kostys2
|
 |
« : 03 Май 2007, 22:41:02 » |
|
Внимание Всем! Сегодня по неподтверждённой информации собираются [highlight]сносить[/highlight] здание по адресу Урицкого 5. (найти просто. Стоя спиной к универмагу, поднимаетесь по Тельмано и там второй поворот направо. И увидите сразу это здание) [highlight] Памятник архитектуры ПЕРВОЙ КАТЕГОРИИ[/highlight]! По закону он такой же памятник как и Старый замок! Это прямое [highlight]нарушение закона[/highlight]! Помогите отстоять его! Вы уже поможите тем, что прийдёте туда, со своими телефонами, фотоаппаратами и просто будете снимать. Не обязательно что-то говорить, мешать рабочим, а просто [highlight]прийдите туда[/highlight]. Проблема в том, что никто кроме потонцеальных нарушителей закона не знает во сколько будет происходить это злодеяние, преступление против нашего города. Можете просто напоминать рабочим о том что они нарушают закон. Все кто может, наблюдайте что там происходит с самого утра. Когда что-то увидите звоните знакомым, друзьям, говорите всем об этом!
|
|
« Последнее редактирование: 04 Май 2007, 10:02:16 от kostys2 »
|
|
Котлы твердотопливные - 1 сутки горит на 1 закладке дров! https://mehanikenn.by/А так же дверцы для камина, грануляторы.
|
|
|
kosik
|
вот сволочи!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
kosik
|
люди я только "за" пошлите,я пойду не дайте городу потерять историческую ценность!!!! я буду с утра!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
DiamonD
|
Я тоже прямо сейчас пойду!!!!!! Чуть что, сразу буду тебе Кастусь звонить!!!!!!!
Я приду!!!!!!!!! Я пошёл батарейки заряжать!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
kosik
|
кастусь!!!!!вылаживай информацию!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
Rommel
|
а что там исторического?
|
|
|
|
С уважением
|
|
|
Alconafft
|
Да пусть побыстрее сносят этот гадюшнеГ - давно пора! 
|
|
|
|
|
|
|
..::ROMMAR::..
|
ЧТо-что.. Городская застройка, которой уже чёрти сколько лет !
|
|
|
|
|
|
|
|
Эта застройка и архитектура там веками складывалась.. Это же живая история города.. Если всё разрушить, что тогда останется ? Железобетонный универмаг ?
|
|
« Последнее редактирование: 09 Май 2007, 12:49:59 от ROMA007 »
|
|
|
|
|
Alconafft
|
Ага... и веками перевращалась в гадюшнеГ 
|
|
|
|
|
|
|
kostys2
|
Alconafft, ..::ROMMAR::.. Идите пейте пиво... На совецкую... Там созданы для вас все условия
|
|
|
|
Котлы твердотопливные - 1 сутки горит на 1 закладке дров! https://mehanikenn.by/А так же дверцы для камина, грануляторы.
|
|
|
|
Никаких там условий нет, И пиво я не пью нынче...
|
|
|
|
|
|
|
Cьвядомы Гарадзенец
|
Alconafft, ..::ROMMAR::.. Идите пейте пиво... На совецкую... Там созданы для вас все условия ня марнуй на *** час, дурняў вучыць-толькі псаваць 
|
|
|
|
|
|
|
Cьвядомы Гарадзенец
|
Никаких там условий нет, И пиво я не пью нынче...
аднаго хлопца усё ягонае жыцьцё гадавалі на бульбе, выключна. і вось, на ягонае паўналецьце, зладзілі яму шыкоўны стол-мяса чырвонае, мяса белае, мяса чорнае і гд. Адно бульбы ня было увогуле. Абыйшоў хлопец стол, паглядзеў на усе прысмакі й сказаў: Я ня понял-а картошкі ня будзе??? гэта пра вас-калі асіліце
|
|
« Последнее редактирование: 09 Май 2007, 12:59:56 от Mindoug »
|
|
|
|
|
|
Я так понимаю, что все посты выше - это открытый и необоснованный наезд ? Как это прикажете понимать ?
|
|
|
|
|
|
|
|
Причём здесь осилил или нет ? Ваши высказывания обидны и не по делу 
|
|
|
|
|
|
|
Cьвядомы Гарадзенец
|
Я так понимаю, что все посты выше - это открытый и необоснованный наезд ? Как это прикажете понимать ? прабачце-магчыма Вас гэта і ня тычылась
|
|
|
|
|
|
|
|
kostys2
|
Cьвядомы Гарадзенец ня марнуй на *** час, дурняў вучыць-толькі псаваць 
|
|
|
|
|
|
|
|
kostys2
|
У панядзелак адбылася агульная малітва за Горадню (агульная, таму што там былі вернікі усіх канфесій). Мы б вельмі доўга шукалі гэту капліцу, каб не ўзялі таксуўку. Мы увайшлі туды, пачалося спяванне на роднай мове. Большая частка людзей ведала іх на памяць. Адразу падняўся настрой. Адчулася яднанне людзей... Раней я быў каталіком, потым згубіў веру, адчуў сябе атэістам. А зараз, а зараз я ўвогуле заблукаў... У першыню ўбачыў як моляцца пратэстанты, бабтысты... Усіх тых людзей яднала ідэя, усе прыйшлі папрасіць бога дапамагчы ў змаганні за родны горад. Хтось уздымаў рукі да неба, хтось далоні трымаў разам, хтось стаяў, хтось сядзеў, хтось на каленях. Але гэта было ўсёроўна бо яны ўсе шчыра прасілі Бога за сваю ідэю, прасілі дапамогі. Нажаль праваслаўныя не далучыліся да нас, растлумачыўшы тым, што іх рэлігія кансерватыўная, але яны маліліся побач з капліцай. Ёсць бог ці не, вырашае кожны сам для сябе, але ёсць неабыякавыя людзі...
|
|
|
|
|
|
|
Alconafft
|
У панядзелак адбылася агульная малітва за Горадню (агульная, таму што там былі вернікі усіх канфесій). Православных там не было и быть не могло 
|
|
|
|
|
|
|
Wendy
Гродненец
КОЖНАМУ СВАЁ
|
У панядзелак адбылася агульная малітва за Горадню (агульная, таму што там былі вернікі усіх канфесій). Православных там не было и быть не могло  Ведаеш... магчыма і не было, а можа і наадварот, але ж, зразумей, што праз некаторы час аб'яднаюцца шмат канфесій, і магчыма, будзе мір на зямлі, але ж калі...
|
|
|
|
|
|
|
kostys2
|
У панядзелак адбылася агульная малітва за Горадню (агульная, таму што там былі вернікі усіх канфесій). Православных там не было и быть не могло  Ты там не быў, значыцца ведаць дакладна не можаш. А вось я быў, і кажу - праваслаўныя былі!
|
|
|
|
|
|
|
Wendy
Гродненец
КОЖНАМУ СВАЁ
|
Як мне здаецца - то за Гародню ўсе маліліся і моляцца, не ў залежнасці ад веравызнання і часу
|
|
|
|
|
|
|
Alconafft
|
Ты там не быў, значыцца ведаць дакладна не можаш. А вось я быў, і кажу - праваслаўныя былі! Это не православные, а еретики 
|
|
|
|
|
|
|
Denn
Гродненец
Пакаштуй беларускае!!!
|
А мо хопіць ужо маліцца й спадзявацца на нейкі цуд. Імхо, шанаваньне сябе як людзей і сьцьверджаньне супольства людзей як нацыі зь неба ня падае! Дзеля гэтага трэба каб кожны з нас зрабіў уласную ахвяру і ўклаў пэўныя высілкі ў фармаваньне лепшага заўтра. Даруйце за дэмагогію!
|
|
|
|
Высокі дух зь цянётаў зла Дабіўся вызваленьня. Хто жыў імкненьнем да сьвятла, Таму даём збавеньне...
© Johann Wolfgang von Goethe
|
|
|
kostys2
|
А мо хопіць ужо маліцца й спадзявацца на нейкі цуд. Імхо, шанаваньне сябе як людзей і сьцьверджаньне супольства людзей як нацыі зь неба ня падае! Дзеля гэтага трэба каб кожны з нас зрабіў уласную ахвяру і ўклаў пэўныя высілкі ў фармаваньне лепшага заўтра. Даруйце за дэмагогію! Згодны з табой на 100%! А дарэчы ты, што ты зрабіў у змаганні за горад? Тут я не прашу выкласці усё. Проста адкажы сам сабе... З.Ы.: Калі пакуль нічога, але з радасцю дапамог бы... у лічку пішы.
|
|
|
|
|
|
|
Yauheni
Гродненец
Nobody knows that he knows.
|
Внимание Всем! (найти просто. Стоя спиной к универмагу, поднимаетесь по Тельмано и там второй поворот направо. И увидите сразу это здание) Сорри за запоздалый комент, но... Господа, а знаете ли вы, что находится в здании по ул . Тельмана, к которому непосредственно примыкает дом №5 по ул.Урицкого?  З.Ы. Свое мнение по поводу сноса я оставил в аналогичной теме, здесь: http://forum.grodno.net/YaBB.pl?num=1177490033/150#150
|
|
|
|
|
|
|
kostys2
|
Будынык Камітэта Дзярж Бяспекі...
|
|
|
|
|
|
|
|