3 не больш). вось напрыклад ''Кумба'' :-/
|
|
|
|
|
|
|
|