Сам посмотри внимательно. Мент полюбому стоял лицом к ней и справа от нее (по ходу движения), и жезл (если конечно он не левша) держал в правой руке,
Тут яшчэ зразумела
и как раз такой след идеально подходит в том случае, если она сама лупанулась об жезл. Так что все твои опповские измышления не более чем бред.
Але тут ужо пайшло некае трызненне. Як гэта сама аб жазло?

Г.з. мент стаяў жазло так выставіўшы і калупаўся недзе ў носе адначасова (таму і ня бачаў), а дзеўка спецыяльна так праехала, каб ударыцца аб яго?
Дарэчы і хуткасці нават для такога было б за мала... Я ўжо табе гаварыў- "из протокола: и долго бился головой о сапоги участкового...". У цябе тыпова бандытскія разважанні.
лупанулась
Тыповы жаргон жулікаў 90-х. У пракуратуры навучылі?

Кто здесь говорил о ментах с ножами, болезненный?
А дзе я гаварыў, што чалавек мае права супраціўляцца пры законным прымяненні моцы?? Напрыклад, 19 снежня таксама маглі, але яны за гэта адкажуць па-іншаму.
Я не ментов защищаю, просто интересно докапываться до истины. Когда то в годы учебы проходил стажировку в прокуратуре, там и научился сомневаться в словах как обычных людей, так и ментов, и верить только фактам. А не слепо верить всему написанному и кем то сказанному, как это делаешь ты.
Да бачу я твае мысленне. Ты з мянтамі "ні разлі вада". Найлепшыя сябры.

Да нечага прыклупваешся, але цалкам карціны ня бачыш. Усе, што яна гаворыць і паказана на фотках цалкам супадае. А так жа ня бачна ў ёй матыву, каб некага абгаварыць. +Да гэтага ведая нашых мянтоў... І каб яна была вінаватая, ўсё роўна, ты будзь правым праўды не дабьешся, а нехта яшчэ будзе сам сябе біць, а потым абвінавачваць неякіх мянтоў.

Каму яны патрэбны...занадта велькая ганарлівасць.

І яшчэ, нехта сказаў, што таго, хто разумее тэндэнцыю цяжка падмануць. Так вось з тэндэнцыяй (калі ўвесь рэжым выглядзіць як пасмешышча и проста, сам сябе закопвае ў яму

) гэта цалкам супадае.