Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Вам не пришло письмо с кодом активации?
Гродненский Форум
09 Август 2025, 22:30:21
Новости, реклама:
   Главная   Новости Гродно Помощь Игры Календарь Войти Регистрация   Меню
Страниц  : 1 2 4 5 Далее»  Все   Вниз
  Печать  
Автор Тема: Re: БЕЛАРУСКАЯ ПЛЯЦОЎКА  (Прочитано 37643 раз)
Беларусачка
Настоящий гродненец

Просмотр профиля WWW
« Ответ #60 : 17 Май 2012, 00:12:56 »

Выбачаюся, што знікла - проста ўжо апускаюцца рукі  Грустный Мы зможам дасягнуць пажаданага, толькі калі МЫ БУДЗЕМ РАЗАМ . Пакуль абтэлефаноўвала свой спіс, у чарговы раз падцвердзіўся беларускі дыягназ "мая хата скраю"  Злой На жаль, маё ўменне пераконваць слабее за аргументы "здраднікаў". Прабачце, я зараз уся на эмоцыях, але як яшчэ назваць людзей, якія ведаюць, што толькі разам мы сіла, і саскокваюць?! Злой

Садок №40. Выхавацельніца Людміла Рыгораўна - наш чалавек!!!!  Веселый Яна казала маімі словамі!  Улыбка Хваліла 54 садок з іх добрай базай і раіла дзеля сваіх перакананняў не звяртаць увагі на адлегласці. У іх садку ніколі не было ні групы, ні гуртка. Але! У іх кожная пятніца беларуская, калі ўсе выкладчыкі размаўляюць па-беларуску!!!!! І сама пачала чытаць мне лекцы пра родную мову, нашы правы, і г.д.  Улыбка У заяве ўказваецца, на якой мове размаўляць з дзіця, і ў іх ёсць 1 беларускі хлопчык! Але яны азотаўскія Грустный

Кастрычніцкі АА (Гагарына) Святлана Ўладзіміраўна 52-05-65
Які раз размаўляю, усё новая інфармацыя Грустный Галоўнае адно - гэты чалавек не верыць, што ў нас можна сабраць групу, бо няма попыту. А правілы....... Злой Пад пэўны сад толькі дзеці да яго прыпісаныя і строга-строга па ўзросце. Сёння ўжо не было межаў 2-4 гады, а толькі яслі 2-3 і сад 3-4 (на 1 верасня). Мінулы раз я памылілася  - у іх няма ніводнага пажаданага на садок акрамя мяне!!!!! Я прад'яўляла ёй прэтэнзіі аб неправільна напісаных заявах, а яна мне толькі пра тое, што я адзіная. А калі і ёсць той спіс, пра які яна ўжо ад мяне чула, то чаму ніхто не запісаўся ў яе, каб яны планавалі нашу групу? Рытарычнае пытанне.

Ленінскі АА (Савецкая) Святлана Андрэеўна 74-07-85
Калі ласка, хто яшчэ не запісаўся, запішыцеся і там, і там. Але на Ленінскі ў мяне толькі і засталіся спадзяванні, зацікаўленасць там адчуваецца. Тут мне казалі пра рамкі 2-4 гады. Але не раней Грустный Шчыра кажучы, мне не тэрмінова аддаваць Францішка ў гэтым годзе, бо бачу, што ў нашым спісе мы самыя старэйшыя, не ўлічваючы ўжо дарослай Дыяны Andrey-g (4 гады)Улыбка Дарэчы, Андрэй, знайшла вам кампанію на школу (Варвара 4 год).

Такія вось справы.... Што далей рабіць - не ведаю...  Было жаданне схадзіць куды вышэй, ды напісаць артыкулы ў прэссу, але ведаеце, што для гэтага трэба Улыбка Маса Улыбка

Страниц  : 1 2 4 5 Далее»  Все   Вверх
  Печать  

Перейти в:  

Войти
Войдите, чтобы добавить комментарий

Войдите через социальную сеть

Имя пользователя:
Пароль:
Продолжительность сессии (в минутах):
Запомнить:
Забыли пароль?

Контакт