Antrakt
Молодой Гродненец
Я люблю Гродненский форум!
|
ja segodna,widel kak pokazywali Petra, po italjanskomu telekanalu Raiuno!!!!!!!!!!!!!!! Ne mogu najtti ssylku... po italjanski ni figa ne ponimaju...no on gdeto igral na rojale... uh...
|
|
|
|
|
|
|
Antrakt
Молодой Гродненец
|
skoro mozet afiszu smogu dostat,,,
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Antrakt
Молодой Гродненец
|
Prazdnik!!!!!!!! mne jego drug skazal,czto Piotr prijezzajet w Grodno,skoro,,,
|
|
|
|
|
|
|
Antrakt
Молодой Гродненец
|
8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)
|
|
|
|
|
|
|
Antrakt
Молодой Гродненец
|
Pawazanyja Sjabry.... Piszecca nowyj albom maestro,,,i budet mnogo koncertow letom!!!!!!!!!!!!! ZDEMS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ja postorajus,,,uznat afiszu,,,bo sajt otkrywajut pomojemu w ijune...
|
|
|
|
|
|
|
Antrakt
Молодой Гродненец
|
O,,,da.,.,...nasz Piotr Garadzenskij,,delajet tour po Belorusi,,,,, daty koncertow,budut na jego sajte,,no poka on wremenno ne rabotajet...
|
|
|
|
|
|
|
критикун
|
На жаль, у Гародні няма такога паэта, як Пётра Гарадзенскі. Затое ў Гародні ёсць месія Пётр Гродненский, якога з 48 апытаных мною ніхто не чытаў, не слухаў і не бачыў. Але і месію спачатку не заўважалі. Праўда, я чуў ад разумных людзей: "Не сотвори себе кумира...". Але, зразумела, гэта не пра Пётру... 
|
|
|
|
Мы все учились понемногу чему-нибудь и где-нибудь...
|
|
|
Antrakt
Молодой Гродненец
|
Njama???kto tady josc??? Pjatra Grodnaìenskaga uzo njama,,Josc tolki iotr Garadzenski,, i hto cjaper daje kancerty u Europpe?? ja baczyu afiszy,ibaczyu szto u Mensku budze kancert... jak mozna tak,,kazac kali nja wedajesz,,,Jon Piotr Garadzenski,,jon spjawaje cjaper tolki pa Belarusku i pa Anglesku,,,,(ranej spjawau pa rasejsku ale cjaper tolki na rodnaj mowe,,) ja jago czuu 2 razy,,,welmi prygoza,,, a ty njaczuu?? to pajdzi na kancert klali budze,,,mne jago znajomy z dwarcA PIjanerau kazau szto pawinen byc kancert u kancy zniunja u Garodne,,i to nekalki dzjon,,nawat..
|
|
|
|
|
|
|
|