Выбачаюся, што знікла - проста ўжо апускаюцца рукі

Мы зможам дасягнуць пажаданага, толькі калі
МЫ БУДЗЕМ РАЗАМ . Пакуль абтэлефаноўвала свой спіс, у чарговы раз падцвердзіўся беларускі дыягназ "мая хата скраю"

На жаль, маё ўменне пераконваць слабее за аргументы "здраднікаў". Прабачце, я зараз уся на эмоцыях, але як яшчэ назваць людзей, якія ведаюць, што толькі разам мы сіла, і саскокваюць?!
Садок №40. Выхавацельніца Людміла Рыгораўна - наш чалавек!!!!

Яна казала маімі словамі!

Хваліла 54 садок з іх добрай базай і раіла дзеля сваіх перакананняў не звяртаць увагі на адлегласці. У іх садку ніколі не было ні групы, ні гуртка. Але! У іх кожная пятніца беларуская, калі ўсе выкладчыкі размаўляюць па-беларуску!!!!! І сама пачала чытаць мне лекцы пра родную мову, нашы правы, і г.д.

У заяве ўказваецца, на якой мове размаўляць з дзіця, і ў іх ёсць 1 беларускі хлопчык! Але яны азотаўскія
Кастрычніцкі АА (Гагарына) Святлана Ўладзіміраўна 52-05-65Які раз размаўляю, усё новая інфармацыя

Галоўнае адно - гэты чалавек не верыць, што ў нас можна сабраць групу, бо няма попыту. А правілы.......

Пад пэўны сад толькі дзеці да яго прыпісаныя і строга-строга па ўзросце. Сёння ўжо не было межаў 2-4 гады, а толькі яслі 2-3 і сад 3-4 (на 1 верасня). Мінулы раз я памылілася - у іх няма ніводнага пажаданага на садок акрамя мяне!!!!! Я прад'яўляла ёй прэтэнзіі аб неправільна напісаных заявах, а яна мне толькі пра тое, што я адзіная. А калі і ёсць той спіс, пра які яна ўжо ад мяне чула, то чаму ніхто не запісаўся ў яе, каб яны планавалі нашу групу? Рытарычнае пытанне.
Ленінскі АА (Савецкая) Святлана Андрэеўна 74-07-85Калі ласка, хто яшчэ не запісаўся, запішыцеся і там, і там. Але на Ленінскі ў мяне толькі і засталіся спадзяванні, зацікаўленасць там адчуваецца. Тут мне казалі пра рамкі 2-4 гады. Але не раней

Шчыра кажучы, мне не тэрмінова аддаваць Францішка ў гэтым годзе, бо бачу, што ў нашым спісе мы самыя старэйшыя, не ўлічваючы ўжо дарослай Дыяны
Andrey-g (4 гады)

Дарэчы, Андрэй, знайшла вам кампанію на школу (Варвара 4 год).
Такія вось справы.... Што далей рабіць - не ведаю... Было жаданне схадзіць куды вышэй, ды напісаць артыкулы ў прэссу, але ведаеце, што для гэтага трэба

Маса