televital
|
 |
« : 24 Июнь 2007, 00:17:03 » |
|
У гэтым годзе тры дні 19-21 ліпеня. Хто едзе?
|
|
|
|
|
|
|
Gniloy
|
а хто лабае??
|
|
|
|
прошлому или будущему, эпохе, когда мысли свободны, от эпохи большого брата, от эпохи полиции и мыслепреступления, от покойника мои наилучшие пожелания...
|
|
|
lenin
Гость
|
Больш инфармацыи дай!
|
|
|
|
|
|
|
|
afankirt
|
Я таксама не ведаю цi будзе удзельнiчаць Дзiма Каудун. Кали так то добра--я паеду тады. А не то не.
|
|
|
|
|
|
|
tony_tosh
Гость
|
фсе тут гаварят - а мои друззя лабают, а кто, так и не ясно
|
|
|
|
|
|
|
DeLaFly
Кандидат в депутаты
Кандидат в депутаты
0_о
|
опа, афанкирт се овотарчик сменил  спсок выступающих плиз выкинте кто-нибудь...
|
|
|
|
|
|
|
MShmel
|
На конкурсную частку прайшлі: * РоСтра * Фляўс і Кляйн * Indra * Lilith * SKA!RB * Sok * Termin X * Unia * Weeping Twilight * ZigZag Акрамя Скарба я і ня ведаю ніводнага гурта, хаця на тое і маладыя гурты. З "зорак" будзе украінскі "Тінь Сонца", Н.Р.М., Крамбамбуля, Нэйра Дзюбель, Палац, Ludzi Sviat[ch322]a, Parason, S.D.M., Nevma, 5set5, Rima, Znich, Tav.Mauzer, Крама, Сьцяна, IQ48, B:N, польскі гурт Farben Lehre. Гэта папярэдні спіс, мо што яшчэ зьменіцца. Калі ня будзе перашкодаў, то я паеду!
|
|
|
|
|
|
|
DeLaFly
Кандидат в депутаты
Кандидат в депутаты
0_о
|
мммммммммм, ну не знаю, всё видели, сышали, стОит ли ехать хз :-/
|
|
|
|
|
|
|
tony_tosh
Гость
|
На конкурсную частку прайшлі: * РоСтра * Фляўс і Кляйн * Indra * Lilith * SKA!RB * Sok * Termin X * Unia * Weeping Twilight * ZigZag Акрамя Скарба я і ня ведаю ніводнага гурта, хаця на тое і маладыя гурты. З "зорак" будзе украінскі "Тінь Сонца", Н.Р.М., Крамбамбуля, Нэйра Дзюбель, Палац, Ludzi Sviat[ch322]a, Parason, S.D.M., Nevma, 5set5, Rima, Znich, Tav.Mauzer, Крама, Сьцяна, IQ48, B:N, польскі гурт Farben Lehre. Гэта папярэдні спіс, мо што яшчэ зьменіцца. Калі ня будзе перашкодаў, то я паеду! я слышал тему, что якобы НРМ не приедет....
|
|
|
|
|
|
|
MShmel
|
Невядома да канца нічога. Але на старонцы Басоў пішуць, што пакуль яны зьбіраюцца быць.
|
|
|
|
|
|
|
tony_tosh
Гость
|
будем надеяться...
|
|
|
|
|
|
|
Толег
|
я паеду. праз тыдзень у мяне ўжо будзе віза  таму шукаю з кім можна туды паехаць
|
|
|
|
|
|
|
MShmel
|
Так, зь візамі заўсёды гамон. Вось думаю ці мне дадуць ХУТКА і БЯСПЛАТНА студэнцкую
|
|
|
|
|
|
|
MShmel
|
На ЖЖ я прачытаў такі расклад: 19.07.2007 16.00 Вольная сцэна 19.45 Адкрыцьцё фэсту 20.00 Parason 20.40 Ludzi Sviatla 21.20 B:N 22.10 Rima 23.00 Palac 00.00 Neuro Dubel 01.00 Rasta 02:00 Заканчэньне
20.07.2007 15.00 Kоnkurs 18.30 S.D.M 19.10 Nevma 19.50 ZNICH 20.40 Вынікі 20.55 5set5 21.45 Krambambula 22.45 Krama 00.00 [ch346]ciana 01.00 Farben Lehre 02.00 Заканчэньне
21.07.2007 19.00 Laureat 3 19.30 Laureat 2 20.00 Laureat 1 20.40 B[ch322][ch281]kitny Nosoro[ch380]ec 21.20 IQ-48 22:20 Тінь Сонца 23:20 ЧпБ 00:20 NRM 01:30 Таварыш Маўзэр 02:30 Заканчэньне
|
|
|
|
|
|
|
lenin
Гость
|
вось халера. мястэчка дзе праводзицца будзе, у якойсци сраццы знаходхицца, не могу нават спраудзиць як туды даехаць цягником. на першым дни няма чаго рабиць, в вось на други и на трэци вельми хацеласяб патрапиць, хацябы на трэци. алеж зноу пытанне, як адтуль ноччу выбирацца?
|
|
|
|
|
|
|
Andreas
|
Я наверное своей машиной поеду
|
|
|
|
|
|
|
Поверженный
Молодой Гродненец
Быть может .. да ну никто не сможет .!
|
я наверное там буду!
|
|
|
|
Не трогай бой .. получишь по еблу ногой_
|
|
|
MShmel
|
2 L3N!N Цягніком да Беластока, а потым аўтобусаў да Гродэка шмат. А ноччу ніяк, лепш да раніцы чакаць.
2 Pearl Jam Калі паедзеш то каго ўзяць зможаш?
|
|
|
|
|
|
|
tony_tosh
Гость
|
Так, зь візамі заўсёды гамон. Вось думаю ці мне дадуць ХУТКА і БЯСПЛАТНА студэнцкую бесплатно не дадут... тока со скидкой 25%... ибо студенческая виза бесплатно дается, только если ты на учебу едешь.... 
|
|
|
|
|
|
|
MShmel
|
А калі сказануць, што практыка ўлетку і ад унівэру будзе паперка тыпу "дайце Лёшу візу на год шматразовую каб вучыцца было прасьцей"?
|
|
|
|
|
|
|
|
Толег
|
давайце паедзем фарумчанамi разам!
|
|
|
|
|
|
|
|
tony_tosh
Гость
|
Дима Калдун будет или нет?
|
|
|
|
|
|
|
Andreas
|
человека два-три взять наверное смогу..
|
|
|
|
|
|
|
MShmel
|
Дима Калдун будет или нет? Ня ведаю як Калдун, але Ксюша Сітнік і ансамбель Сябры палюбому будуць 
|
|
|
|
|
|
|
tony_tosh
Гость
|
Дима Калдун будет или нет? Ня ведаю як Калдун, але Ксюша Сітнік і ансамбель Сябры палюбому будуць  очынь хачу!!!
|
|
|
|
|
|
|
Agent Kuper
|
Прыкольныя вы хлопцы. Можа і мне на Басовішча завітаць... Трэба паразважаць.
|
|
|
|
|
|
|
televital
|
Калі 17 ліпеня атрымаю візу .- паеду
|
|