малиновое, сярмяга гэта сялянская вопратка.
Працай цяжкай як што і заробіш - дык гэта горб на спіну і мазалі. А нехта, як Казімір Малевіч казаў, міма гэтай працавітай таратайкі праляціць ззяючы і з рогатам. Можа, у паварот і не ўпішацца, але фініш будзе займальны.

Кстати, не представляю, как можно с помощью слез взять медаль в спортивных соревнованиях.
Да блін, я ж пісала пра ЧМ 2006 па футболе. Ён выйграўся
адзіным геніяльным выбрыкам Матэраццы, які ліквідаваў Зінедзіна Зідана словам (!) з поля. Ну. Пачытайце, здзіўляйцеся. У свеце шмат дзівосаў.

Наконт талентаў ізноў не згодная. Наш трэнер (ня) смяецца і кажа, што талент можа ў любым узросце нечакана праявіцца, успышкай. З такой думкай і працаваць лягчэй.

Пра Ітан я пісала ў дзве тэмы адначасова. Побач англійскіх дзяцей абмяркоўваюць, дык адметная якасць іхняга выхавання - адчуванне ўласнай годнасці і звыш-пазіцыі над іншымі. Таму яны фанабэрыстыя і пагардлівыя, а гэта іншым непрыемна. А нашыя людзі хочуць усім навокал прыемна зрабіць, сябе зневажаючы. Бо "я мужык-беларус", сярмяга і гаўно. Можа, трэба нешта змяняць у выхаванні?
Напрыклад, пакаранне ў выглядзе перапісвання Гамера на лаціне мне падабаецца. Гэта вытанчана. Каб потым ён не хацеў шансонаў.