Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Вам не пришло письмо с кодом активации?
Гродненский Форум
27 Июль 2025, 17:38:32
Новости, реклама:
   Главная   Новости Гродно Помощь Игры Календарь Войти Регистрация   Меню
Страниц  : 1 3 4 ... 60 Далее»   Вниз
  Печать  
Автор Тема: Re: Польский нацизм (bvnor`у посвящается)  (Прочитано 210409 раз)
Бацькiн сын
Кандидат в депутаты

Sohn des Vaters

Просмотр профиля
« Ответ #30 : 27 Февраль 2013, 09:43:56 »

Бацькiн сын Але, свисток, ты про Визну нам расскажешь или мне рассказать?
Про Визну не укладывается в его  теорию...

Панове ещё раз предлагаю вам посмотреть название темы,которая напомню называется Польский нацизм и  выступить тут с покаянием за геноцид белорусов вашими соотечественниками убивавшими и сжигавшими живьём беларуских женщин,детей и стариков.

"Попел і памяць"
"У Занях у тую ноч забілі 24 асобы. Многа паранілі. Наш сусед выносіў з хаты свайго ўнука, па ім стралялі з аўтамата, хлопчыку было ўсяго чатыры гады, а можа і таго не, кулі яго разнесьлі амаль на кавалкі, а суседу адстрэлілі абедзьве рукі...

...Я бачу, ляжыць мая мама на агародзе, забітая. Я падпоўз да яе, кранаю, але яна не варушыцца. Я ляжаў каля мамы ня ведаю як доўга, аж чую, крычаць: „Зьбюрка! Зьбюрка!” Вёска палыхае, яны ідуць вуліцай, згледзелі нас, падыходзіць адзін, падыходзіць другі. „Курва маць, нема набоі!” Потым падыходзіць трэці з карабінам, такі каратыш, ростам з мэтар, калі ў шапцы. Ён страляе ў маму, ужо мёртвую. Потым страляе ў мяне. І я тады, як ляжаў, то сеў і ня ведаю, што са мною сталася. Ужо нічога ня бачыў. Куля выбіла мне адно вока, прайшла пераносьсем і выкалупнула другое....Яны пайшлі далей, а я застаўся сядзець там без вачэй, жывы. І ў таго каратыша не хапіла на мяне амуніцыі.
...Найстарэйшаму з забітых 83 гады, наймалодшаму — 4. Гэта тое хлапчанё, якое ратаваў і выносіў з полымя дзед, пакуль яму не адстрэлілі рук."

"— Вы, калі ласка, не запісвайце нашых прозьвішчаў у газэце, — прасілі мяне жыхары Занёў. — Мы вам расказалі ўсё, як было. Але прозьвішчаў нашых не запісвайце. Жывуць нашы дзеці, нам трэба жыць.
Зразумейце тое, што нас стралялі не партызаны з-за граніцы, а нашы суседзі з навакольных вёсак. Мы ня хочам, каб тыя, што стралялі нас тады, помсьцілі нам і цяпер. Калісьці называлі іх бандытамі, цяпер гавораць, што яны героі, бо змагаліся за вольную Польшчу."
http://svoja.org/12.html

Покаятся например так как это сделали после WWII немцы за свои военные преступления против народов Европы, я не прошу вас покаятся за убитых и замученных мирных немецких граждан РП, с этим Германия с вами со временем разберётся,попросите прощения за ваших родакув замучивших беларусов,как сделал это ваш президент Квасневский за сожжённых поляками евреев из Едвабного.

* Bundesarchiv_Bromberg,_Leichen_getöteter_Volksdeutscher.jpg (59,06 Кб, 551x413 - просмотрено 726 раз.)

So wie ich mein Land liebe, so wenig mag ich meine Landsmänner...
Страниц  : 1 3 4 ... 60 Далее»   Вверх
  Печать  

Перейти в:  

Войти
Войдите, чтобы добавить комментарий

Войдите через социальную сеть

Имя пользователя:
Пароль:
Продолжительность сессии (в минутах):
Запомнить:
Забыли пароль?

Контакт