Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Вам не пришло письмо с кодом активации?
Гродненский Форум
23 Июль 2025, 20:09:41
Новости, реклама:
   Главная   Новости Гродно Помощь Игры Календарь Войти Регистрация   Меню
Страниц  : 1 3 4 5 Далее»  Все   Вниз
  Печать  
Автор Тема: Re: Партия №14 "Ледовое побоище" День №1  (Прочитано 48011 раз)
mr. Ferrari
Мафия
*

Просмотр профиля Email
« Ответ #30 : 23 Ноябрь 2010, 05:08:10 »

mr. Ferrari, а вот это меня и смущает. Я вот не могу понять. зачем нужен комиссар. Разве что между игроками налажена такая ментальная связь, что он как-то сможет намекнуть на то или иное.
Ладно без приватов, но почему выстрела нет? Получается, комиссар - банк информации, который вскроется только в конце.
Нє. Якщо комісар знайде мафа, то може вдень переконувати людей його вішати. Наприклад, я зараз переконую вішати Тойоту, бо мені здається, що я вгадала з мафом або маном. Ті мирні, які не визначитились, або самі прийняти рішення не можуть, або кращих пропозицій не мають, будуть мене підтримувати. Таким чином можемо повішати мафа. Тобто комісар би так мав грати.
А якщо він буде кандидатом номер 1 на повішання, то перед закінченням дням буде вскриватись і розказувати кого провіряв. Якщо народ повірить, то ком лишиться живий, мирні повішають мафа, а вночі кома приберуть, якщо його не спасе лікар чи дівчинка не втрутиться. Якщо народ не повірить кому, то його повішають, а потім, коли дізнаються, що він був мирним, то будуть знати хто маф.
На жаль, тут ролі не розкриваються. Якби ще й роль розкривалась, то ком міг би писати повідомлення типу "Феррарі - не маф!", які б після смерті кома мирні б розшифрували як "ком перевірив Феррарі і знач він не маф".
А по-вашему только на мафов он должен их тратить? Просто опять же в версии с приватами лучше проверить мирного и начать делать из него рупора, чем проверить мафа, ходить-бродить целый день, потом убить его выстрелом на второй.
Ком перевіряє тих, кого підозрює в мафи. Це його роль. Нашо йому шукати мирних? Ну от буде знати, що Феррарі - мир. Буде йому підтакувати і довіряти. А Феррарі ж не буде знати, що це ком, і може подумати, що це маф підлизується.

Хто такий рупор? Хто такі чижі?

До мене можна на Ти Подмигивающий А російську всі наші розуміють - ноу проблем.

Страниц  : 1 3 4 5 Далее»  Все   Вверх
  Печать  

Перейти в:  

Войти
Войдите, чтобы добавить комментарий

Войдите через социальную сеть

Имя пользователя:
Пароль:
Продолжительность сессии (в минутах):
Запомнить:
Забыли пароль?

Контакт