Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Вам не пришло письмо с кодом активации?
Гродненский Форум
16 Сентябрь 2025, 17:39:09
Новости, реклама:
   Главная   Новости Гродно Помощь Игры Календарь Войти Регистрация   Меню
Страниц  :   Вниз
  Печать  
Автор Тема: Праблема з s13  (Прочитано 3502 раз)
Head
Гость
« : 31 Август 2014, 12:31:14 »

Бачу, "галоўны гарадзкі СВАБОДНЫ рэсурс" s13 вельмі "легкий на подъем" калі Галоўны Каўгасьнік прыязджае ў нашую вобласьць і зусім нейкі "не адгукальны" калі з'яўляюцца вось такія навіны:

"У Беларусі доўжыцца перакідка тэхнікі і войскаў.

Чарговае пацверджанне гэтага зафіксавалі жыхары Гародні. На чыгунцы ў абласным цэнтры быў заўважаны цягнік з бранятэхнікай. Фатаграфіі ў рэдакцыю сайта чарт.org даслаў адзін з чытачоў.

Нагадаем, цягам апошніх месяцаў відавочцы рэгулярна паведамляюць аб перамяшчэннях беларускай вайсковай тэхнікі ля мяжы з Украінай і ў іншых рэгіёнах краіны. Відавочцы паведамляюць аб эшалонах бранятэхнікі і артылерыі ў Берасці, Гомелі і Менску."

Я так разумею, пра гэта гарадзенцам ведаць ня трэба?? І на дамене "ru"... Якая ганьба!!!
diMon374
нейтральнеший
Global Moderator

не ту страну назвали Гондурасом...

S Просмотр профиля WWW
« Ответ #1 : 31 Август 2014, 13:56:05 »

[/
---
Global Moderator

Просмотр профиля
« Ответ #2 : 01 Сентябрь 2014, 09:08:19 »

что хотел сказать топикстартер?
aleks_aleks
Мэр города

Просмотр профиля
« Ответ #3 : 01 Сентябрь 2014, 11:01:38 »

что его желтую (ахтунг, немцы русские в городе, война) заметку не разместили на ресурсе. Пичаль...
ГрозныйХомяк.
Почетный гродненец

Просмотр профиля
« Ответ #4 : 01 Сентябрь 2014, 19:13:26 »

Head
создай с14 і пості там про танкі
Это не танки, это самоходки. Самоходные арт установки.
А Head да, по моему, слегка того.
Head
Гость
« Ответ #5 : 02 Сентябрь 2014, 15:07:22 »

s13 зьвязаны з Форумам. На Форуме ёсьць адпаведны разьдзел для абмеркаваньня адпаведных рэсурсаў. Я стварыў гэтую тэму каб абмеркаваць дадзены рэсурс. Што за воду муціце, спадарства?!

Можа часта бачныя ў нашым горадзе перасоўваньні цяжкай бранітэхнікі? Ага, і зусім гэта ніяк не зьвязана з сытуацыяй ва Ўкраіне! Смеющийся

Тое, што s13 ня можа публікаваць такія навіны кажа толькі пра тое, што на яго ўплываюць мясцовыя рэжымныя ўлады і менавіта гэта з'яўляецца праблемай, калі казаць канкрэтна. Вось і хацелася б стварыць супрацьвагу. Улыбка
---
Global Moderator

Просмотр профиля
« Ответ #6 : 02 Сентябрь 2014, 15:56:26 »

Ага, і зусім гэта ніяк не зьвязана з сытуацыяй ва Ўкраіне! Смеющийся
а да. у нас тут украинская граница, донецкая область. чушь какая
Head
Гость
« Ответ #7 : 05 Сентябрь 2014, 21:52:26 »

Ну, хто яшчэ што скажа? Смеющийся

Добавлено: 07 Сентябрь 2014, 16:37:18
Ну вось, калі ласка, чарговы артыкул не прайшоў...

Напэўна, апытаньне правадзілі не, не, дакладна не ў Гародні! Смеющийся Хто?? Не, ну, вядома не інфармацыйны рэсурс, які фінансуецца Кангрэссам ЗША выдаліце вінду і парвіце джынсы, а так відаць, жоўтая газэцёнка (цалуе ў с..ку маскалёў)! Смеющийся

«Расея ўлезла — без яе там вайны не было б...» - апытаньне ў Горадні

аўтар Радыё Свабода

Ці верыце вы афіцыйнай пазыцыі Масквы, што на баку сэпаратыстаў на Данбасе ваююць толькі расейскія добраахвотнікі, якія ўзялі на працы адпачынак і паехалі ваяваць? Чаму? Адказваюць гарадзенцы

«Наконт расейскіх вайскоўцаў я ня ведаю, але добраахвотнікі там ёсьць адусюль, з усяго сьвету. Яны ёсьць, але напэўна бяз танкаў усякіх. Ёсьць там і з Гішпаніі добраахвотнікі, і з гэтага боку, і з таго».«Ніводныя факты не даказаныя асабліва... Там расейская армія ваюе афіцыйна...»
«Ня ведаю, туды адпачываць ехаць — трэба быць, ня ведаю, вельмі хворым, таму што з такой сытуацыяй, што там склалася, цяжка туды ехаць. Лепей у Крым, там цішэй, а Данецк — наадварот, адтуль уцякаюць».

«Не, ня веру, там ваююць вайскоўцы. Гэта вельмі дрэнна для нас. Сябры, сваякі, якія жывуць там, расказваюць. Я ня веру нашай прэсе, калі гэта трапіць, у мяне будуць непрыемнасьці, але я чалавек сумленны...»

«Гэта не да нас пытаньне, мы былыя вайскоўцы, таму мы нешта напляцем, ня трэба мне гэтага».

«Экіпаж наш, ляталі на верталётах. Я сам з Расеі, а тое, што паказваюць па тэлевізары, — гэта хрэнь, ня трэба нікому верыць».

«Ня ведаем мы, адкуль мы можам ведаць? Мы там не былі, неправераных дадзеных мы не даём».

«І ня верым».

«Я ня ведаю, хто там ваюе, таму што інфармацыі ня так шмат. Адзінае магу сказаць: гэта ўсё сумна, што там сьмерці, дрэнна, што там людзі гінуць».

«Калі па навінах слухаць, то там добраахвотнікі. Расея ўлезла туды, яна туды ўлезла, без Расеі б нічога... А глядзіце: Крым — узялі ды забралі. Гэта я ня ведаю, каго там вінаваціць, ну ён — так. А безь яго б там нічога б не было».

«Там добраахвотнікі, хутчэй за ўсё. Ва Ўкраіне робіцца чорт ведама што. Там усё робіць Захад, каб увесьці НАТО туды».

Радыё Свабода © 2014 РС | Усе правы захаваныя.

http://www.svaboda.org/content/article/26568914.html

Па спасылцы таксама ёсьць аўдыёзапіс.

« Последнее редактирование: 07 Сентябрь 2014, 16:37:18 от Head » Записан
Страниц  :   Вверх
  Печать  

Перейти в:  

Войти
Войдите, чтобы добавить комментарий

Войдите через социальную сеть

Имя пользователя:
Пароль:
Продолжительность сессии (в минутах):