Nаблюдатель
|
 |
« : 16 Сентябрь 2011, 21:46:49 » |
|
Ко мне обращаются разные люди в том числе и с нашего форума , с разными идеями, предложения и проектами различных мероприятий. Это очень хорошо , что в нашем городе , и здесь на нашем форуме есть граждане которые политически активны . Эти граждане , как раз то , что называется политически активное меньшинство , к сожалению , пока это меньшинство Друзья ! Давайте начнем с малого ! Загляните сюда http://forum.grodno.net/index.php?topic=651567.0мой телефон для связи 8897360 ЗЫ Наш местный поп , Роман , уже был у меня и взял 100 листовок . Низкий поклон ему за это .
|
|
|
|
http
|
|
|
House M.D.
|
 |
« Ответ #1 : 17 Сентябрь 2011, 08:37:24 » |
|
niXto лучше сами удалите свой высер. Сначала читайте, о чем речь. Оффтоп и прочее буду наказывать предупреждениями сразу же.
|
|
|
|
Хамство - это имитация силы.
|
|
|
Ляхтарат
|
 |
« Ответ #2 : 17 Сентябрь 2011, 12:08:04 » |
|
Это очень хорошо , что в нашем городе , и здесь на нашем форуме есть граждане которые политически активны . Эти граждане , как раз то , что называется политически активное меньшинство , к сожалению , пока это меньшинство Справа - дапамагці малому - высакародная і заслугоўвае усялякага шацунку. Але якім бокам яна тычыцца палітыкі? Я, напрыклад, учора дапамог бабульцы цераз вуліцу перайсці, дык мне не ў галаве было звязаць гэты чын з "палітычнай актыўнасцю" ці пасіўнасцю. Хочаце, шаноўны, папіярыцца?
|
|
|
|
«Чувствую, что мы пришли к единому мнению, что если, не дай Бог, рухнет Россия, то под этими обломками наше место» ©
|
|
|
Russy
|
 |
« Ответ #3 : 17 Сентябрь 2011, 12:52:25 » |
|
Nаблюдатель, дзеля добрых спраў завядзі сабе фэнка й твары дабро, як Vladimir Tereshenko А гэтак піяр чыстай вады, ты яшчэ аватарку пастаў, дзе ты на фотцы з Хвёдарам на фоні літар АГП. Адкуль гэткая ўпэўненасьць, што бабулі-лукадршчісткі ці брэсэмаўцы не дапамагаюць  А можа яны не афішыруюць. А чаму вашая галава не замуціць нармалёвую справу(замест таго, каб вандраваць у Гамэрыкі), як Тамара Лісіцкая й Зіна Федюніна?
|
|
|
|
|
|
|
pomah
Гость
|
 |
« Ответ #4 : 17 Сентябрь 2011, 13:00:00 » |
|
Это очень хорошо , что в нашем городе , и здесь на нашем форуме есть граждане которые политически активны . Эти граждане , как раз то , что называется политически активное меньшинство , к сожалению , пока это меньшинство Справа - дапамагці малому - высакародная і заслугоўвае усялякага шацунку. Але якім бокам яна тычыцца палітыкі? Я, напрыклад, учора дапамог бабульцы цераз вуліцу перайсці, дык мне не ў галаве было звязаць гэты чын з "палітычнай актыўнасцю" ці пасіўнасцю. Хочаце, шаноўны, папіярыцца? 1. Помощь ма'лому выделяет и вырывает человека из разряда животных/зверей. 2. Когда ма'лое нас, как политиков, объединяет, оно учит нас со смиренным сердцем подходить к любой проблеме, уча конформации и разносторонней правильности принятия конструктивных решений. 3. Когда политики начинают заботиться о людях, тогда мир вокруг них начинает меняться к лучшему. Проверено: да, кем только не проверено...
|
|
|
|
|
|
|
Russy
|
 |
« Ответ #5 : 17 Сентябрь 2011, 13:11:55 » |
|
Когда политики начинают заботиться о людях, тогда мир вокруг них начинает меняться к лучшему. Не рамане, палитыки й забота аб людзях - не з той опяры.
|
|
|
|
|
|
|
pomah
Гость
|
 |
« Ответ #6 : 17 Сентябрь 2011, 13:31:55 » |
|
Когда политики начинают заботиться о людях, тогда мир вокруг них начинает меняться к лучшему. Не рамане, палитыки й забота аб людзях - не з той опяры. Я понял, что уже созрел на то, чтобы мои уже проверенные временем знания приносили реальную пользу обществу. ps. См. подпись.
|
|
|
|
|
|
|
Russy
|
 |
« Ответ #7 : 17 Сентябрь 2011, 13:36:05 » |
|
Я ўжо даўно "пашкадаваў" хлапчуку, а на днях і на грандзіцкім базары некаму, з твару паказаўся мне не бухарык. Добавлено: 17 Сентябрь 2011, 13:39:43
Когда политики начинают заботиться о людях, тогда мир вокруг них начинает меняться к лучшему. Не рамане, палитыки й забота аб людзях - не з той опяры. Я понял, что уже созрел на то, чтобы мои уже проверенные временем знания приносили реальную пользу обществу. ps. См. подпись. Быў чысты эканаміст, а цяперака стаў эканаміст-палітык? Наглядальнік завербаваў, чуя маё сэрца.
|
|
|
|
|
|
|
Russy
|
 |
« Ответ #8 : 17 Сентябрь 2011, 14:15:43 » |
|
Калі б ведаў , то сапраўды б не даў грошай . Табе не, а с куль я ведаю, што вы іх з групоўкай на Гамэрыкі, ці айфоны не распусьціця.
|
|
|
|
|
|
|
Russy
|
 |
« Ответ #9 : 17 Сентябрь 2011, 14:50:12 » |
|
Так ты напэўна проста не ведаў , што і я грошы для дзіцяці збіраю, хоць я і з АГП . Я , Лябедзька , усё АГП да грошай ніякага стаўлення не маем , а ўсяго толькі лепім ўлёткі з просьбай пра дапамогу. Ніхалеры не зразумела. Апасьля ты можаш, ужо што хочаш гаманіць. Вось яны аппарылыя. Палітыкі адным словам. І хто чмошнік? Каллектывы грошы зьбіралі? Зьбіралі. Добавлено: 17 Сентябрь 2011, 14:53:57
Так што я магу з вялікім адсоткам верагоднасці гаманіць , што грошай ты ніякаму дзіцяці не даваў , пра гэта ты проста зманіў, і тое што ты чарговы звычайны форумны чмошнік Дымагагічаскі прыёмчык 
|
|
|
|
|
|
|
House M.D.
|
Бесполезно... Тема закрыта.
|
|