А нехера Расіі рублі?
На іх катэдж ці яхту на Захадзе ня купіш, высакотэхналагічнае абсталяванне ці камплектуючыя ў буржуяў - таксама.
Чаго там - нават каб здабываць газ і нафту свайго абсталявання няма! Усё, сцуко, імпартнае!
Кароча, я так мяркую - баяцца, каб потым з гэтых грошаў не прыйшлося плаціць рэпарацыю Украіне, бо расейскі рубель у гэтай справе не пракаціць.
А так - хоць кантрактнікам, жывым і мёртвым, будзя чым заплаціць.
А чего тут непонятного?
Или придуриваешься?

Ну вот образно объясню тебе раз сам не поймешь.
Вот ты мне говоришь, быду у тебя покупать мед, не ну че там по 15 руб. 78 коп.? Я у тебя буду по 21 руб. 04 коп. покупать- но пусть эти доллары у меня остаются. Я после их тебе отдам.
Ну и вот так я тебе "продаю- продаю" и год и два после говорю - давай доллары мои я там что то строить собрался или пенсии поднять

а ты говоришь- фик тебе. Ты вел себя неправильно, вон надысь при встрече поклонился недостаточно подобострастно :-
Короче облапошил ты меня по полной и еще фигу показал.
Ну и логично, что я говорю-тогда за рубли, и расчет сразу. Я тебе банку меда а ты мне стразу 18 рублей, раз ты такой жулик.
Ну и другие страны- чешут репу как вести дела с жуликом то? Это такая точка зрения космополитов

Добавлено: 26 Май 2022, 13:54:28
Хлопцы, паглядзіце якія летувісы бздулівыя - іх у чаргу паставілі пасля Украіны і Польшчы, а яны ўжо дрыжаць дробнай дрожжу:
25 Травня 2022
Литовський телеведучий за сім годин зібрав мільйон євро на байрактар для України
Телеведучий, письменник і громадський діяч Андрюс Тапінас проводить кампанію зі збору грошей для оборони України. Протягом семи годин литовському журналісту, засновнику Laisvės TV, переказали 946 157 євро.
ІМХО: Такія запуганыя-зляканыя, што за 7 гадзінаў бягом- кругом мільён еўра назбіралі...
Не всегда в этой жизни можно откупиться