Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Вам не пришло письмо с кодом активации?
Гродненский Форум
23 Июль 2025, 07:30:56
Новости, реклама:
   Главная   Новости Гродно Помощь Игры Календарь Войти Регистрация   Меню
Страниц  : 1 2 4 Далее»  Все   Вниз
  Печать  
Автор Тема: Re: Белорускоязычный детский сад, школа, клас  (Прочитано 17047 раз)
TB1cTeR
Новенький

Просмотр профиля
« Ответ #60 : 27 Май 2014, 20:23:02 »

Паважаныя! Не заганяйце родную МОВУ ў кут! Яе трэба ведаць, цаніць, размаўляць на ёй. Наша мова мілагучная, чыстая, як крынічка. Чытайце кнігі дзеткам нашых гродзенскіх пісьменнікаў, і вы зразумееце кожнае слова.! Сэнс кожнага сказа.! Палюбіце яе. Пачынайце вучыцца са сваімі дзеткамі. Я, напрыклад, заходжу з гродзенскі САюз пісьменнікаў і цікаўлюся кнігамі нашых дзіцячых аўтараў. Магла б парэкамендаваць вашым дзецям кнігі Ганны Скаржынскай-Савіцкай. Мова ў пісьменніцы, як ручаёк льецца. казкі цёплыя, пазнавальныя. Дарэчы апошнюю кнігу "КАЗКІ-ЧАМУЧКІ" Ганны Скаржынскай я купіла ў краме на БЛК. Ёсць і ў іншых кнігарнях.  Я працую ў бібліятэцы. Да нас прыходзяць выступаць нашы гродзенскія пісьменнікі. Гэта так цікава!!!! Дзецям падабаецца. ЛЮДМІЛА Кебіч таксама піша для дзяцей на бел мове. Яна старшыня гродзенскага аб'яднання Саюз пісьменнікаў Беларусі. Ганна Скакржынская таксама была з нас на сустрэчы. Яны вельмі цікавыя. Дзеці просяць яшчэ 
Страниц  : 1 2 4 Далее»  Все   Вверх
  Печать  

Перейти в:  

Войти
Войдите, чтобы добавить комментарий

Войдите через социальную сеть

Имя пользователя:
Пароль:
Продолжительность сессии (в минутах):
Запомнить:
Забыли пароль?

Контакт