Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Вам не пришло письмо с кодом активации?
Гродненский Форум
22 Июль 2025, 00:52:54
Новости, реклама:
   Главная   Новости Гродно Помощь Игры Календарь Войти Регистрация   Меню
Гродненский Форум > Клубы по интересам > Музыка > Тема: Re: FLINT: 09-08-2006
(Модератор: Aleks527) > Тема:

Сообщение #266098

Страниц  : 1 2 3 5 Далее»  Все   Вниз
  Печать  
Автор Тема: Re: FLINT: 09-08-2006  (Прочитано 15609 раз)
antonn
Настоящий гродненец

hate mazaffuckers!!!

Просмотр профиля
« Ответ #90 : 13 Август 2006, 06:37:28 »

2 XantonX: Ці не за Шмат "гаўна-прайда" у тваіх словах, ты сам як ацэньваеш?  8-) (І, так паміж намі, колькі можна адную і тую ж тэму разводзіць? На Карася наязджаў, зараз на Гнілога наязджаеш - Ромыч не вінаваты, што ў яго абмежаваныя розумавыя здольнасьці, дзякуючы чаму яго можна сьмела называць імбіцылам, а ты хлопцу яшчэ дапякаеш! Яму не наезды патрэбны, а прафесіянальная лекарская дапамога, бо апошнім часам ён зусім дурны стаў, зусім... Хвароба, відаць...).

І, ведаеш, з такім гукам як на нашых канцэртах, мала хто, я так мяркую, здольны пачуць хоці некалькі словаў з песенькі, асабліва, калі стылістычна гурт грае такую музыку ў якой замест вакала - "скрым" нейкі, так што "следи за метлой, брателло"  Целующий Целующий Бо, я перакананы, на апошнім канцэрце 90% публікі калбасіла менавіта дзякуючы энэргетыцы, а на словы ўсім было збольшага накласьць, тым болей, што словаў тых і не чуваць было. Ну, толькі што перад выступам вакалісты паразганялі тэмы "гэта песьня пра...", а потым пайшло месілава-калбасілава з такім драйвам, што на словы было Х.У.Й. пакласьці, галоўнае было добра адарвацца ў слэме! Цябе, Антоша, я чамусьці ня бачыў у задуменьні перад сцэнаю з заклапочаным тварам, калі гурты сьпявалі пра FNB, гвалт, рэжым і г.д., я ня бачыў тваіх сьлёзаў, калі гурты сьпявалі пра забойцаў жывёлаў - аматараў футраў... Затое ў слэме, стэйдж дайвінгу і беганьні па галовах ты нават Сока апярэдзіў гэтым разам. Што, так словы песень цябе кранулі да глыбіні душы, што не здолеў стрываць?  Строит глазки Строит глазки Строит глазки

дааааааааа..........
много ты тут всего написал)))
а мне вот впадлу писать и я тебе при встрече всё расскажу или во время ближайшего тел. разгавора...
вот....
пусть революция и не возможна ,но что мне остаёться делать
если так приказывает Моё сердце...

пусть революция и не возможна ,но что мне остаёться делать  
если так приказывает Моё сердце...
Страниц  : 1 2 3 5 Далее»  Все   Вверх
  Печать  

Перейти в:  

Войти
Войдите, чтобы добавить комментарий

Войдите через социальную сеть

Имя пользователя: