Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Вам не пришло письмо с кодом активации?
Гродненский Форум
23 Июль 2025, 19:22:09
Новости, реклама:
   Главная   Новости Гродно Помощь Игры Календарь Войти Регистрация   Меню
Страниц  : 2 3 4 Далее»  Все   Вниз
  Печать  
Автор Тема: Re: Воображариум доктора Парнаса  (Прочитано 10367 раз)
Zhenia
Кандидат в депутаты

Просмотр профиля
« Ответ #0 : 31 Январь 2010, 13:57:58 »

Тут усё вельмі проста, трэба толькі зірнуць на прозвішча рэжысёра і прыгадаць ягоныя папярэднія і фльмы і наогул яго статус у кінематографе. Калі хто не ў курсе: Парнаса зняў Тэры Гільям, вядомы ўсім як стваральнік блізкіх да геніяльнасці "Бразіліі", "Караля Рыбака", "12 малпаў", "Хлусня і нянавісць у Лас Вегасе" ды іншых, вядомы таксама працай у групе Монці Пайтан. І я, напрыклад, чакаў з нецярпеннем гэты фільм значна больш чым "Аватара", бо з'яўляюся вялікім аматарам творчасці Гільяма.
Мне здаецца, рэжысёр троху недацягнуў да чаканняў прыхільнікаў. Усе, хто раней былі незнаёмыя з яго творчасцю, выходзілі з кіно вельмі задаволенымі і казалі, што фільм цудоўны. А вось знаўцы творчасці Гільяма, у тым ліку і я, адзначылі другаснасць, самапаўторы, нейкую недапрацаванасць гісторыі і асабліва самога развіцця сюжэта. Проста ад выбітнага творцы заўсёды чакаеш большага.
А цяпер, я нарэшце адкажу на пост lomaster'a :-)
Фільм гэта вельмі просты і зразумелы: ён пра магутнасць фантазіі і казкі. Фільм, фактычна, пра рамантычнага нонканфарміста, казачніка з вандроўным тэатрам, зусім як з эпохі Шэкспіра, што ніяк не можа дапасавацца да новых часоў. І такі казачнік, па сутнасці, сам Гільям, для яго самае галоўнае - апавядаць цікавыя і неверагодныя гісторыі. "Парнас" - стужка пра неверагодныя сусветы, якія нараджаюцца ў фантазіі людзей. То бок, гэта стужка пра магію кіно  Подмигивающий
Усім вельмі раю паглядзець.
Поуная хлусня...  Смеющийся 3 чалавеки тольки задаволеныя были...
Страниц  : 2 3 4 Далее»  Все   Вверх
  Печать  

Перейти в:  

Войти
Войдите, чтобы добавить комментарий

Войдите через социальную сеть

Имя пользователя:
Пароль:
Продолжительность сессии (в минутах):
Запомнить:
Забыли пароль?

Контакт