Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Вам не пришло письмо с кодом активации?
Гродненский Форум
18 Август 2025, 23:38:09
Новости, реклама:
   Главная   Новости Гродно Помощь Игры Календарь Войти Регистрация   Меню
Страниц  : 1  Все   Вниз
  Печать  
Автор Тема: Re: З Днём Незалежнасьці, паважаныя беларусы!  (Прочитано 9271 раз)
Head
Гость
« Ответ #30 : 30 Июль 2012, 22:02:00 »

На мове и сейчас никто не запрещает говорить. Вот, даже вы - если бы не затроллил пару месяцев назад, то до сих пор писали бы на вражеском языке
А пры чым тут ты?? Я, дарэчы, ўжо даўно пачаў рухацца ў гэтым накірунку (ў кампутары ўсё, што мог перавёў на беларускую мову).

Наказания "врагов народа" мы уже проходили лет 70 назад
"Ворагамі народа" лічылісь ніякія не памешчыкі... ў нас імі менавіта лічылісь тыя, хто мёў прабеларускі пункт погляду. Напрыклад, пачуўшы мову НКВД ужо магло ўзяць чалавека ў "распрацоўку". Дарэчы, нават нашага Купалу забілі. І зараз тое самае працягваецца. Так мы менавіта гэтых катаў і пакараем.

Хэд, вы меня разочаровали. Я думал, вы на самом деле разумный человек, с которым можно пообщаться конструктивно. А вы скатились к пропагандистским шаблонам и снова строите из себя дурака. Судя по всему, так оно и есть. Вы мне больше не интересны. Желаю вам неудачи в ваших судорожных мероприятиях !
Вы думаеце вы мне цікавы?? Навошта мне адказваць на пытанні, калі вы ўсё роўна не разумееце і ня хочаце разумець?? У вас накірунак прарасейскі. Калі вы згаджаецеся з паглынаннем Беларусі Расеяй мне ўвогуле з вамі не аб чым размаўляць. Калі ваша радзіма ўжо Расея- дык і сядзіце там. Дарэчы, я думаў адказаць на гэтыя пытанні, але потым здалося, што вы ня то, што пытаецеся, а хочаце самі гэтамі пытаннямі нешта даказаць. Маўляў, хаціце ўлады, а нічога не ведаце, што народу патрэбна і інш.)) Народу патрэбна как беларусь была беларускай. І вам няўдачы ў вашых спробах даказаць невядома што))

Возрождение чего именно? Ответ "всего и сразу" не катит
Мова, культура і інш. Калі ты ня ведаеш, што такое "беларушчына", то што тут казаць))

Реформы - любимый инструмент популистов. Вроде бы что-то сказал, но это без конкретики ничего не значит. Просто слова
Перш за ўсё- прыватызацыя і забяспячэнне права ўласнасці.

Русским (и белорусам) нужна сильная рука. Драки в парламенте страну к успеху не приведут
Парлямант на то і парлямант, што там праводзяцца палітычныя баталіі. Калі гэтага няма- адзначае тое, што нікога лёс краіны не цікавіць, а вырашаюцца толькі асабістыя пытанні. І, дарэчы, ў Беларусі парламентарызм пачаў развівацца вельмі рана. Ў ВКЛ заўсёды сойм меў рэальную моц.

Беларусь и так успешно сотрудничает с Прибалтикой и Украиной, да ещё с положительным сальдо. Даже несмотря на санкции ЕС.
Ўсяго гэтага недастаткова. Параўнай тавараабарот з Расеяй.
Страниц  : 1  Все   Вверх
  Печать  

Перейти в:  

Войти
Войдите, чтобы добавить комментарий

Войдите через социальную сеть

Имя пользователя:
Пароль:
Продолжительность сессии (в минутах):
Запомнить:
Забыли пароль?

Контакт