только адказа по поводу мужской девственности так и не прозвучало...
Должен ли мужчина, который хочет невесту-девственницу, сам быть целомудренным?
Вось скажы, чаму столькі шмат жанчын-прастытутак і так мала прастытутак-мужчын?
Што датычыцца вернасці адзін аднаму- гэта выключальна абавязкова для абедзвух партнёраў.
Зараз ёсць такая штука - ДНК-тэст і тут у жанчын менш магчымасцяў для хітрыкаў. Па-другое, не ўсе мужчыны зараз маюць што перадаваць у спадчыну, і самае галоўнае - хочуць гэта рабіць.
І што? Хіба ён абавязковы? Ня кожны будзе правяраць такім чынам...
То якой халеры у нас жанчыны працуюць больш за мужчын, калі ў нас патрыярхальнае грамадства?!!! На самой справе, грамадства ў нас даўно постіндустрыяльнае, і з патрыярхальнага ў ім только звычай імя па бацьку і прозвішча немаўлчці даваць
Постіндустрыяльнае- гэта тэрмін з другой плоскасці.
Он толстый політізбовскій тролль, который не прав. И его не жалко
Гэта я троль? Хутчэй вы- троль.
І сам сябе лайном абазваў
Па-першае не лайно, а гаўно. Па-другое не абзываў... І наогул,
zakrepa, не заві яе больш на падмогу, а то пасля таго, калі ўсё ўжо забылася яны проходзіць і ср..
.По-вашему, секс - это грязно?
Вядома! Але каханым можна ўсё!

Ну і канешне, я табе дарую, CarmiSs@, мову паважаеш, таму я ўжо не скажу, што "ніколі за цябе не прагаласаваў бы".))
Ведь между двумя крайностями "девственница" и "шлюха" есть еще сотни вариантов разновидностей нормы.
Вось, гэтую сотню і можна падзяліць на "нявінніц" і "блудніц". Толькі, не бярыцеся вы ўжо так за галаву... я спадзяюся, што сярод іх блудніц няшмат і тыя з часам возьмуцца за галаву))
І навошта ўсё гэтыя размовы...?
Прапаную апытанне (дакладней тэст):
Ці павінна быць нявеста нявінніцай? (Патрэбнае падкрэсліць.)
Так Не