Tigresss, о, ты тут мяне абараняла ў маю адсутнасць ад гэтых раз'юшаных мужчын?! Дзякую, даражэнькая!! Ну, а чаму ж сама не пішаш па-беларуску? Разумею, пасля такога разбору палётаў з граматнасцю, яшчэ і размаўляць перадумаеш...
А з мяне карона не ўпадзе, пісаць і размаўляць я не перастану, вядома. Прызнаю, ёсць над чым працаваць і да чаго імкнуцца. Раней пісала на форуме толькі са слоўнікам. а потым не толькі яго адкінула, але і спецыфічнам славечкам навучылася. Бо сорамна чытаць, як народ піша. Да і што мне тут апраўдвацца, у алімпіядах не ўдзельнічала і не нашто не прэтэндую. Наркамаўку ўжываю, бо на ёй адукацыю атрымала.
Цитата: Le0n от Вчера в 17:33:50а на якой мове размауляе наш прэзыдэнт?
на такой самай, як спадарыня Беларусачка.
А гэты каля мяне і блізка не стаяў, не падмажаце

Уважаю позицию Беларусачкi, хоть и не понимаю, глубоко в душе, её побудительных мотивов, кроме моды и (извините) зомбирования
Спадар SaLej, я Вашу думку таксама паважаю, што Вы яе спакойна і доўга данас спрабуеце данесці, хоць і не магу яе зразумець, вось пад словамі
Tigresss падпісваюся. Мода і замбіраванне... Не, ведаеце, гэта ў мяне з 2003 году, аніяк не звязана з палітыкай, ніхто з блізкіх не размаўляў... Хутчэй з адукацыі, папулярызацыі праз мастацтва, сучасную літаратуру,культуру.. Ну, вось прыйшла да яе сама і паступова.
Паўтаруся - мова будзе жыць, калі на ёй размаўляць будуць, а не толькі
беларускай я лічу тую, на якой філёлагі беларускамоўныя гавораць, бо яны ведаюць усе правілы гучаньня, пісаньня й гэтак далей.