Может быть культ презика в Беларуси настолько велик что им болеют уже и дети. Но что-то мне не верится. Но я точно уверен что ребенок не мог просить президента о том что бы он их вспомнил в своем обращении. Это бред. Поправьте если я не прав.
Не ведаю, ці распавядаюць дзецям у школе нешта пра Лукашэнку, але ў некаторых групах вісіць яго партрэт. А ў тое, што дзеткі маглі папрасіць Прэзідэнта згадаць аб іх у навагоднім звароце, я таксама не вельмі веру.
Куда интереснее и полезнее чем некий усатый дядя не правда ли?
У "вусатага дзядзькі" ёсць "годны канкурэнт", імя якога Маргоша.

Вось гэта рэальна зомбі-серыял, дзяцей не адарваць.
Хлопцы і дзяўчаты, якія ўжо даўно працуюць валанцёрамі, распавядалі мне, што калі яны толькі пачыналі мець зносіны з руководстом дзіцячага дома змешанага тыпу Кастрычніцкага раёна, ім адразу ж было сказана, што матэрыяльна дзіцячы дом ні ў чым не мае патрэбы. Дзецям патрэбна камунікацыя, нейкія цікавыя мерапрыемствы (дыскатэкі, фотапаляванне, экскурсіі па краіне). І я сама бачу, што дзеці сапраўды матэрыяльна забяспечаны: яны добра апранутыя, у іх добрыя канцтавары, цацкі, добрая спартзала ... Таму мяне і усхваляваў аповяд Promo і захацелася разабрацца ў сітуацыі з дзіцячымі дамамі ў Лідскім раёне.
Дарэчы, у лідскім раёне толькі адзін дзіцячы дом - у самой Лідзе.
Ляхтарат, невялічкае удакладненне. Вось што мне напісаў чалавек, які добра разбіраецца ў гэта тэме "...там всего два таких учреждения: Лидский социально-педагогический центр и Лидский районный социальный приют (который на базе этого центра)"
Паважаны мадэратар! Прашу прабачэньня за ўсе пасты не па тэме, проста хацелася да канца разабрацца ў гэтай сітуацыі...