|
Я нарадзіўся ўжо ў Беларусі, і я таксама не магу зразумець...
Значыць агітацыя адпрацоўвае свае грошы  напэўна, менавіта па гэтаму маёй улюбёнай палітычнай партыяй зьяўляецца КХП-БНФ  Спадзяюся, што не апушчу ў тваіх вачах гэтую партыю... Ці то дзед, ці то бацька Пазьняка выдаваў газету пры "немцах-акупантах", калі я не памыляюся  Дарэчы тут +1 табе 
|
|
« Последнее редактирование: 03 Июль 2007, 00:04:00 от www »
|
|
Няхай жыве магутны, сьмелы Наш беларускі вольны дух. Штандар наш бел-чырвоны-белы, Пакрый сабой народны рух.
На бой! За шчасьце і за волю Народу слаўнага свайго! Браты, цярпелі мы даволі, На бой усе да аднаго!
|
|
|
tony_tosh
Гость
|
Герб Погоня, использовался когда - либо или кем - либо совместно со свастикой с коловратом? Или это самостоятельное дополнение? Не знаю... На данный момент нужное подчеркнул  Ничего бы даже не сказал, используй ты её с теперяшним гербом "капуста" или на "закате над болотом" . А так - ПРОВОКАЦИЯ и ПОЗОР. сапраўды, ганьба... у 17 стагоддзi iнтэрнэту не было... адлучайся  i спадар Барэйка iм таксама ж не карыстаўся. зрабi сабе механiчную друкарню й працуй ))) альбо шукай сучасных Барэйкаў i спрабуй штосьцi скамбiнаваць разам з iмi, толькi я думаю, што яны адмовяцца. таму шта яны сучасныя Барэйкi. I для мяне СССР не такая ўжо й дрэнная дзяржава была. Яшчэ з дзяцiнства памятаю, як кожную суботу ды нядзелю разам з мацi мы ездзiлi на прыгарадным аўтобусе пашпацэраваць у Друскенiкi, што цяпер Druskininkai. I мне ёсць чым ганарыцца, калi ў якой-небудзь анкеце як месца народжання я адзначаю USSR цi Russia or USSR(калi няма пункту Беларусь)... I нават на дакумэнтах, паданых у польскае консультсва як месца нараджэння было зазначана BRRS(БССР па-польску)... А самае галоўнае - гэта дакладна з гiстарычнага пункту гледжання.... 
|
|
|
|
|
|
|
tony_tosh
Гость
|
Я нарадзіўся ўжо ў Беларусі, і я таксама не магу зразумець...
Значыць агітацыя адпрацоўвае свае грошы  напэўна, менавіта па гэтаму маёй улюбёнай палітычнай партыяй зьяўляецца КХП-БНФ  кожный мае права на выбар i таму з беларускiх партый найблiжшую да маёй паставы праграму мае АГП, якая не ўздымае канфрантацыю з Расеяй i БСДГ, што датычыцца унутраных спраў дзяржавы. I я нiколi не буду папiраць КХП-БНФ, але, спадзяюся, Капялюш, зразумее, чаму ))) 
|
|
« Последнее редактирование: 03 Июль 2007, 00:07:57 от tony_tosh »
|
|
|
|
|
|
I для мяне СССР не такая ўжо й дрэнная дзяржава была. Яшчэ з дзяцiнства памятаю, як кожную суботу ды нядзелю разам з мацi мы ездзiлi на прыгарадным аўтобусе пашпацэраваць у Друскенiкi, што цяпер Druskininkai. I мне ёсць чым ганарыцца, калi ў якой-небудзь анкеце як месца народжання я адзначаю USSR цi Russia or USSR(калi няма пункту Беларусь)... I нават на дакумэнтах, паданых у польскае консультсва як месца нараджэння было зазначана BRRS(БССР па-польску)... А самае галоўнае - гэта дакладна з гiстарычнага пункту гледжання.... Ганьба! Ці ў БССР ты карыстаўся дапамогай "сеціва"? Давай-давай, хутчэй адключайся і вяртай СССР 
|
|
« Последнее редактирование: 03 Июль 2007, 00:07:02 от www »
|
|
Няхай жыве магутны, сьмелы Наш беларускі вольны дух. Штандар наш бел-чырвоны-белы, Пакрый сабой народны рух.
На бой! За шчасьце і за волю Народу слаўнага свайго! Браты, цярпелі мы даволі, На бой усе да аднаго!
|
|
|
afankirt
|
Ну, сейчас уже к оффтопу всё скатится...
www, неужели ты не понимаешь, что любой, даже самый чмошный ЛУКАШИСТ , зайдя на форум и увидев твою картинку будет с радостью потирать потные ладошки и злобно шипеть - вот они какие, "свядомые" белорусы. Провокация это, иначе не назвать. Зачем этот Герб то поганить???
|
|
|
|
|
|
|
|
Н-да... afankirtПрацягваю ланцужок: Беларуская мова - гэта не мова Беларусі Беларуская культура - гэта не культура Беларусі Пагоня і бел-чырвона-белы - гэты не нацыянальныя сымбалі Беларусі... даже самый чмошный ЛУКАШИСТ тебе это скажет... Потому что "беларускую мову" выдумали в лабораториях ЦРУ, "беларускую культуру" выдумали советские деятели, а "Пагоня і бел-чырвона-белы" - это национальные символы Летувы 
|
|
« Последнее редактирование: 03 Июль 2007, 00:19:35 от www »
|
|
|
|
|
Капялюш
|
Тоширскийне крыўдуй, але мне падаюцца сьмешнымі усі гэтыя АГП, БСДГ, і іншыя ПКБ. Яны такія-жа марыянэткі Масквы як і Лукашэнка, і снуюць на той выпадак, калі Лукашэнка адмовіцца здаваць Беларусь Расеі. а ён напэўна адмовіцца. Яшчэ мне не падабаецца ва ўсіх абсалютна партыях(акрамя КХП-БНФ) першасьць дэмакратыі за мову. Яны не разумеюць што дэмакратычная, але расейскамоўная Беларусь зьнікне хутчэй чым пры Лукашэнку. Дарэчы, улада абвінавачвае Пазьняка у русафобстве, а я сустрэў у сеціве такія словы "Ніколі ня чуў как Пазьняк гаварыў што-небудзь пра "высяленьне расейцаў", а чуў толькі адказ на пытаньне: Як будуць жыць расейцы у Беларусі, калі вы танеце прэзыдэнтам - Лепш чым у Расеі" 
|
|
|
|
|
|
|
tony_tosh
Гость
|
I для мяне СССР не такая ўжо й дрэнная дзяржава была. Яшчэ з дзяцiнства памятаю, як кожную суботу ды нядзелю разам з мацi мы ездзiлi на прыгарадным аўтобусе пашпацэраваць у Друскенiкi, што цяпер Druskininkai. I мне ёсць чым ганарыцца, калi ў якой-небудзь анкеце як месца народжання я адзначаю USSR цi Russia or USSR(калi няма пункту Беларусь)... I нават на дакумэнтах, паданых у польскае консультсва як месца нараджэння было зазначана BRRS(БССР па-польску)... А самае галоўнае - гэта дакладна з гiстарычнага пункту гледжання.... Ганьба! Ці ў БССР ты карыстаўся дапамогай "сеціва"? Давай-давай, хутчэй адключайся і вяртай СССР  дарэчы, калi б ты дакладней цiкавiўся сучаснай гiсторыей, то ведаў бы, што у 1990 годзе СССР атрымаў дамен верхняга ўзроўню .su, у 1979 годзе ў Маскве пачала дзейнiчаць пэйджынгавая сувязь для карэспандэнтаў, з 1983 году ў будове гарадзкiх тэлефонных сетак дзеля эканомii каблю ды ў месцы, дзе працягнуць кабель было немагчыма, пачала выкарыстоўвацца савецкая сiстэма сотавай сувязi Алтай-3С ды Алтай-3М.(тэхнiчная рэалiзацыя накшталт старога БелСелу з NMT). У Смаленску ў некаторых раёнах гэтая сiстэма яшчэ працуе, але пацiху замяняецца на DECT. Мiж iншым, пачынаючы з 1986 году, а менавiта, дзякуючы К.Чарненку ў Бярэсцi пачалася прадукцыя адукацыйных кампутараў "Карвет", якi тэхнiчна апераджаў свой аналаг прадукцыi Yamaha. Замест жа iнтэрнэту ў СССР(да ва ўсiм свеце на той час (60-я - 80-я гады) - iнтэрнэту тады не было нiдзе, апроч лабараторыяў у ЗША) выкарыстоўвалiся аматарскiя радыёстанцыi, з дапамогай якiх можна было злучыцца з цэлым сьветам. Iснаваў нават абмен паштоўткамi памiж уладальнiкамi такiх cтанцый. У музеi Смаленскага Каледжа Тэлекамунiкацыяў я бачыў паштоўкi з Аўстраллii i з ЗША. Так што я не буду адлучацца. Internet icнаваў у СССР, а FidoNET(папярэднiк iнтэрнэту) з'явiўся ў даследчых iнстытутах хiба ў 1987 годзе. Персанальны кампутар ды мадэм можна было свабодна набыць, пачынаючы з 1988 - пакуль што найранешую рэкляму я бачыў з таго часу. Так што адлучацца я не буду. А ты адлучайся i карыстайся ганцамi ды мэханiчнай друкарняй!!! 
|
|
« Последнее редактирование: 03 Июль 2007, 00:34:57 от tony_tosh »
|
|
|
|
|
Капялюш
|
wwwпасьля такіх тваіх пастоў мне нехапае ніякай паліткарэктнасьці 
|
|
|
|
|
|
|
afankirt
|
Н-да... afankirtПрацягваю ланцужок: Беларуская мова - гэта не мова Беларусі Беларуская культура - гэта не культура Беларусі Пагоня і бел-чырвона-белы - гэты не нацыянальныя сымбалі Беларусі... даже самый чмошный ЛУКАШИСТ тебе это скажет... Потому что "беларускую мову" выдумали в лабораториях ЦРУ, "беларускую культуру" выдумали советские деятели, а "Пагоня і бел-чырвона-белы" - это национальные символы Летувы  Ну, говорил же, к оффтопу придем... КАКОЙ же наш символ? Кто такая Летува?
|
|
|
|
|
|
|
Капялюш
|
Кто такая Летува? " - ой, таки да - Какая такида!?!?!?" 
|
|
|
|
|
|
|
tony_tosh
Гость
|
Тоширскийне крыўдуй, але мне падаюцца сьмешнымі усі гэтыя АГП, БСДГ, і іншыя ПКБ. Яны такія-жа марыянэткі Масквы як і Лукашэнка, і снуюць на той выпадак, калі Лукашэнка адмовіцца здаваць Беларусь Расеі. а ён напэўна адмовіцца. Яшчэ мне не падабаецца ва ўсіх абсалютна партыях(акрамя КХП-БНФ) першасьць дэмакратыі за мову. Яны не разумеюць што дэмакратычная, але расейскамоўная Беларусь зьнікне хутчэй чым пры Лукашэнку. Дарэчы, улада абвінавачвае Пазьняка у русафобстве, а я сустрэў у сеціве такія словы "Ніколі ня чуў как Пазьняк гаварыў што-небудзь пра "высяленьне расейцаў", а чуў толькі адказ на пытаньне: Як будуць жыць расейцы у Беларусі, калі вы танеце прэзыдэнтам - Лепш чым у Расеі" усё, разумею, але я прыхiльнiк сацыял-дэмакратычных iдэяў  Мяне таксамаж цiкавяць стасункi з Расеяй у выпадку, калi КХП-БНФ усё ж такi прыдзе да ўлады. I стасунак да расейскай мовы. Як-нiяк, але я хацеў бы, каб маi дзецi, калi я ўсё ж такi павернуся працаваць i жыць на Беларусi, у школе маглi навучацца па-расейску i вывучаць класiкаў расейскай лiтаратуры ў арыгiнале. Я рускi, i з гэтым нiчога не можна(i мне не хочацца) зрабiць. Я люблю Беларусь, я край, у якiм я нарадзiўся, але я хачу павагi да правоў нацыянальнай меншасьцi i да расейскай мовы, на якой размаўляе большасць насельнiцтва. Я не хачу гвалтоўных пераходаў, а пазьней праблем, як у Латвii, Лiтве цi Эстонii... А кожная беларуская партыя, так альбо iнакш, мае якога-небудзь спонсара, ЕС цi Расею, Амерыку цi Украiну... I я за захаванне добрых стасункаў з усходнiм суседам - мне падабаецца, што нямi пагранiчнага кантролю, калi я еду з Гродна ў Смаленск, няма дасмотру, калi я на самалёце прылятаю ў Калiнiнград, i для мяне было бы вельмi цяжка ад гэтага адмовiцца...
|
|
|
|
|
|
|
|
Тоширский, угу, я аб гэтым ведаю... Толькі вось галоўная праблема - ты ПАДЛУЧАЎСЯ да інтэрнэту ў СССР?  wwwпасьля такіх тваіх пастоў мне нехапае ніякай паліткарэктнасьці   КАКОЙ же наш символ? В каком смысле наш? 
|
|
|
|
|
|
|
tony_tosh
Гость
|
Тоширский, угу, я аб гэтым ведаю... Толькі вось галоўная праблема - ты ПАДЛУЧАЎСЯ да інтэрнэту ў СССР?  wwwпасьля такіх тваіх пастоў мне нехапае ніякай паліткарэктнасьці   КАКОЙ же наш символ? В каком смысле наш?  не, калi Саюз распаўся мне было 5 гадоў. Але ў маiх знаёмых быў кампутар з FidoNET(у канцы 80, ды да году 95 гэта сетка была мацней iнтэрнэту)... I я казаў аб тым, што як ты хочаш жыць 17 стагоддзем, жывi iм i не перашкаджай сучасным людзям. Я толькшi адзiн раз пазытыўна сказаў пра СССР, але ж кожны твой пост на форуме апiраецца на старой гiсторыi... I я не хачу жыць у СССР. I яшчэ - я меў дома пластынкi замежных выканаўцаў...
|
|
|
|
|
|
|
Капялюш
|
Я мяркую, што калі КХП-БНФ прыйдзе да ўлады школ, у якіх быдуць выкладаць расейскую мову будзе больш, чым зараз беларускіх школ. Хаця дзяржаўная мова павінна быць адна. А вось памежны кантроль, на маю думку, павінен быць, асбліва першы час, пакуль не ўсталююцца нармалёвыя адносіны без уплыву Расеі на Беларусь. А то бываюць такія выпадкі як з ваенна-патрыятычным клюбам "Беркут"
|
|
|
|
|
|
|
|
I я не хачу жыць у СССР. В соседней теме ты говорил, что хочешь возвратить СССР, противоречивый ты мальчег 
|
|
|
|
|
|
|
tony_tosh
Гость
|
Я мяркую, што калі КХП-БНФ прыйдзе да ўлады школ, у якіх быдуць выкладаць расейскую мову будзе больш, чым зараз беларускіх школ. Хаця дзяржаўная мова павінна быць адна. А вось памежны кантроль, на маю думку, павінен быць, асбліва першы час, пакуль не ўсталююцца нармалёвыя адносіны без уплыву Расеі на Беларусь. А то бываюць такія выпадкі як з ваенна-патрыятычным клюбам "Беркут"
трэба ўлiчваць, што гэта будзе складана зрабiць - гранiцы памiж Расеяй i Беларуссю няма. i яшчэ людзi будуць супраць.
|
|
|
|
|
|
|
Капялюш
|
www табе гавораць: Свастика не белорусский символ ты пачынаеш з іроніяй гаварыць: да а белрускую мову прыдумала ЦРУ і г.д. Са ўсяго апазыцыйнага насельтніцтва Беларусі напэўна чалавек 100 лічаць свастыку беларускім сымбалем.
|
|
|
|
|
|
|
tony_tosh
Гость
|
I я не хачу жыць у СССР. В соседней теме ты говорил, что хочешь возвратить СССР, противоречивый ты мальчег  я жартаваў. 
|
|
|
|
|
|
|
tony_tosh
Гость
|
www табе гавораць: Свастика не белорусский символ ты пачынаеш з іроніяй гаварыць: да а белрускую мову прыдумала ЦРУ і г.д. Са ўсяго апазыцыйнага насельтніцтва Беларусі напэўна чалавек 100 лічаць свастыку беларускім сымбалем. а можа й менш....
|
|
|
|
|
|
|
Капялюш
|
трэба ўлiчваць, што гэта будзе складана зрабiць - гранiцы памiж Расеяй i Беларуссю няма. i яшчэ людзi будуць супраць. Вось таму я і думаю, што перад тым як зьвяргаць рэжым трэба давесьці да сьвядомасьці людзей, што Расея у яе сучасным выглядзе - імперыя, і яе трэба сьцерагчыся, ставіцца да яе палітыкі з недаверам. і адначасова наладжваць сяброўскія адносіны з Расеяй, імкнуцца ўплываць на дэмакратычныя антыімперскія зьмены ў ёй
|
|
|
|
|
|
|
|
www табе гавораць: Свастика не белорусский символ ты пачынаеш з іроніяй гаварыць: да а белрускую мову прыдумала ЦРУ і г.д. Са ўсяго апазыцыйнага насельтніцтва Беларусі напэўна чалавек 100 лічаць свастыку беларускім сымбалем. Угу, это немцы начудачили в средневековье  Отказывайся до конца от всего беларуского  P.S. "... за одобрение вопроса «Поддерживаете ли Вы предложение об установлении новых Государственного флага и Государственного герба Республики Беларусь?» проголосовали 3 622 851 человек, или 75,1 процента, против проголосовали 988 839 человек, или 9,39 процента, 211 792 бюллетеня в части этого вопроса признаны недействительными;" http://www.rec.gov.by/refer/ref1995resdoc.htmlЧто тут поделать? 
|
|
|
|
|
|
|
tony_tosh
Гость
|
трэба ўлiчваць, што гэта будзе складана зрабiць - гранiцы памiж Расеяй i Беларуссю няма. i яшчэ людзi будуць супраць. Вось таму я і думаю, што перад тым як зьвяргаць рэжым трэба давесьці да сьвядомасьці людзей, што Расея у яе сучасным выглядзе - імперыя, і яе трэба сьцерагчыся, ставіцца да яе палітыкі з недаверам. і адначасова наладжваць сяброўскія адносіны з Расеяй, імкнуцца ўплываць на дэмакратычныя антыімперскія зьмены ў ёй наконт iмпэрыi можна й паспрачацца... гэта геапалiтычная сiтуацыя ў свеце параджае iмпэрыялiзм. адносiны павiнны быць узаемакарыснымi партнёрскiмi. гэта лепш сяброўскiх.
|
|
|
|
|
|
|
tony_tosh
Гость
|
|
|
|
|
|
|
|
Капялюш
|
Тоширский Напэўна ты маеш рацыю
www такое уражаньне што ты - упарты імбецыл
|
|
|
|
|
|
|
Da_Mo
|
Свастика это древний символ. И он не на долго будет ассоциироваться с фашизмом. максимум лет 100-200. Свастика имеет такое же отношение к фашизму как звезда к большевизму.
|
|
|
|
... не могу оторвать глаз от Тебя...
|
|
|
tony_tosh
Гость
|
Тоширский Напэўна ты маеш рацыю
www такое уражаньне што ты - упарты імбецыл 1. Дзякуй )))  2. У мяне таксама ж.... 
|
|
|
|
|
|
|
Капялюш
|
Калі б ён паставіў на Пагоню чырвоную зорку, рэакцыя была бы аднолькавай
|
|
|
|
|
|
|
tony_tosh
Гость
|
Калі б ён паставіў на Пагоню чырвоную зорку, рэакцыя была бы аднолькавай цi так, цi так, я б яго дэбiлам лiчыў... але, улiчваючы моду на савецкiя сымбалi сярод эўрапейскай моладзi, я бы просто пасьмяяўся.... 
|
|
|
|
|
|
|
tony_tosh
Гость
|
Калі б ён паставіў на Пагоню чырвоную зорку, рэакцыя была бы аднолькавай цi так, цi так, я б яго дэбiлам лiчыў... але, улiчваючы моду на савецкiя сымбалi сярод эўрапейскай моладзi, я бы проста пасьмяяўся.... 
|
|
|
|
|
|
|
|