@leks
|
 |
« : 16 Август 2007, 10:15:34 » |
|
Кто-нибудь слушал? Дайце паслухаць!!!
|
|
|
|
|
|
|
Толег
|
на басах гралі. а так няма 
|
|
|
|
|
|
|
Terroristka
Гость
|
Нечего такое слушать!!! Это плохая музыка - она дает неправильное и ложное представление о жизни в нашей процветающей стране. Лучше бы поинтересовались Полиной Смоловой.
|
|
|
|
|
|
|
Толег
|
а паліна смолава - паказвае народу як правільнае прадстаўленне- прадай сумленне - жыві сыта  . БРСМ ----- жіві веселей - стучі на друзей
|
|
|
|
|
|
|
hivoina
Гость
|
 \ Полина Смолова. В тему. 8-)
|
|
|
|
|
|
|
tony_tosh
Гость
|
бля. она везде.
|
|
|
|
|
|
|
|
@leks
|
Млина я просто торчу от их песен. Настолько они пропитаны "беларускiм", в некоторых песнях просто веет историей, почти все песни достаточно точно показывают сущность белорусской души, самобытности. Супер!!!
"Падае дождж" "Стэфка" "Слуцка брама" "Хавайся у бульбу" "Бяжы, хлопец"
Клевые вещи. В отличие от тех же N.R.M. с их приевшимися политизированными и протестующими против современной действительности альбомами, KRAMA просто приятно слушается без всякого напряга, а использование в песнях различных белорусских инструментов придает их песням еще больше белорусского.
Но все-таки хотелось бы их новый альбом заполучить. Интересно, в магазинах он есть?
|
|
« Последнее редактирование: 20 Август 2007, 00:20:55 от alekskr »
|
|
|
|
|
MShmel
|
а использование в песнях различных белорусских инструментов придает их песням еще больше белорусского. Калі гэта яны выкарыстоўвалі беларускія інструмэнты?  Сынтэзатар КОРГ што-лі?! 
|
|
|
|
|
|
|
Капялюш
|
Ай, дану вас. Усё роўна стары Уліс лепш.
|
|
|
|
|
|
|
MShmel
|
Ай, дану вас. Усё роўна стары Уліс лепш. "Ай, да ну вас" - ты часта кажаш усім ды без аніякай нагоды. Мінус табе [smiley=YaBB1 thumbdown.gif]. А лепш за ўсё палюбому Новае Неба
|
|
|
|
|
|
|
Капялюш
|
А лепш за ўсё палюбому Новае Неба А зараз ты мне скажаш, дзя го можна спампаваць?(ніколі ня чуў  )
|
|
|
|
|
|
|
tony_tosh
Гость
|
Ай, дану вас. Усё роўна стары Уліс лепш. Новый лучше.
|
|
|
|
|
|
|
|
tony_tosh
Гость
|
Он тяжелее...
|
|
|
|
|
|
|
MShmel
|
А лепш за ўсё палюбому Новае Неба А зараз ты мне скажаш, дзя го можна спампаваць?(ніколі ня чуў  ) Маю ўсе альбомы, чытай лічку.
|
|
|
|
|
|
|
MShmel
|
Ай, дану вас. Усё роўна стары Уліс лепш. Стары Уліс канешне супэр, але гэта ўжо ня нашага часу музыка, не на сёньняшні дзень. Як і Новае Неба, дарэчы.
|
|
|
|
|
|
|
tony_tosh
Гость
|
Неактуально...
Work Your Magic
|
|
|
|
|
|
|
Капялюш
|
Стары Уліс канешне супэр, але гэта ўжо ня нашага часу музыка, не на сёньняшні дзень. Ага. Самае яно. Сэрцам адчуваеш пачатак 90-ых.
|
|
|
|
|
|
|
tony_tosh
Гость
|
Стары Уліс канешне супэр, але гэта ўжо ня нашага часу музыка, не на сёньняшні дзень. Ага. Самае яно. Сэрцам адчуваеш пачатак 90-ых. ... ты тогда только родился ))
|
|
|
|
|
|
|
|
tony_tosh
Гость
|
А я помню это время - распад СССР меня очень огорчил - мне не показали утренний мультик.
|
|
|
|
|
|
|
Толег
|
цяжкае дзяцінства 
|
|
|
|
|
|
|
tony_tosh
Гость
|
|
|
|
|
|
|
|
Капялюш
|
Вялікій дзякуй MShmel, за Новае Неба, Ulis, Краму і ўсё астатняе. Новае Неба - СУПЭР!!! З.Ы. Недарэчна неяк атрымалася... нават рукі адзін аднаму не паціснулі :-/ [smiley=wall.gif]
|
|
« Последнее редактирование: 21 Август 2007, 16:47:01 от Kapialush »
|
|
|
|
|
|
MShmel
|
Вялікій дзякуй MShmel, за Новае Неба, Ulis, Краму і ўсё астатняе. Новае Неба - СУПЭР!!! З.Ы. Недарэчна неяк атрымалася... нават рукі адзін аднаму не паціснулі :-/ [smiley=wall.gif] Нічога, работа ёсьць работа, заўтра як будзеш флэшку аддаваць, дык і рукі паціснем, і Аліварыі ты мне купіш 
|
|
|
|
|
|
|
Капялюш
|
Аблом табе  Заўтра трэ з'яждаць у вёску, таму альбо заўтра ранкам і хуценька, альбо прыйдзецца табе чакаць да пятніцы...
|
|
|
|
|
|
|
|
Толег
|
Вялікій дзякуй MShmel, за Новае Неба, Ulis, Краму і ўсё астатняе. Новае Неба - СУПЭР!!! З.Ы. Недарэчна неяк атрымалася... нават рукі адзін аднаму не паціснулі :-/ [smiley=wall.gif] а якія там альбомы неба???
|
|
|
|
|
|
|
|