zloy kak @
|
 |
« : 29 Август 2007, 14:55:29 » |
|
Предлагаю обсудить. Кто он? Будущий президент? Спаситель беларуского народа? Или кто?
|
|
|
|
Excess reading can lead to personality disorders. L’homme
|
|
|
|
|
|
|
zloy kak @
|
Я тебя спрашивал о своем мнении, а не о монографиях и т.д. Можешь голову включить?
|
|
|
|
|
|
|
|
У него не работает, он москаль на 50% и лях на 25% 
|
|
|
|
Няхай жыве магутны, сьмелы Наш беларускі вольны дух. Штандар наш бел-чырвоны-белы, Пакрый сабой народны рух.
На бой! За шчасьце і за волю Народу слаўнага свайго! Браты, цярпелі мы даволі, На бой усе да аднаго!
|
|
|
litwin
|
Што ні кажыце, але ўсё ж такі трэба прызнаць - гэты чалавек ўжо ўвайшоў у гісторыю Беларусі й беларускага Адраджэння... і займае там пачэснае месца. Чамусьці перш за ўсё я атаесамляю той час (перабудову) з дзейнасцю менавіта Пазняка.. І калі ў будучым гісторыкі будуць ствараць ланцуг выбітных адраджэнцаў, побач з Луцкевічам, Тарашкевічам і іншымі будзе стаяць, я думаю, і гэта прозвішча..
|
|
« Последнее редактирование: 29 Август 2007, 15:30:58 от litwin »
|
|
Не пакідайце ж мовы нашай беларускай, каб не ўмёрлі..!! © Ф.Багушэвіч
|
|
|
Капялюш
|
Маё меркаваньне:
Пазьняк, як бы не павярнулася далей гісторыя, застаецца вялікім беларусам. Менавіта дзякуючы яму народ даведаўся аб жудасных злачынствах НКВД, менавіта дзякуючы яму пачалась чацьвёртая хваля Беларускага Адраджэньня, менавіта дзякуючы яму і БНФ Беларусь дасягнула сувэрэнітэт. Я стаўлю Пазьняка ў адзіны шэраг з такімі выдатнымі беларусамі, як Касьцюшка, Каліноўскі, Ластоўскі і Вітушка. Наконт эміграцыі Пазьняка хачу сказаць што гэта даволі спрэчны момант, бо ягонаму жыцью была рэальная пагроза. Мне складана гаварыць, правільна ён паступіў, ці не, але 100%, што лепей жывы Пазьняк за мяжой, чым мёртвы альбо замучаны у турме Пазьняк на Беларусі. Наконт цяперашняй сытуацыі: Безумоўна, вельмі дрэнна тое, што галоўны лідэр Беларускага Адражэньня знаходзіцца у азылі, і безумоўна трэба альбо дамагацца ягонага вяртаньня, альбо шукаць лідэра ў Беларусі. Плянам вяртаньня перашкаджае загад прэзідэнту аб затрыманьні Пазьняка і Навумчыка пры перасячэньні беларускай мяжы. Пры непадпарадкаваньні ёсьць загад страляць на паражэньне. Таму найбольшай цяжкасьцю зьяўляецца перасячэньне мяжы. Добра было б, калі ў Беларусі быў бы чалавек, здольны замяніць Пазьняка, яле в.а. Старшыні КХП-БНФ Беленькі на гэтую ролю зусім не падыходзіць. Заменаю Пазьняку можа стаць Севярынец, але у апошні час ён нейкім глупствам займаецца.
|
|
« Последнее редактирование: 29 Август 2007, 15:46:43 от Kapialush »
|
|
|
|
|
Капялюш
|
Я тебя спрашивал о своем мнении, а не о монографиях и т.д. Гэта каб у народа зьявіўся больш абгрунтаваны погляд litwinЫыы... не паглядзеў твой пост  У него не работает, он москаль на 50% и лях на 25% куплю танк - табе ня дам пакіраваць 
|
|
|
|
|
|
|
tony_tosh
Гость
|
Почему Пазьняг не может взять и приехать в Украину, потом в Россию, а из России на дизеле Смоленск - Орша без паспорта приехать в Беларусь? 
|
|
|
|
|
|
|
zloy kak @
|
Если бы не чрезмерное увлечение национализмом, возможно и было бы к нему более адекватное и справедливое отношение. А так, простой поэт, внесший определенный вклад в историю Беларуси. Не больше не меньше. Так же как и Шушкевич, Милинкевич и т.д. - обычные незаурядные политики.
|
|
|
|
|
|
|
|
Я тебя спрашивал о своем мнении, а не о монографиях и т.д. У него не работает, он москаль на 50% и лях на 25% куплю танк - табе ня дам пакіраваць   [highlight]обычные незаурядные[/highlight] 
|
|
« Последнее редактирование: 29 Август 2007, 16:39:49 от www »
|
|
Няхай жыве магутны, сьмелы Наш беларускі вольны дух. Штандар наш бел-чырвоны-белы, Пакрый сабой народны рух.
На бой! За шчасьце і за волю Народу слаўнага свайго! Браты, цярпелі мы даволі, На бой усе да аднаго!
|
|
|
tony_tosh
Гость
|
Если бы не чрезмерное увлечение национализмом, возможно и было бы к нему более адекватное и справедливое отношение. А так, простой поэт, внесший определенный вклад в историю Беларуси. Не больше не меньше. Так же как и Шушкевич, Милинкевич и т.д. - обычные незаурядные политики. Зря ты это сказал. Они "калябаранты". Сейчас набросятся...
|
|
|
|
|
|
|
Капялюш
|
Яны непрынцыпіяльныя
|
|
|
|
|
|
|
|
Добрый Адик
Гродненец
AL CAPONE
|
да какой пазняг......мне Лукашенки хватает.....
|
|
|
|
Я знаю што мне почлен на то што мне почлен и на то што вам почлен не тоже почлен. и даже на то што вам не почлен не всеромно почлен. а если же мне не почлен то значит и вам не почлен. но так как мне на все почлен то и вам должно быть на это почлен
|
|
|
Капялюш
|
они дипломаты... не надо быть таким упёртым как Позьняг Ён ня ўпарты - ён прынцыпіяльны. Шушкевіч імкнуўся знайсьці згоду паміж БНФ і камунягамі. Дзе ён цяпер? Хто яго паважае за палітыка?
|
|
|
|
|
|
|
tony_tosh
Гость
|
Я. Шушкевича больше помнят. Он больше сделал. 
|
|
|
|
|
|
|
Капялюш
|
Он больше сделал. Сьпіс, калі ласка
|
|
|
|
|
|
|
tony_tosh
Гость
|
это не критический а объективный
|
|
|
|
|
|
|
tony_tosh
Гость
|
1991 — 1994 — Председатель Верховного Совета Республики Беларусь.а верховный совет де-юре - сейчас единственный правосубъектный орган власти ))) 
|
|
|
|
|
|
|
tony_tosh
Гость
|
А еще можешь вспомнить, кто подписал Беловежское Соглашение 
|
|
|
|
|
|
|
Капялюш
|
объективный Аб'якцціўнасьці ня існуе 1991 — 1994 — Председатель Верховного Совета Республики Беларусь. Бугога. Усімі кіруе ФСБ
|
|
|
|
|
|
|
zloy kak @
|
Его надо благодарить за распад СССР, а не Паздняка...
|
|
|
|
|
|
|
|
tony_tosh
Гость
|
Аб'якцціўнасьці ня існуе угу. тогда он и не критический. Его надо благодарить за распад СССР, а не Паздняка... вот-вот... позняк флагом помахал, в куропаты съездил... что еще? реальные действия?
|
|
|
|
|
|
|
zloy kak @
|
Подписал заявление в Конституционный Суд Белоруссии об импичменте президента Лукашенко. Не признал итоги ноябрьского (1996) референдума об изменении белорусской Конституции и отказался войти в Палату представителей Национального собрания Республики Беларусь, сформированного на основании результатов референдума.
|
|
|
|
|
|
|
tony_tosh
Гость
|
Позняк пискнул. Остальные ДЕЛАЛИ. 
|
|
|
|
|
|
|
Капялюш
|
Астатнія - Апазыцыя БНф у парляманце, кіруемая Пазьняком.
|
|
|
|
|
|
|
|